EXIT HRA. spolupráce. strategie. nasazení. INTERNET. napětí. čas. informace. TÝM. komunikace. nápady. intuice. TOTALITA. ZLOČIN. UFONI. SEX IT! EXIT -

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora meziobecní spolupráce
Advertisements

MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev spolupráce, komunikace, týmová hra Patnácté MaSo Poprvé.
Jak se (ne) stát závislákem! „Jak se (ne) stát závislákem !“ je interaktivní výchovný program pro „….náctileté“ s tématikou primární prevence některého.
Olomouc.
Celotáborová hra LT DDM Třebíč 2005
Microsoft Office Project 2007 kritická cesta
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
Anotace: Soubor se skládá z teoretického příspěvku, který je námětem pro vyučujícího. Představuje scénář výukové hodiny, zahrnuje klíčové kompetence a.
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo – název šablony klíčové aktivityIII/2.
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
Zpracoval: Radek Wiesner Městský úřad Domažlice
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Dvanácté MaSo, 72 družstev.
Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/ Stěžejním motivem je představení netradičních a inovativních výukových.
STREETBALL.
Aktivizující prvky při výuce F na ZŠ
Tonoucí se stébla chytá Kateřina Fišerová. Moje stébla 1) Web – komunikace směrem ode mě 2) Facebook – obousměrná komunikace 3) Nápady – ztotožnění se.
Typologie vyučovacích hodin v ekonomickém vzdělávání, použitá kritéria a závěry pro zvyšování kvality výuky © prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
2 Novinky Exchange LyncCompliance Scénáře nasazení EXIT Partnerský ekosystém Ukázka Exchange Lync.
Systém pro zadávání a vyzvedávání úkolů
Soví čtyřka Hry s podstatnými jmény ze čtyř písmen.
Spolupráce střední školy se sociálními partnery Ing. Jiří DLAPAL.
MaSo podzim O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Sedmé MaSo, 49 družstev.
Counter - Strike Global Offensive
Pivní víceboj verze pro pány.
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Bc. Jana Kloučková
Ing. Michal Unzeitig ARTIO s.r.o..  Co je Museo24  Vize a cíle  Role společnosti ARTIO  Technické řešení –CIDOC CRM –Sémantický web Obsah.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
1.1. Podpora prodeje TUTORIAL Ing. Vilém Kunz,Ph.D.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Desáté MaSo, 80 družstev z.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
ŘÍZENÍ DOPRAVY POMOCÍ SW AGENTŮ Richard Lipka, DSS
Struktura přednášky Rozhodování jedince za rizika
TMOU - Instruktoři Brno 2007 Instruktoři Brno –
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Nedbalová MartinaDubová KateřinaNedbalová MartinaDubová Kateřina.
PYRAMIDA Celá čísla.
Obhajoba od 10 do 15 h U44 č. 215 Každý projekt = 10 min prezentace + 10 min. diskuse Projekty MARSL.
2. B – Bi, Děj  Žáci plní jednotlivé povinné aktivity  Každý úkol je hodnocen body  Hodnocení splněných aktivit – přidělením kladných bodů  Nesplnění.
Martin Tomášek Jan Jakeš Tomáš Jiříček Linh vedoucího projektu:
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Krtčí norou denní hra, Brno, tři ročníky krtci.webz.cz.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 1.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Čtrnácté MaSo,
Marketing v EU Ing. Alena Klapalová, Ph.D. č.d.634.
Výchova ke zdraví Projekt POHYB.
Prezentační techniky  Vytvořit bez mluvení řady podle zadaných parametrů (barva vlasů atd.), co nejrychleji  Smysl: zpětná vazba ke spolupráci.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Brennball.
04/2012STROPY1 VY_32_INOVACE_514 Anotace: Materiál je vytvořen pro žáky 2. ročníku odborného vzdělávání s výučním listem oboru tesař. Je určen k zábavnému.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR. SOŇA KYSELOVÁ Název materiálu: VY_12_INOVACE _ Z.8.A. 24_hospodarstvi_cr Ročník: osmý Vzdělávací.
Sopop.cz Městská knihovna a komunitní plánování Web SOciální POmoci Písecka.
Zdravé město V S E T Í N Fórum, 26. března Jak vidí lidé místní situaci? Nejdůležitější zlepšení = "10P" ? ZDRAVÍ KVALITA ŽIVOTA UDRŽITELNÝ ROZVOJ..
Program terapie partnerských agresorů. Teoretická východiska Co nám brání chovat se bezohledně, agresivně, ubližovat blízkým?
Pro 2. st. ZŠ, SŠ Jitka Králíková. Sem-tam – 3 min  Přemístění z jedné strany tělocvičny na druhou s různými obměnami: ◦ Skoky po 2 nohách, po 1 noze.
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Fázorové diagramy v obvodech střídavého proudu
LIPSKÁ CHARTA o udržitelných evropských městech
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR
VTM 2005 – U12 pořadatel: Královéhradecký kraj
VTM 2005 – U13 pořadatel: Královéhradecký kraj
S MĚSTEM JIHLAVA PLAVE CELÁ RODINA
Kabinet informačních studií a knihovnictví Brno FF MU
Struktura a plán semestru
Týmové práce 2015: Tester adaptérů
Sociologie - projekt 2. C.
Bid-rent křivka Cvičení 10.
Třída 4.A Písemná práce 1.
Tisková konference k výsledkům forenzního auditu projektu OPENCARD
Transkript prezentace:

EXIT HRA. spolupráce. strategie. nasazení. INTERNET. napětí. čas. informace. TÝM. komunikace. nápady. intuice. TOTALITA. ZLOČIN. UFONI. SEX IT! EXIT - TOM Delfíni a Kasiopea Brno, Instruktoři Brno

Základní informace Městská hra s použitím internetu pro 4-6 členné týmy Komunikace, spolupráce, koordinace V poslední dobé silně recesní témata Pořádají TOM Delfíni a Kasiopea Brno Instruktoři Brno EXIT - TOM Delfíni a Kasiopea Brno, Instruktoři Brno

Statistika RočníkTémaTýmůVítěz 2002 Totalita46 (241)Casion 2003 Policejní akademie46 (263)Casion 2004 Časová turistika58 (329) Proudoví krtci 2005 Cesta z města57 (325)TheGenz 2006 UFONI a MIB68 (389)F.D.T.O 2007 SEX IT!64 (375)Chlýftým EXIT - TOM Delfíni a Kasiopea Brno, Instruktoři Brno

Struktura hry 1. Část: 3 sady úkolů po hodině, zadání a odevzdávání přes internet, nutná místní a časová koordinace, získávání bodů na postup 2. Část: společný postup týmu městem, úkoly v libovolném pořadí bez internetu, získávání bodů do celkového skóre 3. Část: závěrečný úkol všech týmů Závěr: společný záver všech týmů v 23:00, vyhlášení vítězů, promítání

Typy úkolů Vyhledávání a sledování osob Interakce mezi týmy Exhibicionistické úkoly Pronásledování agentů (běhy) Chuťové a smyslové úkoly, předměty Logické hádanky Konstrukční úlohy Týmové dynamixy

Postřehy Recesní prvky a silná atomsféra mohou zachránit hru při krachu systému Možnost zúčastnit se všech částí hry až do konce je velmi vítána Časová ohraničenost vítána

Díky za pozornost