Ohlédnutí za konferencí. 3. ročník konference – základní informace více než 18 měsíců příprav náklady cca 2,5 mil. Kč více než 300 účastníků ( z toho.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Studie integrovaných dopravních systémů hromadné přepravy osob
Martin Rejzl XIX. seminář Integrované dopravní systémy
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Projekty EOC v ČR v období
Integrovaný dopravní systém
JEDNOTNÝ ODBAVOVACÍ SYSTÉM V ODIS
Integrovaná doprava Plzeňska a veřejná doprava v Plzeňském kraji
Integrace technických parametrů EOC v IDS
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Smluvní zajištění Pražské integrované dopravy
Projekt spojeného průkazu studenta středních a vyšších odborných škol s kartou ISIC.
Plzeňské městské dopravní podniky, a. s.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Účast ČD v integrovaných dopravních systémech ČR Ing. Richard Baxa.
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
STANDARDIZACE V EOC inTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY Ing. Jiří Matějec Koordinátor pracovní skupiny Platby v dopravě SDT (ITS&S Czech Republic)
Interoperabilita elektronického odbavování cestujících
MV ČR 1 Nové podmínky pro krajské projekty Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
Jednotné průkazy pro studenty středních a vyšších odborných škol Magistrát hl. m. Prahy.
Integrovaná doprava Plzeňska (změny od 1.dubna 2012)
Účast ČD v integrovaných dopravních systémech ČR Ing. Richard Baxa.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Bezkontaktní čipová karta v Pražské integrované dopravě OPENCARD
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ FAKULTA DOPRAVNÍ Studie integrovaných dopravních systémů hromadné přepravy osob Studie integrovaných dopravních systémů hromadné.
Lázně Bohdaneč Integrovaná doprava Plzeňska současný stav a možnosti rozvoje Ing. Zdeňka Kmochová.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Účast ČD v integrovaných dopravních systémech ČR
Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje
SOUČASNÝ STAV A STRATEGIE PROJEKTU OPENCARD OPENCARD v Praze, dne:
KOORDINÁTOŘI FAKULTy PRÁVNICKÉ ZČU
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST Podpora rovných příležitostí žen a mužů v Operačním programu Zaměstnanost Jihlava.
SUMP - Plány udržitelné městské mobility Ministerstvo dopravy , Žďár nad Sázavou.
Medzinárodná konferencia 04. a , Hotel pod zámkom, Bojnice.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
PRAHA INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ KARLOVY VARY.
1 Jednotné evropské nebe Zapojení ŘLP ČR, s. p. do projektu SESAR Doprava – Investice do dopravní infrastruktury Ing. Jan Klas Generální ředitel.
1 Název projektu: Pořízení trolejbusů MDPO, a.s..
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Odbavování cestujících Českých drah v tarifech IDS Ing. Petr Vychodil.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Odbavování cestujících v číslech
Oddělení politiky a strategií ŽP Podpora MŽP v oblasti čisté mobility SUMP – Olomouc Mgr. Jaroslav Kepka Oddělení politiky a strategií.
Přednášková činnost na základních školách
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Informace o projektech v IDS JMK
Elektronické předprodeje
Příprava společného IDS Prahy a Středočeského kraje
Český technologický akcelerátor CzechAccelerator
Michal Šperling - EUREDIS
Oddělení politiky a strategií ŽP Podpora MŽP v oblasti čisté mobility SUMP – Olomouc Mgr. Jaroslav Kepka Oddělení politiky a strategií.
Odbavování cestujících v číslech
Role SVAZU při podpoře městské mobility
OPUSCARD PRO ŠKOLY Jan Maxa Roman Kolombo 10. března 2018
Wien – Baden: integrace tramvaje se železnicí
Problematika MHD v městech SR Bojnice 30. září 2010
I. Setkání se starosty obcí
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Tisková konference k výsledkům forenzního auditu projektu OPENCARD
4D přístup k integraci ve veřejné dopravě
Transkript prezentace:

Ohlédnutí za konferencí

3. ročník konference – základní informace více než 18 měsíců příprav náklady cca 2,5 mil. Kč více než 300 účastníků ( z toho 50 zahraničních) 15 států světa 19 příspěvků z toho 14 od zahraničních hostů simultánní tlumočení z/do EN, DE, CZE Témata: 1. Udržitelná městská doprava pro 21. století 2. Technologie ve vozidlech a na tratích městské veřejné dopravy 3. Náš zákazník 2

Udržitelná městská doprava pro 21. století vnímání role veřejné dopravy v České republice vs. v zemích západní Evropy orientace na větší míru svobody při volbě dopravního prostředku cílem je jednotný systém mobility 3

Udržitelná městská doprava pro 21. století – prof. Ahrens 4 Převzato z přednášky prof. Gerd-Axel Ahrense

Udržitelná městská doprava pro 21. století – M. Röhleef 2004 – integrovaný balíček mobility „HANNOVERmobil“ – flexibilní komplexní řešení pro všechny integrované služby„prodejna mobility“ informací a registrace, multimodálního plánování tras, rezervací/jízdenek a přístupu, vyúčtování (tj. společného „účtu za mobilitu“). 5

Udržitelná městská doprava pro 21. století – M. Röhleef 6 Převzato z přednášky Martina Röhleefa

Udržitelná městská doprava pro 21. století – S. Hietannen 7 celý sektor dopravy jako spolupracující a propojený ekosystém, který poskytuje služby reagující na potřeby zákazníků. možné přínosy / role dopravních podniků nebo integrátorů dopravy: jako součást systému jako organizátor systému

Udržitelná městská doprava pro 21. století – R. Maresch 8 Převzato z přednášky Rüdigera Maresche Vídeň – uzavření Mariahilfer Strasse pro IAD 2013 (před) 2014 (po)

Marketing veřejné dopravy 9 kvalitní integrace veřejné dopravy user friendly podpora zřizovatelů potřeba propagace veřejné dopravy sociální status veřejné dopravy v ČR

Marketing veřejné dopravy – S. Dolejš 10 Převzato z přednášky Slavoje Dolejše Důsledek úspěšnosti investic do reklamy IAD

Marketing veřejné dopravy – S. Dolejš 11 Převzato z přednášky Slavoje Dolejše Vadí, nevadí

Marketing veřejné dopravy – S. Dolejš 12 Převzato z přednášky Slavoje Dolejše Vadí, nevadí

PLZEŇSKÁ KARTA A KARLOVARSKÁ KARTA seznamte se s dvojčaty …

CO JE CÍLEM PROJEKTU ? v 1. Fázi -přizpůsobit systém Plzeňská karta pro potřeby Karlových Varů -napojit DPKV na jádro systému v Plzni -implementovat software pro odbavení cestujících ve vozech DPKV -dodat mobilní telefony s revizorským řešením -vyrobit a vydat cca 25 tis. Karlovarských karet -umožnit na karty nabíjet časové předplatné ve 3. Fázi postupně rozvíjet využití Karlovarské karty dle požadavků města Karlovy Vary a Dopravního podniku Karlovy Vary (multifunkční karta) ve 2. Fázi - konec ve spolupráci s DPKV zavést elektronickou peněženku pro nákup jednotlivého jízdného v MHD v Karlových Varech jádro systému Plzeňská karta

PRŮBĚH PROJEKTU … dohoda o realizaci, start projektu Karlovarská karta v provozu předprojektové přípravy, jednání PMDP s DPKV srpen 2014 září 2014 říjen 2014 listopad 2014 prosinec 2014 leden 2015 realizace projektu

CO UMÍ KARLOVARSKÁ KARTA DNES ? - časové předplatné pro Karlovy Vary a Integrovanou dopravu Plzeňska - elektronická peněženka pro využití v MHD v Plzni a u dopravců IDP - platby elektronickou peněženkou mimo dopravu v Plzni (parkovné, ZOO, bazén, občerstvení) - další funkce shodné s PK, u partnerů Plzeňské karty (knihovna, identifikační funkce ve stravovacích, docházkových a tiskových systémech)

A CO BUDE NÁSLEDOVAT ? KNIHOVNA průkaz, platby kultura přístupové systémy docházkové systémy platby parkovného stravován í dobíjení na ATM v KV peněženka v dopravě el. potvrzení o studiu

Děkuji za pozornost Kateřina Fránová Plzeňské městské dopravní podniky, a.s. Tel.: