UPS Prodejní politika. Název - Datum 2 UPS prodej v CZ Prodej do všech segmentů NN včetně TAC. Ceník 1f, Ceník 3f UPS, rabatová tabulka Technická podpora:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
Copyright © 2006, C&C filtr – Marek Cihlář C & C filtr – Marek Cihlář Co všechno Vám přinese spolupráce s námi.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Hosting informačního systému K2
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
Systémová integrace Ing. Roman Danel, Ph.D.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Jan Zmátlík / Petr Pošvic / Martin Rendl
Technická dokumentace
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
Výrobce toroidních komponentů značky
A. Kresličské a modelovací práce D výkresy – tvorba výkresové dokumentace z projekční dokumentace, z 3D modelů, z fyzických kusů – zkreslení a inovace.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Nový obchodní model společnosti TECH FASS s.r.o.
Telephone-based Presales Technical Support Peter Rus.
Nabídková prezentace FACELIFT. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
LCS International, a.s..
Prodejní ceny Možnosti cenové politiky v Řízení zásob Autor: Ing.Robert Naar Skalský Dvůr
Semestrální práce z předmětu Projektový management
Distribuční strategie
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Odbytové činnosti Ing.František Balák Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Osobní prodej & osobní přístup Mary Kay
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,
Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť.
osobní prezentace konzultant ICT
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
MARKETINGOVÝ MIX DISTRIBUCE.
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
Marketingová politika a výběr pracovníků. Produktové skupiny, segmentace, teritoria Určení hlavního produktového a teritoriálního rozdělení a stanovení.
Tomáš Koška, Lukáš Křovák Divize Windows Client | Microsoft ČR a SR |
Model strategie marketingového mixu
Systémové pojetí hospodářské organizace 1 Architektura podnikové informatiky (Zdroj: Gála, Pour, Toman, Podniková informatika. Praha: Grada 2006)
Odbytová funkce Ing. Pavla Odehnalová Ph.D.. Odbytová funkce dovršení podnikového reprodukčního procesu, zaměřeného na uspokojování cizích potřeb Co bude.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
SPOLUPRÁCE VÝROBA VELKOOBCHOD Jiří Tesák, obchodní ředitel TZB, Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. Slavkov
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast: Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb Název vyučovací oblasti: Marketing a marketingový.
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
Integrační a migrační projekty KIVS. 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními.
„systém přes internet“. chtěli bychom prodejní systém různé lokality různé identifikační karty většinou pokladny možná někde objednávkový systém různí.
Strategická analýza společnosti TIBBIS, s. r. o.
Marketingový plán podniku
VSTUP NA TRH SOHO TISKÁREN - 1.segment
SOFTWARE II Aplikační software.
Autorizovaný servis pro:
ABRA FlexiBee Developers Day 2015 Integrace Flexibee - ABRA G3
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Transkript prezentace:

UPS Prodejní politika

Název - Datum 2 UPS prodej v CZ Prodej do všech segmentů NN včetně TAC. Ceník 1f, Ceník 3f UPS, rabatová tabulka Technická podpora: PM, Help desk v Písku Prodejní kanály: malé UPS do 5 kVA přes distributory (IT), systémové integrátory velké UPS nad 5kVA přes systémové integrátory (kontraktory) Sklad: výběr v Písku, malé do 5 kVA ve Francii, nad 5 kVA výroba na zakázku Dokumentace: Katalog, panorama, montážní návody, Internet Servis : naši systémoví integrátoři, později částečně i náš servis Instalace a oživení hlavně UPS nad 5 kVA : systémoví integrátoři.

Název - Datum 3 Rabatové skupiny MG-6-1 UPS jednofázové Pulsar,Comet extreme, Pulsar STS MG-6-2 UPS třífázové a harmonické filtry Comet S31, Galaxy, Upsilon STS, Sinwave, THM filtr MG 6-3 UPS servis Pulsar,Comet,Galaxy, STS,Sinwave, THM

Název - Datum 4 Rabatová tabulka Rabaty pro jednotlivé skupiny zákazníků

Název - Datum 5 Sklad v Písku