ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studentská PARDUBICE 2
Advertisements

STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Informace o studiu na ZČU pro studenty prvních ročníků
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
IS MU krůček po krůčku.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
Studijní informační systém (SIS)
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Studijní informační systém (SIS)
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/7.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Aplikační software 1 Hana Hoffmannová. Kontakt učebna M-11 2.
Metodický a supervizní seminář k praxi I.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
1 Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci.
1 Změny studijního a zkušebního řádu. 2 Kde najdu SZŘ dokumentový server IS MU
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Informační systémy na FHS UK
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
CZ.1.07/2.2.00/ Centrum interaktivních a multimediálních studijních opor pro inovaci výuky a efektivní učení Těší mě, já jsem IS, Informační systém.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2011/2012. Struktura a plán semestru 8 hodin 8 hodin 2x2h (6h) 2x2h (6h) 1x80min(2h) 1x80min(2h) 1. Úvod, organizace.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2008/2009. Struktura a design IS MU Jedinečný Informační systém v ČR Jedinečný Informační systém v ČR Desetitisíce uživatelů.
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
INFORMACE PRO STUDENTY 1. ročníku bakalářského studia v kombinované formě na Fakultě managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně v ak. roce 2008/2009.
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
PEF ČZU v Praze & ICT Ing. Jiří Mach. Zdroje – Obecné informace pro veřejnost hroch.czu.cz (IS Studium) – Systém pro evidenci studia moodle.czu.cz.
Jak na IS Informační systém Masarykovy univerzity is.muni.cz Julie Haladová IS-technička PrF 2013.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
Směrnice Odkazy na důležité směrnice: Harmonogram AR: /319186/ /
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
Studentská PARDUBICE 2
Důležité aplikace v IS MU
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do studia na FF UHK
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Pokyny ke zkoušce z biologie 2008/2009
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Důležité aplikace v IS MU
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
VNITŘNÍ NORMA FAME DOPLŇUJÍCÍ STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Kreditní systém studia
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Zápis do 1. ročníku BSP kombinované studium
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 Adresa:
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Zápis do studia 2019/2020.
Transkript prezentace:

ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR

JAK SE PŘIHLÁSIT DO IS 1 2 1 - adresa - http://is.vstecb.cz 2 - klikněte na odkaz Osobní administrativa a zobrazí se přihlašovací okno

Přihlašovací okno 1 2 3 1 - vyplňte své UČO studenta 2 – vyplňte primární heslo, které je nalepené na brožurce VŠTE 3 - potvrďte přihlášení Přihlásit se

Změna primárního hesla Primární heslo je nutné si změnit, protože vygenerované heslo má platnost 3 měsíce. Primární heslo používáte pouze pro přístup do IS (informační systém) VŠTE. Dole na stránce Osobní administrativa v sekci Události, Systém, Design….. klikněte na Změna hesla klikněte na Změna hesla

Tabulka pro změnu primárního hesla 1 2 3 1 – zadejte své staré primární heslo (to, které jste obdrželi při zápisu) 2 – zadejte své nové heslo, 3 – pro kontrolu ještě jednou a Uložte primární heslo

Kontrola osobních údajů Na počátku studia a kdykoliv při změně je potřeba aktualizovat osobní údaje, aby úřední listiny byly posílány do správného bydliště.

Informační den v Táboře Informační den bude trvat cca 90 minut. Na informačním dni získáte ISIC kartu. Vytvoříte si rozvrh pro zimní semestr 2015 Termín informačního dne v Táboře: Čtvrtek 3. září 2015 10:00 hodin

Identifikační karta - ISIC ISIC je průkazem studenta VŠTE, kterým si zaznamenává docházku, povinně se jím prokazuje u zápočtů, zkoušek a SZZ. ISIC je možné získat po zaplacení poplatku 300 Kč. ISIC – vlastní licenci ISIC, na kterou jsou vázány výhody studenta (www.isic.cz).

Funkce IS (informační systém) Pošta Pošta – každý uživatel má zřízenou poštovní schránku s adresou ve tvaru: UČO@mail.vstecb.cz nutnost sledovat – chodí zprávy z rektorátu, studijního odd., od vyučujících o změnách v rozvrhu…

Student Sekce student obsahuje věci týkající se vašeho studia. Přes tuto sekci se budete přihlašovat na státní závěrečné zkoušky, registrovat a zapisovat předměty, výběr seminárních skupin, tvořit rozvrh, kontrolovat si zapsané předměty a získané známky za semestr.

Rozvrh Pozor na volbu správného aktuálního období - (ZIMA 2015) Je možné zobrazit si svůj rozvrh i se jménem vyučujících jednotlivých předmětů, vytisknout si rozvrh hodin. Registraci předmětů si studenti prvních semestrů nedělají. Zápis předmětů a tvorba rozvrhu proběhne v době informačního dne.

Docházka Student je povinen svou ISIC kartou zaznamenávat docházku na předměty prostřednictvím elektronických čteček, které jsou umístěny v učebnách. Docházku systém zaznamenává maximálně 15 minut před začátkem a 15 minut po začátku dané hodiny. Více informací: IS –Dokumenty-Vnitřní normy

Dokumenty Sekce Dokumenty obsahuje návody na IS, harmonogram AR, doporučené studijní plány, podklady pro rozvrh, studijní a zkušební řád, stipendijní řád, řád celoživotního vzdělávání CZV, uznávání předmětů a další dokumenty týkající se školy.

Praxe Pro všechny studenty VŠTE je povinná praxe s dotací 520 hodin, doba praxe může být rozdělena. Aby mohl student v průběhu studia vykonávat odbornou praxi, musí se přihlásit do balíku v IS. Formuláře a platnou vnitřní normu najdete v IS→ Dokumenty → Útvar prorektora pro praxi a vnější vztahy.

Harmonogram roku Aktuální harmonogram akademického roku najdete v sekci: IS→Dokumenty →Úřední deska →Vnitřní předpisy a normy →Harmonogram akademického roku 2015/2016 Zde najdete všechny důležité termíny akademického roku. Některé je nutné dodržet (registrace a zápis předmětů a seminárních skupin).

Děkuji za pozornost Marcela Gausová Samostatný referent, Centrum technických studií Tábor, 728 277 261