Bojovníci proti násilí na ženách Délka realizace: 21 měsíců Trvání: od 1. 8. 2014 do 30. 4. 2016 Projekt je realizován na území Karlovarského kraje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

ZELENÝ KOMPAS VZDĚLÁVÁNÍ PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY ZAMĚŘENÉ NA ROZVOJ DOVEDNOSTÍ ŠETRNÝCH K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
FM EHP /Norska Fond pro podporu spolupráce škol. Norsko.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
Dlouhodobý projekt podpory rodin. Prezentace služby Ambulance Rokycany adresa: Svazu bojovníků za svobodu 68: pondělí: 7:30 – 18:00 úterý:7:30 – 18:00.
ČESKÝ HELSINSKÝ VÝBOR Děti vězněných rodičů „Barevný svět dětí“ Program je finančně podpořen ze sbírkového projektu Pomozte dětem a Nadací O2.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Ing. Stanislava Správková
Individuální projekt Karlovarského kraje. Financování: Financování: ESF – OP LZZ prioritní osa 4.3 sociální integrace a rovné příležitosti, oblast podpory.
„Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci Finančního mechanismu EHP a Norského finančního mechanismu prostřednictvím Nadace rozvoje.
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
SOCIÁLNÍ KAPITÁL JAKO FAKTOR OVLIVŇUJÍCÍ REGIONÁLNÍ DISPARITY A REGIONÁLNÍ ROZVOJ Projekt MMR ČR WD
Dobrovolnické centrum Vlaštovka
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
!!KOPÍROVÁNÍ ZAKÁZÁNO!! Ten kdo zkopíruje tuto prezentaci musí mít povolení od majitele!! Berte na vědomí že kopírování se trestá!!! ©Miňonka.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Ze školy odpovědně na trh práce. Nositel projektu: Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje Spolupracující subjekty: Úřad práce Karlovy Vary, ZČU.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
Setkání politické reprezentace města Ostrov se zástupci firem působících na území města Ostrov „Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Oslavka, o.p.s. sídlo: Masarykovo náměstí
Nejlepší realizovaná společná zařízení v Karlovarském kraji 1.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
„Šance pro děti v ohrožení na Vysočině.“ Příspěvek na konferenci Třebíč, dne 14.října 2014.
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
INTERVENČNÍ CENTRUM Přínos Individuálního projektu „Zajištění vybraných sociálních služeb na území JmK“ pro službu INTERVENČNÍ CENTRUM Jana Levová Intervenční.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
IT ve škole 2499/21/7.1.4/2010 Města Karlovarského kraje VY_32_INOVACE_C09 Sada 1 Člověk a příroda ZŠ Pačejov.
Projekt Bezpečné cesty do škol ZŠ Praha 5 Košíře, Nepomucká 1/139 Eva Marková.
Služba FAMILY POINT místo pro rodinu ® Konference Rovnost příležitostí pro ženy a muže, slaďování práce a rodiny, , Krajský úřad kraje Vysočina.
Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a ODPOČINKOVÉ MÍSTO V JOSEFOVSKÉM ÚDOLÍ Základní.
PROJEKT UŽ VÍM ! SROZUMITELNĚ O DUŠI A TĚLE PRO ŽENY S MENTÁLNÍM POSTIŽENÍM Barbora Uhlířová 25. února 2016.
Český svaz ochránců přírody – Regionální sdružení Iris EVP Den Země Exkurze Semináře Besedy Den stromů Zlatý list Tvořivé dílny Vycházky Ukliďme si svět.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Bc. Michaela Augustová MAS Znojemské vinařství, z.s. Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony ZŠ a MŠ I.
Základní informace o KAP a MAP 10. března Přehled důležitých zkratek Evropské strukturální a investiční fondy (ESI fondy = ESIF) Krajské akční plány.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Kariérové poradenství v českém středním školství
Osvětová kampaň zaměřená na práva dětí v náhradní rodinné péči
KARLOVARSKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-31 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Informace o výzvě pro školy
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Plán vzdělávacích aktivit
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Krajská koordinátorka Sítě pro rodinu, z.s. v Kraji Vysočina
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Název DUM: VY_32_INOVACE_X_3_10_Karlovarský_kraj
Přírodní poměry Karlovarského kraje VY_32_INOVACE_C16
Název operačního programu:
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Ing. Stanislava Správková
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, KRÁTKÁ 676 AUTOR: MGR
Š A B L O N Y II.
Implementace Krajského akčního plánu 1 v Karlovarském kraji
Aktuality P-KAP. Aktuality P-KAP Dotazníkové šetření 2018 Ukončení šetření dotazník navazuje na dotazníkové šetření, které bylo realizováno.
Činnost pracovní skupiny styčného důstojníka pro národnostní menšiny
Transkript prezentace:

Bojovníci proti násilí na ženách Délka realizace: 21 měsíců Trvání: od do Projekt je realizován na území Karlovarského kraje

Cíl projektu Hlavním cílem projektu je rozšíření poskytování odborné pomoci týraným osobám a eliminace domácího násilí na ženách a stalkingu - nebezpečného pronásledování. Součástí je aktivita zaměřená na posilování povědomí o dané problematice s cílem potlačit tyto závažné negativní jevy. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Kontaktní místa pro oběti domácího násilí Součástí projektu je vybudování tří nových kontaktních míst pro oběti domácího násilí v Kraslicích, Jáchymově a ve Žluticích. Střediska spadají pod Intervenční centrum v Sokolově, které provozuje nezisková organizace Pomoc v nouzi, o.p.s. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Kontaktní místo pro oběti domácího násilí v Kraslicích Adresa: Palackého 1891, Kraslice - budova ÚP a FÚ - kancelář sídlí v prvním patře ve dveřích číslo 3 Provozní doba: Středa – od 15:00 do 17:00 hodin Pátek – od 10:00 do 12:00 hodin Odpovědní pracovníci: Mgr. Eva Chalupníková – Doležalová Tel.: Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Kontaktní místo pro oběti domácího násilí v Jáchymově Adresa: Mincovní ulici č.p. 681, Jáchymov - objekt Farního sboru Českobratrské církve evangelické Provozní doba: Pondělí – od 15:00 do 17:00 hodin Čtvrtek – od 8:00 do 10:00 hodin Odpovědní pracovníci: Jiří Král, DiS. a Mgr. Eva Chalupníková – Doležalová Tel.: Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Kontaktní místo pro oběti domácího násilí ve Žluticích Adresa: Velké náměstí č.p. 150, Žlutice - prostory bývalé restaurace Provozní doba: Úterý – od 8:00 do 10:00 hodin Středa – od 15:00 do 17:00 hodin Odpovědní pracovníci: Bc. Dana Pavelková, DiS a Mgr. Eva Chalupníková – Doležalová Tel.: Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Osvětová a informační kampaň Dotazníkový průzkum Besedy s odborníkem Přednášky na středních školách Prezentace kampaně před zastupiteli měst Vydání populárně naučné publikace – komiksu Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Dotazníkový průzkum Formou dotazníkového průzkumu zjistíme, co lidé vědí o domácím násilí, stalkingu a jaké jsou jejich potřeby. V Karlovarském kraji oslovíme až 1200 respondentů. Dotazníkový průzkum zamíří do měst Žlutice, Jáchymov, Kraslice, Sokolov, Cheb, Františkovy Lázně. Ze získaných dat vypracujeme podrobnou analýzu výstupů. Realizace dotazníkového průzkumu: únor – březen Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Besedy s odborníkem Série veřejných besed s odborníkem na problematiku domácího násilí a stalkingu zamíří do těchto měst: Kraslice, Rotava, Kynšperk nad Ohří, Habartov, Jáchymov, Žlutice, Ostrov, Plesná, Chodov, Aš. Konání besed: březen – prosinec Konkrétní termíny postupně upřesníme. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Přednášky na středních školách Přednášky pro studenty středních škol v Karlovarském kraji se uskuteční v těchto školských zařízeních: Střední škola Kraslice, Gymnázium Sokolov, ISŠTE Sokolov, Integrovaná střední škola Cheb, Střední průmyslová škola keramická Karlovy Vary, Střední lesnická škola Žlutice. Konání přednášek: březen – prosinec Konkrétní termíny postupně upřesníme. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Prezentace kampaně před zastupiteli S prezentací kampaně předstoupíme před zastupitele těchto měst: Kraslice, Žlutice, Jáchymov, Rotava, Kynšperk nad Ohří, Habartov, Aš, Plesná, Nejdek, Chodov. Podle poznatků z dotazníkového šetření vybereme dalších pět obcí, kde blíže představíme naši kampaň. Návštěvy měst a obcí: březen – prosinec Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Vydání naučné publikace – komiksu Brožura bude určená pro žáky II. stupně ZŠ, studenty SŠ a VOŠ. Cílem je přiblížit školákům problematiku domácího násilí a stalkingu formou jednoduše srozumitelného komiksového příběhu (na bázi kazuistiky - popis a výklad konkrétních případů), kterým žáci lépe porozumí, než obvyklým teoretickým analýzám pojmových znaků. Plánovaný náklad publikace je 1000 kusů. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Trabi maskot na cestách po Karlovarském kraji Pro posílení kampaně využíváme zeleného Trabanta 601. V sobotu 18. července 2015 se Trabi maskot zúčastní závodu na tuningovém srazu v Krásně. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Novináři, ceníme si Vaší spolupráce Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a

Pomoc v nouzi, o.p.s. Kontakty: Pomoc v nouzi, o.p.s. Sídlo: Fibichova 852, Sokolov Telefon: Web: Sledujte nás na Facebooku Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a