KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Využití potenciálu mobilního kanálu
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Tvorba cen v maloobchodě
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Trh a jeho zákonitosti.
Lokalizace průmyslových (ekonomických aktivit)
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
CK – činnosti touroperátora
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Význam informací v podnikání
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Place – místo prodeje (distribuce)
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
VILFREDO PARETO.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Rozvaha.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Financování podniku Kalkulace – vyčíslení nákladů při výrobě slouží k tvorbě ceny sleduje strukturu a výši nákladů na ni závisí,zda firma prodělá,nebo.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Mikroekonomie I Ekonomický růst Ing. Vojtěch JindraIng. Vojtěch Jindra Katedra ekonomie (KE)Katedra ekonomie (KE)
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Vaše budoucnost s FM GROUP
MARKETING.
Inmarket Nápad, pro který p ráv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Zásoby Účtování výrobků
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
CENA Tak tedy za kolik FINANČNÍ GRAMOTNOST. CENA CENA je hodnota zboží nebo služby většinou je vyjádřena peněžní částkou, kterou je potřeba při získání.
Preferenční kritéria při nákupu potravin Preferential factors affecting food purchases.
NÁVRATNOST INVESTICE DO VAŠEHO PODNIKÁNÍ. VÝŠKA INVESTICE 470 EURO KČ (DLE KURZU ČNB) ZDROJE RODINA KAMARÁDI KONTOKORENT BANKA KČ NA PŮL.
Význam sektoru obchodu v české ekonomice
Monopolistická konkurence
DISTRIBUCE.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Evropské daňové právo Podnikatelský plán Michal Radvan
Marketingový plán Marketing používej a poděl se s ostatními Spojování úsilí Podnikat pro sebe - ale ne sám Welcome.
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
Přednáška č. 5 Identifikace klíčových faktorů ovlivňujících výkonnost podniku.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
MARKETING 4 Distribuce a Cena. Prodejní cesty spotřebního zboží Výrobce Spotřebitel agent velkoobcho dník maloobcho dník velkoobcho dník maloobcho dník.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
American Diamond Traders inc.
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
VY_32_INOVACE_Sikorová_ VO členění podle forem činnosti
TLO – vložka s možností dočasného vymknutí (Temporary Lock-Out)
5 FIRMA A SPOTŘEBITEL.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Transkript prezentace:

KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ!

VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!

JAKÁ JE ALE REALITA…

JAK TO ČASTO KONČÍ…

CO SE TO STALO? Předsudky naších blízkých, přátel, systému : Nevystupuj z řady zůstaň v davu To nedokážeš Kdo vysoko lítá nízko spadne Kdo se narodí pod židlí ten tam zůstane Ty na to nemáš Podnikatelé jsou zloději

ČEMU NÁS UČÍ A CO NÁM NABÍZÍ SYSTÉM?

20 Práce letlet 45 Důchod let 5 Škola & studium let

Jaká je vaše představa o blahobytu?

20 Práce letlet 45 Důchod let 5 Škola & studium let

ABYCHOM TO MOHLI ZMĚNIT POTŘEBUJEME: ŠANCI!

20 Práce let 5 ŽIVOT let 45 + Škola & studium letlet

KLASICKÝ PRODEJNÍ SYSTÉM Výrobce hledá síť vekoskladů k odběru svých výrobků marže min 30% + reklama + náklady na výrobu Velkosklad hledá síť maloobchodů k odběru nakoupených výrobků marže min 30% + reklama + skladové prostory + zaměstnanci Malobchod hledá klienty k odběru nakoupených výrobků marže min 30% + reklama + prodejní prostory + zaměstnanci Klient

PRODEJNÍ SYSTÉM MLM MLM je prodejní ekonomický systém MLM se vyučuje na vysokých školách ekonomických, byl 2x navržen na ocenění Nobelovou cenou jako ekonomický systém V systém MLM vzniklo nejvíce milionářů v porovnání s ostatními ekonomickými systémy. MLM dělají i tito lidé : R.Kiyosaki, W.Buffet, D.Trump, R.Branson…….

JAK FUNGUJE MLM Výrobce dodává do svých velkoskladů Velkosklady dodávají koncovým odběratelům - klientům Odběratelé -klienti jsou zároveň i spotřebiteli Výhody pro koncové klienty : díky možnosti doporučení můžete vytvářet spotřební síť ze které máte provize z každého nákupu. Žádné sklady, žádné prodejní prostory, žádní zaměstnanci

CO NABÍZÍ MARKETING SISEL ? Do struktury se vyplácí 67% 6-stupňový systém odměňování Fast start bonus až 30% Autokoncept Možnost mezinárodní expanze Možnost aktivně ovlivnit svou provizi Zdarma vlastní web, e-shop a virtuální kancelář Týdenní výplaty Plná časová flexibilita Podnikání s minimální investicí Široké portfólio produktů Právě začínáme!

JAK NA TO? KOLIK SI MŮŽETE VYDĚLAT? 1 10 lidí x vy 30 lidí x 2 60 lidí x lidí x lidí x lidí x lidí V průměru nakoupí jen 25% lidí měsíčně tj 235 lidí Průměrný nákup v Sisel je Kč/osoba 235 x = tj. obrat vaší firmy Provize je v průměru 10% Váš měsíční výdělek je Tak to může vypadat Váš příjem po 1 až 2 letech Jaký bude Váš příjem po 5 letech? To je jen na Vás…..

BV – Měsíční obrat bez DPH. PV – Měsíční obrat s DPH

ZDÁ SE VÁM TO NEUVĚŘITELNÉ? Ale to je jen začátek!

MASTER DISTRIBUTOR A JEHO VÝHODY Od pozice 1 star Master distributor provize 10% z výplaty Vaších Mástrů Od pozice 2 star Master distributor autokoncept až dolarů/měsíčně Od pozice 3 star Master distributor až 2% z nekonečné hloubky obratu Vaší sítě

JAK ZÍSKAT POZICI MASTER DISTRIBUTOR? Registrace a nákup za euro (nákup produktů v akčním balíčku se slevou 30%) Celkový obrat se svojí skupinou euro který není omezen časově Pozice Master je trvalá

BV – Měsíční obrat bez daně. PV - Měsíční obrat s DPH

V JEDNODUCHOSTI JE SÍLA! Jednoduchý a duplikovatelný systém 4 x 4 Jsme na samotném začátku V oblasti ve které podnikáme se točí MILIARDY Pomozte nám vybudovat největší podnik na světě a my Vás podpoříme Staňte se součástí teamu Sisel

VŽDY S ÚSMĚVEM

Máte nějaké otázky? ŠANCE PŘICHÁZÍ JEN JEDNOU, DVAKRÁT ZA ŽIVOT, VYUŽIJTE TUTO ŠANCI, V SISEL JSME NA SAMOTNÉM ZAČÁTKU!