Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pokrmy studené kuchyně
Advertisements

autor Mgr. Alena Marková
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.01 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
autor Mgr. Alena Marková
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.07 SOU Obořiště
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.02 SOU Obořiště
autor Mgr. Alena Marková
Studené předkrmy Střední odborná škola Otrokovice
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_379 Ročník: 2.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_364 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_375 Ročník: 2.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zeleninový boršč 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_361 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_511 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_362 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_385 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_377 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_365
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_384 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_516 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_282 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:
Studené pokrmy.
Ivana Francová, SOU LIběchov
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_517 Ročník: 2.
BE soup 1 Kuřecí s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
Ro č ník:2. Vzd ě lávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha.
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uzeninou 10,60 Kč / 16,- Kč Pátek.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Paradox Bar a restaurant je jedinečná restaurace s extravagantním designem ve stylu 70‘s. Naleznete zde zábavu v podobě bowlingu, kterou si můžete zpříjemnit.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_373 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_393 Ročník: 1.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_390 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
STÁŽ PEDAGOGICKÉHO PRACOVNÍKA STÁŽ PEDAGOGICKÉHO PRACOVNÍKA.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Středa BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramborová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
Složitá obsluha míchání předkrmového salátu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace.
Nashi, Mochyně, Mučenka, Papája, Liči, Mangostan a Rajčenka
13. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
května PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
října 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
16. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
20. – 24.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
13.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar s krupicí a vejcem
Hovězí s rajčaty a těstovinami
BE soup 1 BE soup 2 Toskánská Bramborová s paprikou 10,60 Kč / 16,- Kč
Pořadí pokrmů na jídelním lístku
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
7. – 11. listopadu 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Středa BE soup 1 Kuřecí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
10. – 14. října PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
27.2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_392 Ročník: 1.
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Transkript prezentace:

Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01  Hotelnictví 65-51-H/01  Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Složitá obsluha Téma: SO - Studené předkrmy Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne:  18.7.2012 Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – dělení studených předkrmů dle použitých surovin.Vhodnost použití ,servis a potřebný inventář

STUDENÉ PŘEDKRMY V moderní gastronomii

Druhy studených předkrmů Zeleninové Rybí a mořské plody Masové S ovocem Koktejly Tradiční předkrmy v moderní úpravě Přílohy k předkrmům

zeleninové Zeleninový salát s olivami a feta sýrem Paprika s tvarohovým dipem Carpaccio z červené řepy

Zeleninová klasika Caprese avokádo okurka

Rybí a mořské plody Marinovaný losos s tvarohovým krémem a zeleným chřestem Chobotnice s vinným octem a šalotkou tataráček z lososa

Rybí klasika Matjesový salát Sušhi Marinovaný losos

masové Anglický rostbíf Parmská šunka s medovým melounem Telecí carpaccio

Další od masa Uzený jazyk s křenem a houbami Kuřecí galantína Paštika s brusinkami

ovocné Pošírovaná hruška se sýrovým krémem Pomerančový salát s fenyklem

koktejly Chřestový koktejl Krevetový koktejl Humrový koktejl

Tradiční předkrmy trochu jinak Vejce s kaviárem Kaviár na ledu Šunkové rolky

Vhodné přílohy Tousty Banketky Tmavý chléb

Kontrolní otázky Jak dělíme studené předkrmy Jaké znáte studené předkrmy Servis a použití Vhodné přílohy

zdroje http://www.google.cz/imgres?q=pe%C4%8Divo&start=165&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&addh=36&tbm=isch&tbnid=L52ceP9sMsZ_TM:&imgrefurl=http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/wordofmouth/2010/jul/13/consider-cheap-white-bread&docid=yv3xpU http://www.google.cz/imgres?q=Vejce+s+kavi%C3%A1rem&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=9ypAPYf-2XbonM:&imgrefurl=http://www.profimedia.cz/fotografie/sazene-vejce-s-kaviarem-lososem-a-smetanovou/0077217651/&docid=JKDRo1LWYE_GmM http://www.google.cz/imgres?q=%C5%A0unkov%C3%A9+rolky&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=966x7PwjwJd79M:&imgrefurl=http://recepty.ekucharka.cz/sunkove-rolky-s-tvarohovou-naplni/&docid=dsBM6VA-GQZyEM&imgurl http://www.google.cz/imgres?q=Ch%C5%99estov%C3%BD+koktejl&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=D8Gf7Fh2z58GxM:&imgrefurl=http://prostreno.bety.cz/recepty/1319/Bressaola-s-ricottou/similarrecipes&docid=CAvRJvdzp5-IwM&imgurl http://www.google.cz/imgres?q=Krevetov%C3%BD+koktejl&start=108&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=9r1W08y7lAX50M:&imgrefurl=http://www.weighless.co.za/od%27%26Sectionname%3DFood%2520Guide&docid=ADEik95XPgrD_M&imgurl http://www.google.cz/imgres?q=Humrov%C3%BD+koktejl&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=Rl5W2p2iTMTA4M:&imgrefurl=http://www.receptyonline.cz/recepty--priprava-za-studena--jidlo--1--1--0.html&docid=b_tZECN4ojS2pM&imgurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=Pomeran%C4%8Dov%C3%BD+sal%C3%A1t+s+fenyklem&hl=cs&client=opera&sa=X&rls=cs&channel=isch&tbnid=6m9NetHLAQx20M:&imgrefurl=http://magazin.ceskenoviny.cz/vareni/recepty/zpravy/fenyklovy-salat-s-pomerancem/364917&docid http://www.google.cz/imgres?q=Ku%C5%99ec%C3%AD+galant%C3%ADna&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=0QJcLtj4lybD8M:&imgrefurl=http://www.ssltm.cz/cs/catering/&docid=3w3Rdc2vC5bJQM&imgurl=http://www.ssltm.cz/images/photo/172.jpg&w http://www.google.cz/imgres?q=Pa%C5%A1tika+s+brusinkami&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=33BCyyiSAqG2iM:&imgrefurl=http://www.topzine.cz/recept-na-domaci-pastiku-z-kachnich-jater&docid=oaiBoeqpHVbW9M&imgurl=http://