SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ 2014/2015

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Advertisements

Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Vysoké mýto.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Inspirujte děti, digitálně Petr Laštovka
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO SPORTU Náměstek ministra Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 8. dubna 2013, Praha Seminář k problematice.
Basketbal Sportovní gymnázium Pardubice.
Základní škola a Mateřská škola Stařeč, okres Třebíč
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL vysílání má možnost sledovat.
 OLYMPIÁDA Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená.
Výkon a výkonnost Tělesná cvičení jsou základním prostředkem tělesné výchovy a sportu. Mají tři stránky : 1.strukturální- jde o fáze pohybu(cyklické,acyklické,kombinované)
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Řízení sportovního tréninku
TALENT ..
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
Disciplína: W1x zMirka Knapková Zodpovědný trenér: Tomáš Kacovský.
T-BĚHEM K T- BALL VYBAVENÍ PROGRAM NA PODPORU ZAPOJENÍ ŽÁKŮ.
Bp a Bk 2216 SPORTOVNÍ HRY I. základní výukový předmět pro studenty s tělovýchovným zaměřením se základními pohybovými předpoklady Studenti rozumí sportovní.
Zhoubné nádory dětí a sport Jan Novotný, Hana Hrstková*, Martina Novotná Pedagogická fakulta MU, Brno *Lékařská fakulta MU, Brno.
Plavecká výuka v návaznosti na výkonnostní plavání Mgr. Daniel Jurák 2015.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Představujeme školní družinu ZŠ Hovorčovice
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Data získána na základě výzkumu Hodnotové orientace dětí ve věku 6 – 15 let. Výzkum realizován v rámci projektu Klíče pro život.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ 2015/16 ZŠ VELKÉ BŘEZNO.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Jana Stará
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Šachy do škol 2016/17.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ KEMP NYMBURK 17. –
Sdílené radosti a strasti škol ze správního obvodu ORP Český Brod
Program MŠMT VIII v roce 2017
Aktuální informace o stavu
Webová prezentace Libereckého kraje
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Název projektu: Ve škole po škole
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Vznik a vývoj moderního sportu a olympijského hnutí
MŠMT Program VIII Přímá podpora sportovních klubů a tělovýchovných jednot Podpora zabezpečení sportovní, pohybové, tělovýchovné činnosti dětí a mládeže.
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Š A B L O N Y II.
Cesta k uplatnění na trhu práce
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Zprávy z ČOV Porada sekretářů ČUS Strahov,
Transkript prezentace:

SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ 2014/2015

ČESKÉ DĚTI NESPORTUJÍ fyzická zdatnost se zhoršuje za dvacet let se počet obézních dětí zpětinásobil v Česku sportuje pravidelně jen 28 % lidí v Německu je to dvojnásobek proto je tu projekt Česko sportuje „Je vidět, že děti jsou na tom pohybově hůř, než když jsem učil.“ Marcel Chládek ministr školství, mládeže a tělovýchovy, bývalý tělocvikář

1. ročník OLYMPIJSKÉHO VÍCEBOJE

SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ – 2. ročník nejde o nejlepší výkony cíl je zapojit co nejvíce žáků 1.–9. tříd ZŠ 8 měřitelných disciplín v průběhu TV doplňkové kreativní úkoly olympijské hlídky a tréninky s olympioniky sportovní žákovské knížky pro nejmenší

CÍLE PRO ROČNÍK 2014/2015 září 2014 – červen 2015

\\\\\\\S AMBASADOŘI PROJEKTU Ondřej Bank Vavřinec Hradilek Mirka Knapková Kristýna Kolocová Jiří Prskavec Martina Sáblíková Markéta Sluková Veronika Vítková Tomáš Verner Denisa Rosolová Český klub olympioniků KRISTÝNA KOLOCOVÁ, MARKÉTA SLUKOVÁ, ONDŘEJ BANK, VAVŘINEC HRADILEK

CO ZÍSKAJÍ ZAPOJENÉ ŠKOLY vítězné školy – sportovní vybavení v celkové hodnotě 500 000 Kč prvních 500 zaregistrovaných škol získá sportovní set s vybavením a žákovské knížky pro žáky 1.–3. ročníků nejaktivnější školy – Olympijské hlídky a tréninky s olympioniky přímo na škole individuální analýzy výsledků žáků i tříd s doporučením na aktivity pro zlepšení analýzy sportovních předpokladů žáků, určení pohybového typu a doporučení na konkrétní sporty a kluby v okolí bonusový program pro garanty účastnické certifikáty od ČOV podpora ze strany organizátora

9.00 hod 23. 9. 2014 REGISTRACE PRO ŠKOLY www.ceskosportuje.cz/sazkaolympijskyviceboj 9.00 hod 23. 9. 2014

KONTAKT pro školy viceboj@olympic.cz Škola si zvolí garanta, který bude mít projekt za danou školu na starosti. KONTAKT pro školy viceboj@olympic.cz +420 720 402 199 (po-pá 10-16 hod.) www.ceskosportuje.cz/sazkaolympijskyviceboj

DĚKUJEME ZA SPOLUPRÁCI Pošlete, prosím, informace o Sazka Olympijském víceboji na základní školy, se kterými komunikujete, a vyzvěte je, aby se do projektu zapojily a pomohly nám rozhýbat děti po celé ČR. DĚKUJEME ZA SPOLUPRÁCI