Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list kalkulace Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – samostatné praktické skupinové cvičení dle daných otázek na téma kalkulace banketing ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_HOP_137
BANKETING
Otevřete si kalkulace banketig a budeme postupovat krok za krokem Jedná se o praktické cvičení tak utvořte dvojice či skupinky
Modul BANKETING na co a k čemu se používá a kdo ho především používá Trochu Vám pomohu – proč mi to ještě neposlal ??
Co je to marže a proč ji musíme vždy používat / k čemu slouží Trochu obsáhlejší Ale pro Vás to nic není No a jestli nejste charitativní organizace tak ne to hned přijdete
Při tvorbě / přípravě kalkulace / hlavně u jídla a pití pro banketing – musíme několik skutečností zohlednit. Uveďte alespoň tři příklady Napovím – pořádáte párty na co musíte myslet ???
Máte připraven podklad kalkulace v banketingu – komu ho dáte k nahlédnutí, a kdo má poslední slovo při schválení. Pokud víte kdo má poslední slovo – tak napište co nesmí obsahovat verze zaslaná ke korektuře
Vytvořené odpovědi vepište do poznámky v banketingu Překontrolujte svou práci Uložte v PC svou práci se jmény celé skupiny V příští hodině si práce prohodíte a proběhne diskuse
v&start=184&hl=cs&client=opera&rls=cs&cha nnel=suggest&tbm=isch&tbnid=duFADKQ4F2y EuM:&imgrefurl= ranky.cz/fotoalbum/simsonovi/bart/usmev.gi f.- v&start=184&hl=cs&client=opera&rls=cs&cha nnel=suggest&tbm=isch&tbnid=duFADKQ4F2y EuM:&imgrefurl= ranky.cz/fotoalbum/simsonovi/bart/usmev.gi f.-