Pronajímáme sportovní areál Prodáváme sportovní potřeby.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výstavba sportovního areálu 20
Advertisements

Golf & Country Club Piešťany
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
NIKE OBUV.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
Tenis Eva Jiránková. Obsah ∞ Koho hledáme? ∞ Proč hrát tenis? ∞ Přihláška KLIK.
< < < < < < < <<< <<<
Copyright © 2011, atlantis CF-19. Copyright © 2011, atlantis Nejprodávanější konvertibilní notebook s otáčivým displejem, který se stal měřítkem odolnosti.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Potenciál radiální technologie pro lesní aplikace Zlepšení trakce a mobility v terénu Vyšší jízdní komfort Nižší valivý odpor pneumatik.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
FOMEI a.s. – divize golf Vám představuje Multifunkční simulátor VisualSports.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
EVOPOWER SS 2015 KOPAČKY VELIKOST Běžná cena:1599,- Cena pro Vás: 999,- Juniorské kopačky evoPOWER 3.2 jsou to pravé pro hráče všech kategorií.
EVOSPEED SS 2015 KOPAČKY VELIKOST Běžná cena:1599,- Cena pro Vás: 999,- Fotbalové kopačky evoSPEED 4.3 pro juniory využívají měkkou a lehkou.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Projekt partnerských MAS MAS Rozkvět zahrady jižních Čech MAS Blanský les – Netolicko MAS Vodňanská ryba.
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
TENIS.
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
Beach tenis.
BADMINTON.
Basketbalová pravidla
Aktuální formy a metody sportovních her
Aktuální formy a metody sportovních her np1107, nk1107 Mgr. Tomáš Pětivlas, Ph.D.Únor 2011.
Aktuální formy a metody sportovních her
Aktuální formy a metody sportovních her np105, nk105 Mgr. Tomáš Pětivlas PhDÚnor 2007.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Confidential Modernizace 1 › Řada ROBUST › Nízký vývin tepla › Vysoké rychlosti › Materiály › Použití speciálních ocelí (SHX, EP) a keramických materiálů.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Hygiena tělovýchovných zařízení Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Sport ve Štětí Komise pro sport a volný čas města Štětí Prosinec 2015.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Nový zařízení ve třídě MasterTig MLS Řada zařízení MasterTig MLS byla doplněna novými třífázovými modely MasterTig MLS 3000 ACDC a MasterTig MLS 3003.
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Ostružno - Prachovské skály
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
VÚ a SŠ Dřevohostice Turnaj v malé kopané pro VÚ ročník
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
SUCHÝ TRILAMINÁTOVÝ OBLEK AGAMA EXTRA
Nábor mladých fotbalistů
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Využití moderních technologií při tréninku a hodnocení sportovních aktivit David Kyselovský a Pavel Blaha.
TENIS.
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Vazba na Operační programy
VÚ, DDŠ, ZŠ a SŠ Dřevohostice
Odbíjená – základní pravidla
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii - CZ.1.07/2.2.00/
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště
Transkript prezentace:

Pronajímáme sportovní areál Prodáváme sportovní potřeby

Pronájmy sportovišť Nabízíme pronájem sportovišť Zapůjčíme některé sportovní potřeby Zajistíme trenéra

1. Zajistíme Vám reklamní plochu nebo bilboard pro Vaší firmu v areálu sportoviště a současně Vám nabízíme pronájem tenisové haly pro Vaše zaměstnance 2. Zajistíme a zorganizujeme firemní tenisové turnaje na KLÍČ I. Celodenní pronájem haly II. Zajištění zázemí pro občerstvení, zajištění samotného,,cateringu“, využití kapacity v jídelně, využití místních dodavatelů (uzeniny Ježek) III. Zajištění ubytování IV. Zprostředkování dalších aktivit

Pronájem atletického stadionu Pronájem atletického oválu včetně sektorů bez osvětlení1h.120Kč Pronájem vrhačského sektoru1h.50Kč Pronájem atletického oválu včetně sektorů s osvětlením1h.245Kč Vstup pro jednotlivce, pokud není pronajato celé zařízení jednorázově30Kč

Sportovní potřeby Basketbalové míče Fotbalové míče Volejbalové míče Tenisové míčky Tenisové rakety Badmintonové míčky Badmintonové rakety

NIKE ELITE COMPETITION BASKETBALL · Polokožený míč s perfektní přilnavostí. Kompozitní konstrukce s mikro-otvory slouží pro vysokou přilnavost. Cena: 890 Kč Velikost: 7 SPALDING TACK SOFT PRO · Oblíbený polokožený míč od firmy Spalding, který je vhodný do haly i venkovní použití. Cena: 1190 Kč Velikost: 7 SPALDING TACK SOFT PRO  Oblíbený polokožený míč od firmy Spalding, který je vhodný do haly i venkovní použití. K1X BASKETBALOVÝ MÍČ · Vysoce kvalitní basketbalový míč od firmy k1x, určený do tělocvičny i venkovní prostory. Cena: 490 Kč Velikost: 7 DĚTSKÝ BASKETBALOVÝ MÍČ AND 1 · Basketbalový míč ze syntetické kůže velice odolný a vhodný i pro venkovní použití. Cena: 480 Kč Velikost: 5

FOTBALOVÝ MÍČ ADIDAS CONFED CUP 290 JUNIOR · Povrch míče je vyroben z termoplastického polyuretanu, který svojí kvalitou výrazně prodlužuje životnost. Cena: 489Kč Velikost: 4 MÍČ PUMA BIG CAT II BLACK · Je strojově šitý míč pro volný čas a rekreační kopanou. Značkový míč je ideální na měkké přírodní povrchy a trávu. Cena: 333 Kč Velikost: 5 MÍČ NIKE AG ELITE · Je kvalitní míč určený pro soutěžní zápasy. Ručně šitý míč z polyurethanu má odolný povrch proti oděru. Cena: 990 Kč Velikost: 5 MÍČ PUMA POWERCAT 3.12 · Fotbalový míč klasické konstrukce z odolného polyuretanu je dobře odolný vůči vnějším podmínkám. Cena: 1190 Kč Velikost: 5

MIKASAVXS-CA Volejbalový míč Mikasa VXS-CA z umělé kůže s lepší trakcí a přilnavostí. Míč je šitý z 18ti různobarevných panelů Cena: 499 Kč Velikost: 5 WILSON I-COR POWER TOUCH Volejbalový míč Wilson určený pro hru na krytých hřištích s patentovanou technologií I-COR pro lepší letové vlastnosti. Cena: 899 Kč Velikost: 5 ADIDAS BEACH FUN Volejbalový míč Adidas je ideální volbou na beach. Hodí se však i na hraní v hale. Cena: 250 Kč Velikost: 5 NILS POLAND VOLEJBAL Matriál PU Double Tone Foam, latexová duše Cena: 490 Kč Velikost: 5

WILSON US OPEN Oficiální tenisové míče Wilson US Open. Cena: 600 Kč Počet kusů: 4 HEAD CHAMPIONSHIP Tlakovaný mistrovský míč Head pro všechny druhy povrchů se špičkovým výkonem a životností. Cena: 299 Kč Počet kusů: 4 HEAD ATP METAL Přetlakový míč špičkových parametrů pro všechny povrchy s nejvyšší odolností (o 33%) díky technologie ENCORE. Cena: 350 Kč Počet kusů: 4 DUNLOP FORT ALL COURT FRENCH Sada tenisových míčů Dunlop s výbornými herními vlastnostmi. Polyurethanu má odolný povrch proti oděru. Cena: 400 Kč Počet kusů: 4

WILSON ENVY OS Hybridní technologie přináší raketě větší razanci, lehkost a pevnost Parametry: Hybridní technologie přináší raketě větší razanci, lehkost a pevnost Cena: 1640 Kč DUNLOP PULSE G-20 Dunlop Pulse G-20 tenisová raketa DOPORUČUJEME Typ přehrávače: Improver, Pulse G-20 je ideální raketa pro rekreační hráče, kteří vyžadují výkon orientované grafitovou kompozitní raketu Cena: 750 Kč BABOLAT PURE DRIVE GT Babolat Pure Drive GT tenisová raketa DOPORUČUJEME Typ přehrávače: Pokročilé Babolat Pure Drive GT je ideální raketa pro pokročilé klubové hráče Cena: 2499 Kč HEAD YOUTEK GRAPHENE SPEED S Head YouTek Graphene Speed S - V této tenisové raketě je spojena výhoda raket řady SPEED s technologií GrapheneTM avšak je jednodušší svojí hratelností a ovladatelností Cena: 3990 Kč

CARLTON F2 YELLOW Prvotřídní syntetický košík s výbornými herními vlastnostmi. Kombinace plastového košíku z trvanlivého nylonu a přírodního korku Cena: 180 Kč MERCO PROFESSIONAL 6KS Vysoká kvalita Vysoká trvanlivost Žlutý plast,korková hlava Nový PATENTOVANÝ revoluční tvar košíku podobný péřovému míčku Cena: 169 Kč SPOKEY AIR TEC 6KS Syntetické míčky určené pro trénink. Míčky vyrobené z polyamidu s dodatkem kaučuku zajišťují vysokou odolnost. - speciální skladba míčku vyrobeného z vysoce kvalitního polyamidu Cena: 59 Kč YONEX MAVIS KS ŽLUTÉ Badmintonové míče Yonex Mavis 2000 (6ks) jsou nejnovější model plastových míčů Yonex, který se svou kvalitou a vlastnostmi velmi přibližuje míčům péřovým Cena: 299 Kč

DUNLOP BIOMIMETIC MAX XL BADMINTON Universální raketa s extra lehkou hlavou s extra flexiblilní shaftem umožňující dobrou manévrovatelnost a kontrolu míče. Cena: 1370 Kč CARLTON IGNITE FLARE Raketa s těžší váhovou specifikací pro hráče hledající zlepšení kontroly a zvýšení síly úderu. Cena: 1167 Kč DUNLOP AEROGEL FLEX 900 BADMINTON Raketa pro celodvorcové hráče s dlouhým švihem. Lehčí váha umožňuje dobrou ovladatelnost rakety Cena: 1119 Kč YONEX NANORAY 60 Značková badmintonová raketa vhodná pro pokročilejší hráče. Rám New Aero-box Variframe Isometrický tvar Vestavěný T- kloub Vibration Filter Cap Cena: 1440 Kč

KLIMSPORT Adresa: Dělnická 21 MOST TEL.: