VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: www.smej- se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.
Advertisements

Malí andělé.
.... budeme mít rodinku můžete se podívat....
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Ahoj chcete se zasmát? Doufám že až se budete smát nebudete padat za židle.Zapomeňte na svět kolem nás a ponořte se do světa humoru.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
20 Nej vtipů.
Černý humor.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Rok Německo.. Baví se dva kamarádi v hospodě: "Tak už ti dělám pět let v továrně na šicí stroje, a doma mi manželka vyčítá že ještě žádnej.
V ÍTEJTE NA BONUSOVÉ HODINĚ !!! Co budeme dělat? Budeme se učit.
Nejprve stvořil Bůh muže... Potom si řekl: ”Něco k němu chybí” !
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Jaká zvířata mají ženy nejraději ? Lišku na krku, jaguára v garáži, tygra v posteli a vola na služební cestě.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
O mužích Proč Bůh stvořil muže? Protože vibrátorem trávník neposečete !
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Kdo se má v mužích vyznat? Hodní muži jsou oškliví.
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Proč mají spermie ocásek?
Ne ž dohraje písni č ka, tak trochu humoru neuškodí.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Původně jsem chtěl bejt děsně vtipnej a začít: „řeknu Vám vtip…“, nebo: „Vemte si plavky, pojedem se koupat v pivu do Dánska…“ ale to už je všechno ohraný.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
4 katolické matky. 4 katolické matky spolu sedí u kávy a baví se o tom, jak mají důležité syny.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Užití poměru (graficky)
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Dnes Vás baví slečna Pavla
Malí andělé.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Užití poměru (graficky)
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
Všechny ostatní díly najdete na:
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Alkoholické.
Malí andělé.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Malí andělé.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo

VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? …..

*SMĚJ SE* Pokračujte kliknutím na libovolné místo

*ANTINUDA 7*  VTIP  Povídají si tři dědouškové. První říká: "Mně se tak klepou ruce, že když jsme se dnes holil tak jsem si málem uřízl ucho." Druhý: "Mně se klepou ještě víc. Já jsem se ráno chtěl napít kafe a než jsemdal hrnek k ústům tak jsem ho vybryndal." A třetí na to: "No to nic není. Já jsem se chtěl ráno vyčurat a než jsem si ho vyndal, tak jsem se udělal.„  Vpadne chlap večer do hospody, dá si pivo, vychrupne ho jedním lokem a chce další. To se opakuje čtyřikrát. "Vy máte nějakou žízen", povídá hospodský. "No já venku šukám v autě nějakou buchtu a ona je hrozně vášnivá, já už uplně padám." "Sákra, to bych si taky dal", povídá hospodský. "Tak já to za vás tady vemu, běžte, ona to ve tmě nepozná." Hospodský vpadne do auta a začne si to s buchtou rozdávat. Vtom jde okolo policajt, posvítí do auta a řve: "Co to tu děláte?" Hospodskej povídá: "Ale souložím tu s manželkou." "Promiňte, to sem nevěděl", povídá policajt. "Hospodskej na to: "Já taky ne dokud jste nerozsvítil.„  Pokračujte kliknutím na libovolné místo

*ANTINUDA 7*  A DALŠÍ:  Srazí se dvě auta a pořádně. Z jednoho se vypotácí chlap, z druhého ženská a ta povídá: "Bože to je štěstí, oba na živu a ještě vy krásnej chlap. Měli bychom se seznámit. Já jsem Věra." "Těší mě, já Honza." Ženská šáhne do auta, vytáhne flašku a říká: "To je príma, nerozbila se. Musíme to seznámení zapít." Podá ji chlapovi, ten si pořádně přihne a podá ji zpět ženský. Ta ji zazátkuje a strčí do auta. "Vy se nenapijete?" povídá chlap. "Ne, já už jen počkám na policajty."  Jde policajt okolo hospody a tam uvidí takový dva týpky,ajk močej u stromu a zařve....:Zastrčit přestat tak oni zastrčej a když policajt odejde tak ten druhej týpek říká tomu prvnímu,já jsem toho poldu ale přelstil!!! A ten první řiká:Jakto???? A on odpoví:Já jsem zastrčil,ale nepřestal!!  V parku stojí dvě sochy už přes 1 tisíc let. A jelikož už tam stojí tak dlouho, bůh se smiluje a povídá: "Sochy, jelikož tady stojíte tak dlouho, tak vám dám třicet minut života." Sochy nemeškaly, slezly ze stojanů a zalezly do křoví. Bůh zanedlouho slyšel rozepínání zipů. Za patnáct minut sochy vylezly a bůh povídá: "Sochy, máte ještě patnáct minut." První socha řekne té druhé: "Teď si to vyměníme, ty podržíš toho holuba a já ho poseru.„  Pokračujte kliknutím na libovolné místo

*ANTINUDA 7* Doufám, že se vám AntiNuda líbila, nezapomeňte sledovat náš web a stáhnout si i dálší díly AntiNudy Ukonči kliknutím