Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta. www.ped.muni.cz  Výuka probíhá od 21. 2. 2011 do 25. 3. 2011 (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Advertisements

Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Informace o bakalářské SZZ – anglický jazyk  Státní závěrečná bakalářská zkouška má tři části:  jazyková zkouška – písemná a ústní (AJ6)  obhajoba bakalářské.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta
Přírodovědecká fakulta UJEP
Ústav pedagogických věd
Marek Matějka vedoucí katedry marketingové komunikace
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Přihláška na MU: služby pro váš komfort Pět vlastností moderní přihlášky …
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP
Způsob přijímacího řízení na SŠ
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Farmaceutická fakulta VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO FARMACEUTICKÁ FAKULTA.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Ústav pedagogických věd
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
1 Změny studijního a zkušebního řádu. 2 Kde najdu SZŘ dokumentový server IS MU
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Vítáme Vás na Pedagogické fakultě
Studijní obory – bakalářské prezenční
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a kariérového poradenství Adresa: Jungmannova.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
INFORMAČNĚ PORADENSKÉ CENTRUM VŠTE. „ Informačně poradenské centrum Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích si klade za cíl pomáhat.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.
Úvod do studia jazyka N2BP,NJ2BP_1UJA
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Dvouoborová bakalářská Anglická filologie
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2016/2017. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
Úvod do speciální pedagogiky Mgr. Dana Brožová.  katedra SP, Poříčí 9 (1. patro, dveře č.104)  konzultační hodiny: úterý 14,30 – 15,30 hodin čtvrtek8.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
Dvouoborová bakalářská Anglická filologie
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
Informační a poradenské centrum ZČU Letní škola pro uchazeče a studenty se speciálními vzdělávacími potřebami Adresa: Univerzitní 20, Plzeň UI.
Celoživotní vzdělávání z pohledu UIS
Studijní program Ošetřovatelství
Přírodovědecká fakulta UJEP
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do 1. ročníku BSP kombinované studium
Studijní obor Management sportu
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
Studijní obor Bc. Regenerace a výživa ve sportu NMgr
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 Adresa:
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

 Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od do vč.  Přihláška k SZZ musí být podána do písemně příslušné studijní referentce. Přihlášku najdete na stránkách fakulty. Informace pro absolventské ročníky Bc. a Mgr. studium Státní závěrečné zkoušky Přihlášky k SZZ

 Splnění všech podmínek nutných pro SZZ (ukončení všech povinných a povinně volitelných předmětů; 120, 180, 300 kreditů) do  BP/DP musí být vložena do archívu v IS do  Do musí student doplnit/opravit v tématu své práce v ISu definitivní název práce česky a anglicky Informace pro absolventské ročníky

 Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek za přijímací řízení činí 400,- Kč.  Všichni uchazeči, kteří si podali přihlášku do navazujícího magisterského studijního programu, píší přijímací test podle příslušného studijního oboru. Nevykonávají tedy TSP! Přihlášky do navazujícího Mgr. studia

 Přesné informace o podobě testů k přijímacím zkouškám naleznete na stránkách studijního oddělení v sekci přijímacího řízení. Přihlášky do navazujícího Mgr. studia Informace pro uchazeče Přijímací řízeníNavazující Mgr.

 Jsme studenti Masarykovy univerzity a od roku 2007 poskytujeme svým kolegům studijně-právní poradenské služby.  Naše činnost se zaměřuje na poskytování studijně-právního poradenství všem studentům MU, bez ohledu na ročník, stupeň či formu studia, obor i fakultu.  Obsahem je objasňování práv a povinností studentů plynoucích z platné legislativy, mediační a intervenční činnost (zastupování studentů a pomoc při vyjednávání s univerzitními orgány či vyučujícími) atd. Studentští poradci MU Poradci.muni.cz

 Jak se na nás obrátit: 1) na u: 2) v kontaktních hodinách: pondělí 10:00 – 13:00 kancelář Poradenského centraPoradenského centra úterý 15:00 – 17:00 knihovna Univerzitního kampusu Univerzitního kampusu středa 13:00 – 16:00 kancelář Poradenského centraPoradenského centra Studentští poradci MU Poradci.muni.cz

 Jak se na nás obrátit: 3) v kontaktních hodinách na telefonu: (Poradenské centrum – pondělí a středa)Poradenské centrum – pondělí a středa (Univerzitní kampus – úterý)Univerzitní kampus – úterý 4) pomocí diskusního fóra v IS: Studentští poradci MU ISDiskusePoradci Poradci.muni.cz

 Datum konání: Začátek: 12:00 Místo: Fakulta sociálních studií, Joštova 10, místnost P51.  Přednáší :  Doc. PhDr. Dušan Lužný, Dr. Katedra sociologie a andragogiky FF UP Olomouc Ekospirituální životní styl – příklad hnutí Haré Kršna Pozvánka na přednášku

 Datum konání: Čas: Místo: Aula Univerzitního kampusu  Na neformálním setkání kandidáti na rektora nejprve představí své programy, poté se bude konat diskuse. Diskuse s kandidáty na rektora Pozvánka na diskusi