Inteligentní křeslo Sběr a vizualizace dat Aplikace Simulátor křesla Informační infrastruktura Aplikační studie Psota Jiří Musial.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

Využití cloudových služeb ve školství
Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Monitorovací systém Asistent
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
Microsoft Office OneNote
eGovernment – aplikace principů v ISKN
Softwarový systém DYNAST
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Virtuální lektor? Miroslava Dvořáková Jiří Votava.
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
Představujeme službu Samepage
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ PŘÍSTUPOVÁ PRÁVA
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
Přehled
BeCafe & BeGamePort Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA.
2 Novinky Exchange LyncCompliance Scénáře nasazení EXIT Partnerský ekosystém Ukázka Exchange Lync.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Letsim 1 letecký simulátor Prezentace projektu - 36SI.
Copyright (C) 2000 Vema, a. s.1 V3 klient Michal Máčel Provozní integrace G2, HR/Win a internetu.
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Základní ovládání a nastavení počítače Ovládací panely – nastavení stopy.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Hlavní panel – zobrazení názvu.
Multimediální elektronická komunikace
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Základní ovládání a nastavení počítače Ovládací panely – nastavení myši.
EndNoteWeb a ResearcherID – užitečné nástroje Web Of Science
Tvorba procedur ve VBA Microsoft Excel
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Alternativní ovládání PC a okolí Nature Inspired Technologies Group (NIT) - Katedra kybernetiky Fakulta elektrotechnická ČVUT.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
CD B A Průmyslová aplikace v Control Webu Virtuální přístroje Propojená technologie Řadič měřící/řídící karty Výstupní.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Základní ovládání a nastavení počítače Ovládací panely – nastavení rychlosti.
Alternativní ovládání PC a okolí Nature Inspired Technologies Group Dept. of Cybernetics FEE CTU in Prague.
2OP484 Manažerská informatika 4Office doplňkySnímek 1 2OP484 Manažerská informatika 4 SharePoint 2015 a další nástroje Co nebylo ve skriptech
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
Dotkněte se inovací OP VK 51 CZ.1.07/1.3.00/
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
Prezentace technologie MLA Od konfigurace počítače přes funkci až k aplikaci.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Vodafone Zaměstnanecký program
Inf Elektronická komunikace
Nástroje podpory uživatelů
Informační a komunikační technologie
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
INTERNET, POhYB PO WEBU VY_32_INOVACE_14
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
GaP a správa úvazků.
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
WEDA – řízené úložiště dokumentů Sociální agendy
Transkript prezentace:

Inteligentní křeslo Sběr a vizualizace dat Aplikace Simulátor křesla Informační infrastruktura Aplikační studie Psota Jiří Musial Vladislav Selecký Milan Veselý Martin Záruba Jan

Sběr a vizualizace dat – E-conference 1/5 Využití křesel při konferencích Možnost hlasování a řízení průběhu konference pomocí křesel Integrace s aplikací Microsoft PowerPoint Automatický zápis z průběhu Další nástroje pro moderování konference Vše je v jednom – žádnou jinou aplikaci už pro předání vašich vizí nepotřebujete

Aplikace – ovládání her 2/5 Ovládání vašich oblíbených her křeslem Zábavnější způsob ovládání vás opravdu vtáhne do hry Široké možnosti mapování na tlačítka a pohyby křesla Skvělý způsob relaxace v kanceláři Zapojení celého těla do hry

Vrtění – tak trochu jiná pauza … 3/5 Každý potřebuje během pracovního dne na chvíli vypnout… Utužte svůj pracovní tým, zapojte přátelskou rivalitu… Pravidelné soutěžení ve vrtění řízené herním serverem Plně konfigurovatelný Jednorázová či pravidelná klání Výzva všem zainteresovaným hráčům k zapojení do hry Vedení statistik a „Hall of Fame“ připravených k webové prezentaci Zobrazení průběhu hry jak na hlavní projekci, tak na PC učastníků a diváků Možnost vytvoření unikátní persóny včetně aplikace libovolné textury Snadné vytvoření samostatné hry pro relaxaci s kolegy

Simulátor křesla 4/5 Testování a vývoj aplikací bez křesla Možnosti spojení s připojeným křeslem Neomezené možnosti ovládání myš, gamepad, joystick, volant Nástroje pro ladění klientských aplikací Podpora přístupu po síti

Informační infrastruktura 5/5 Aplikace umožňující uživateli přiřadit k události libovolnou akci Možnosti jsou takřka neomezené  Spuštění aplikací pomocí tlačítek na židli  Scrollování textu v dokumentech  Spuštění prezentace či kontrola mailů po usednutí  Propojení s aplikací a nastavení přítomnosti uživatele Události Informační struktura Definované akce