3. Valné shromáždění IMPELu Praha 3.6. – 5.6.2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výroční konference IMPEL TFS
Advertisements

Enviro-i-forum Evropská environmentální informatika, historie a vývoj Prof. RNDr. Jiří Hřebíček, CSc. RNDr. Jaroslav Ráček, Ph.D.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 7. Sněm RVŠ, 20. února 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Miroslav Jašurek.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Konference IMPEL - Holandsko - Utrecht ve dnech 10. až Téma - porovnávání podmínek povolování a inspekcí IPPC farem pro prasata a užití BAT.
Greenforce Network Prezentace pro mezinárodní skupinu ČIŽP Praha, 14. května 2008 Martin Baranyai.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Portál veřejné správy Mapové služby Konference ISSS 2007, Hradec Králové Ministerstvo informatiky.
INSPIRE Enviro-i-forum, Technická univerzita Zvolen, Implementace INSPIRE v České republice.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. Předsednictvo RVŠ, 20. března 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Jan Kozubík, Martin Petrus.
Integrovaný registr znečištění Ing. Jiří Jungmann Výzkumný ústav maltovin Praha s. r. o.
E M A S Workshop Pavel Růžička, MŽP Projekt „Environmentální řízení měst se zaměřením na energetický management“ Ústí nad Labem,
PIAQ Lenka Němcová. Schůzka přípravného týmu – únor 2011 Schiedam 6 účastníků (NL, IT a CZ) Diskutována zpráva z 1. workshopu v Praze Diskuse týkající.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 8. sněm RVŠ, 22. května 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Management a rozvoj obcí
W orkshop IMPEL PIAQ Srovnávací program pro kvalitu standardů kvality ovzduší v průmyslově znečištěných oblastech 14. – Praha, ČIŽP.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Příprava zákona o elektronických komunikacích Jaromír Šiška, CSc. náměstek ministra - ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb Konference.
Ministerstva a jejich úloha ve státní správě Ing. Eva Tylová náměstkyně ministra žp ředitelka ČIŽP.
Projektový záměr Inovace Státní Imisní Sítě a nástrojů hodnocení kvality ovzduší (ISIS) Jan Macoun, Český hydrometeorologický ústav
Implementace EQAVET v ČR
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
IMPEL-TFS NCP Exchange Day Vídeň,
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Informace o ministerské konferenci „Sdílení nejlepších.
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
INSPIRE Stav a výhled.
1 Problémy s aplikací zákona č. 76/2002 Sb. o integrované prevenci z pohledu ČIŽP Ing. Antonín Kroupa Česká inspekce životního prostředí – ředitelství.
Implementácia Inspire v ČR Jiří Hradec. INSPIRE v ČR  Gestor transpozice: MŽP, pověřena CENIA  Spolupracuje:Ministerstvo informatiky (vnitra)  Vize.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. zasedání předsednictva RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Greenforce Network Prezentace pro mezinárodní skupinu ČIŽP Praha, 31. března 2010 Martin Baranyai.
Politika sociální inkluze v Evropské unii
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
3. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Projekt GINIE - role a přínosy CAGI při vytváření Evropské geoinformační sítě.
Evropské právo životního prostředí Osnova Opakování z předchozí přednášky Prosazování evropského práva Soudní dvůr EU a jeho role v ochraně.
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí” Pořádaný v rámci projektu „Podpora sociálního začleňování na místní a regionální úrovni“ (reg.
Regionální akční plán Jihočeského kraje Ing. Jaromír Slíva, MBA.
Srpen 2013 Společné setkání  zahájení plánování v Děčíně 2006–2008  projekt „Komunitní plánování sociálních služeb města Děčína“ 2013–2015  projekt.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Ministerstvo průmyslu a obchodu, 24. listopadu 2016
STRATEGIE ČIŽP Rob Bakx
Setkání expetního týmu pro přesahové nástroje a přístupy
Směrnice o IPPC Úvod do filosofie
Valné shromáždění v Bratislavě ( – )
Česká inspekce životního prostředí
Industry and Air Expert Team
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
TVORBA STRATEGIE HARM BORGERS
IRI ve Štýrsku ( – ) Lenka Němcová.
Informace z CENIA Jiří Valta ČIŽP.
25. porada národní sítě IMPEL a porada národní sítě IMPEL a 41. porada skupiny pro mezinárodní spolupráci ČIŽP 29. červen 2017.
MIIMÁLNÍ KRITÉRIA PRO INSPEKCE V ŽIVOTNÍM PROSTŘEDÍ
BAT - BREF Jejich rozsah
Analýza minimálních kritérií pro inspekce ŽP
hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací
IMPEL-TFS NCP Best Practise Meeting 2016
Úspěchy českého předsednictví v oblasti zdravotnictví
Komplexní systém hodnocení
balíček k oběhovému hospodářství a prevence vzniku odpadu
Praktické zkušenosti z kontrol provozovatelů významných zdrojů znečišťování ovzduší Ing. Radomír Štěrba ENVIRO 2016, Ostravice.
Výjezdní zasedání pracovní skupiny pro evaluaci a HP
Inspekční činnost ČIŽP v rámci integrované prevence
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
Transkript prezentace:

3. Valné shromáždění IMPELu Praha 3.6. –

1. den Uvítání – 1. náměstek ministra Jan Dusík Uvítání – 1. náměstek ministra Jan Dusík Prezentace ČIŽP – ředitelka ČIŽP Ing. Eva Tylová + inspektoři OOH RNDr. Jitka Jenšovská + Ing. Martin Zemek Prezentace ČIŽP – ředitelka ČIŽP Ing. Eva Tylová + inspektoři OOH RNDr. Jitka Jenšovská + Ing. Martin Zemek Prezentace CENIA – Ing. Jiří Hradec Prezentace CENIA – Ing. Jiří Hradec Přehled práce jednotlivých clusterů Přehled práce jednotlivých clusterů Večeře na lodi Czechia Večeře na lodi Czechia

2. Den Zprávy z dokončených projektů Zprávy z dokončených projektů –Řešení konfliktů ŽP dialogem –TFS – elektronický odpad Zpráva o průběhu přípravy konference v Rumunsku Zpráva o průběhu přípravy konference v Rumunsku Organizační záležitosti – práce sekretariátu, pracovní plán, memorandum o porozumění s EK, diskuse o členském poplatku, návrh nové komunikační strategie IMPELu, změna termínu valných shromáždění Organizační záležitosti – práce sekretariátu, pracovní plán, memorandum o porozumění s EK, diskuse o členském poplatku, návrh nové komunikační strategie IMPELu, změna termínu valných shromáždění

2. Den Zpráva o aktivitách EK Zpráva o aktivitách EK Zprávy o práci spřátelených sítí Zprávy o práci spřátelených sítí –INECE –ECENA –REPIN –GreenForce

2. Den Workshopy Workshopy –Indikátory ŽP a Doporučení o minimálních kritériích pro inspekce životního prostředí –Budoucnost práce IMPELu Večeře v restauraci Na Baště na Pražském hradě Večeře v restauraci Na Baště na Pražském hradě

3. Den Zprávy z workshopů Zprávy z workshopů Nové nápady na projekty IMPELu (nejde o návrhy projektů) Nové nápady na projekty IMPELu (nejde o návrhy projektů) –Standardy kvality ovzduší –Spojení implementace rámcové směrnici o vodách a implementací směrnice IPPC –Systém obchodování s emisemi – školení a inspekční workshop –Jediné povolení

3. Den Závěry Závěry Příští Valné shromáždění ve Švédsku Příští Valné shromáždění ve Švédsku