Ročník:3./4. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Praktická část kalkulace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Grand restaurant pana Septima
Advertisements

Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Výhody modulu POS Jméno autora:Jaroslav.
BE soup 1 Čínská slepičí se zeleninou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Gulášová 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
Pondělí BE soup 1 Česká cibulačka 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW POS pracovní postup Jméno.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Květáková 10,60 Kč / 16,- Kč ÚTERÝ.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zeleninový boršč 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_134
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_365
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_384 Ročník: 1.
BE soup 1 Zeleninový vývar s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Kuřecí krém se smetanou 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Slepičí vývar s masem a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Kapustová 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uzeninou 10,60 Kč / 16,- Kč Pátek.
BE soup 1 Zeleninový vývar se smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s klobásou 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Kuřecí s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Kulajda s houbami 10,60 Kč / 16,- Kč Středa.
Ro č ník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list sklad.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list rezervace.
BE soup 1 Hovězí vývar s nudelmi a zeleninou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Pórkový krém se žampiony 10,60 Kč / 16,- Kč Úterý.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
BE soup 1 Hovězí s rýží a kapustou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list kalkulace.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_124
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_602 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Změny rozvahových položek.
BE soup 1 Hovězí s masem a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Květáková 16,60 Kč / 21,- Kč Pátek.
ÚTERÝ Polévka Risi - bisi 20,- Kč Polévka Fazolová s uzeninou 25,- Kč.
Středa BE soup 1 Kuřecí s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
ČTVRTEK Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uuzeninou 16,60 Kč / 21,- Kč Pátek.
Úterý BE soup 1 Krkonošská cibulačka 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Gulášová 16,60 Kč / 21,-Kč.
Zeleninový vývar se zeleninou a písmenkami
Kuřecí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
Pondělí BE soup 1 Slepičí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Hovězí vývar s těstovinami a zeleninou
Zeleninový vývar s hvězdičkami
Zeleninový vývar s krupicí a vejcem
Zeleninový vývar s krupicí
Zeleninový vývar s krupicí
Kuřecí vývar s drobením
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Kulajda s houbami
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramboračka s houbami
Zeleninový vývar s krupicovými dukátky
Zeleninový vývar s krupicí a vejcem
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Slepičí vývar se zeleninou a rýží
Hovězí vývar s masovými knedlíčky a zeleninou
10. – 14. října PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_139
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Slepičí se zeleninou a fridátovými nudlemi
Slepičí vývar s nudlemi
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Zeleninový vývar s písmenkami
Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem
BE soup 1 BE soup 2 Toskánská Bramboračka s houbami 10,60 Kč / 16,- Kč
Název projektu: ICT ve výuce
Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi
Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi
Transkript prezentace:

Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Praktická část kalkulace Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – praktická část – tvorba kalkulace ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_HOP_132

PRÁCE NA TÉMA KALKULACE JEDNOTLIVÉ POLOŽKY Praktické cvičení

První informace - Všeobecné zadání Otevřete si program mefisto Vstupte do složky pro tvorbu kalkulací Zvolte skupinu / větev – do které budete kalkulaci vkládat – to Vám určí vyučujicí V daném okně si otevřete podklad pro novou kalkulaci Do hlavního názvu napište název jídla které budete kalkulovat Jako podnázev uveďte své příjmení

Zadání - zvolte jednu z uvedených možností Zeleninový salát s kuřecím masem a pečivem Vepřový steak s grilovanou zeleninou a bramborem Hovězí guláš s vejci a klobásou, houskový knedlík Moučník s ovocem a šlehačkou Míchaný nápoj dle fantazie

Pokud máte zvoleno pracujte dle pokynů Kalkulace se připravuje na deset porcí Pozor na volbu vhodných surovin Pozor ať nepoužíváte již hotové kalkulace jídel Sledujte gramáž Kontrolujte cenu ať je jídlo při stanovení marže prodejné Marže bude cca 250% Nezapomeňte doplnit spodní část kalkulace automaticky se dopočítá

Zakončení zadané práce Překontrolujte zda jste vše doplnili Nezapomeňte ať je uvedeno Vaše jméno Bez jména se příště k vámi zhotovené kalkulaci nedostanete Jak ukončit ?? Ve spodním pravém rohu musíte kliknout na zelený zatrhávací symbol Tak a tím je Vaše práce hotová Komentář naleznete v poznámkách Vámi zhotovené kalkulace příště se k ní vrátíme

zdroje s&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch &tbnid=SrGoMhNYWJmoQM:&imgrefurl= ww.kusma.cz/garfield-co-nema-rad/stare- jidlo/&imgurl= s&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch &tbnid=SrGoMhNYWJmoQM:&imgrefurl= ww.kusma.cz/garfield-co-nema-rad/stare- jidlo/&imgurl=