Tvorba map učebního pokroku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lineární rovnice 8.-9.ročník
Advertisements

VY_I/2_INOVACE_52_Hledáme s Googlem1 Hledáme s Googlem1 Miroslav Kaňok.
Matematika a její aplikace
Téma: RACIONÁLNÍ ČÍSLA - ÚVOD
Zlomky Matematika VY_32_INOVACE_100 – 5.sada, M Anotace
název šablony: zaměření VM: autor VM: období vytvoření VM: anotace:
Vzdělávací oblast: Matematika Autor: Vlasta Lindovská Jazyk: Český
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Count shapes Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
ICT M 5.R. Další jednotky hmotnosti
AnotacePrezentace, která se zabývá opakováním znalostí o zlomcích. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci opakují znalosti o zlomcích.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_02_14_M7_Hanak AUTOR: Ing. Roman Hanák TÉMA: Zlomky Základní škola Libina, příspěvková organizace,
Vzdělávací oblast: Matematika Autor: Vlasta Lindovská Jazyk: Český
Rovnice se zlomky.
ICT M 5.R. Písemné násobení a dělení
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Vzdělávací oblast: Matematika Autor: Mgr. Robert Kecskés Jazyk: Český
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
AnotacePrezentace, která se zabývá úvodem do procent. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci rozpoznají převod a užití procent. Speciální.
ICT M 5.R. Počítáme s velkými čísly
AnotacePrezentace, která se zabývá dělením dvou zlomků. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci dělí zlomky. Speciální vzdělávací potřebyNe.
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením a dělením racionálních čísel. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci násobí a dělí zlomky.
Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ICT M 5.R. Jednotky hmotnosti
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Téma: DĚLENÍ CELÝCH ČÍSEL 2 Vytvořila: Mgr. Martina Bašová VY_32_Inovace/1_032.
Dejvice Matěj Volf Seminář Město v dějinách Aktivita č. 1 Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem.
ICT M 5.R. Desetinná čísla kolem nás
Inkluzivní vzdělávání – problémy, otázky
AnotacePrezentace, která se zabývá racionálními čísly-zlomky. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci využívají znalostí se zlomky u.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Zápis slovních úloh VY_32_INOVACE_28_Zapis_slovnich_uloh Matematika - 3. ročník Veronika Biskupová, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v.
Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Gymnázium, Praha 10, Voděradská 2 Projekt OBZORY Číselné soustavy.
CZ.1.07/1.4.00/ "Učíme se moderně" Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Základní škola Čelákovice VY_32_INOVACE_027_Složené zlomky.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jarmila Nováková
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_104_M6
1. Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
VYUČOVÁNÍ A UČENÍ A/ B/ a/ cíle výuky b/ klíčové kompetence
Písemné násobení (čísla do ) VY_32_Inovace_12TK-1
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Písemné dělení (čísla do ) VY_32_Inovace_13TK-1 Mgr. Ivana Tkadlecová
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
PŘEVODY JEDNOTEK Vypracuj vše do sešitu.
GEOMETRICKÉ TVARY A BARVY V LOGICKÝCH ŘADÁCH
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_116_M6
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Písemné násobení desetinných čísel
Základní škola Čelákovice
Šablona 32 VY_32_INOVACE_04_30_Převody jednotek hmotnosti- procvičení.
Šablona 32 VY_32_INOVACE_06_30_ Převody jednotek objemu -procvičení.
Název školy:. ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:. Mgr
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Dělení desetinného čísla celým číslem - procvičování
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jarmila Nováková
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Desetinná čísla a zlomky
Název školy:. ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:. Mgr
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jarmila Nováková
NÁZEV: VY_32_INOVACE_02_01_M7_Hanak TÉMA: Zlomky
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz,
Transkript prezentace:

Tvorba map učebního pokroku Cílem vzdělávání je rozvoj myšlení Využití Bloomovy taxonomie Tvořivost Hodnocení Analýza Aplikace Porozumění Znalost Bloomova taxonomie PRAHA & EU : INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Dokument vznikl v projektu Smysluplné vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, který realizovala Základní škola a mateřská škola, Praha 8, Lyčkovo náměstí 6.

Tvorba map učebního pokroku 1. krok – vytvoření pojmové mapy na spirály Příklad: Matematika – spirála práce s číslem 1 jednoduché a složené slovní úlohy s nadbytečnou informací a s antisignálem 2 jednoduché a složené slovní úlohy na násobení a dělení s nadbytečnou informací a s antisignálem 3 slovní úlohy s řetězením a s řetězením od konce 4 dynamické úlohy o pohybu a věku 5 úlohy s převodem na jednotku PRAHA & EU : INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Dokument vznikl v projektu Smysluplné vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, který realizovala Základní škola a mateřská škola, Praha 8, Lyčkovo náměstí 6.

Tvorba hladin spirály Matematika – slovní úlohy 1. krok – vytvoření pojmové mapy 1 jednoduché a složené slovní úlohy s nadbytečnou informací a s antisignálem 2 jednoduché a složené slovní úlohy na násobení a dělení s nadbytečnou informací a s antisignálem 3 slovní úlohy s řetězením a s řetězením od konce 4 dynamické úlohy o pohybu a věku 5 úlohy s převodem na jednotku PRAHA & EU : INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Dokument vznikl v projektu Smysluplné vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, který realizovala Základní škola a mateřská škola, Praha 8, Lyčkovo náměstí 6.

Matematika – slovní úlohy Tvorba hladin spirály Matematika – slovní úlohy 2. krok – vytvoření hladiny učivo ze 3. ročníku - slovní úlohy s řetězením a s řetězením od konce hladina zapamatování – vyhledá klíčové informace ze slovní úlohy s řetězením a provede jejich zápis hladina porozumění – provede znázornění slovní úlohy s řetězením hladina aplikace – stanoví způsob řešení a slovní úlohu s řetězením vyřeší hladina analýza – vysvětluje svůj způsob řešení, hledá další způsoby řešení hladina hodnocení – vyhodnotí nejefektivnější způsob řešení hladina tvořivost – vytvoří podobnou slovní úlohu s řetězením Tvořivost Hodnocení Analýza Aplikace Porozumění Znalost stejné hladiny mohou být u SH s řetězením od konce a dalších typů SH v jiných ročnících PRAHA & EU : INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Dokument vznikl v projektu Smysluplné vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, který realizovala Základní škola a mateřská škola, Praha 8, Lyčkovo náměstí 6.

Tvorba hladin spirály Matematika – slovní úlohy 3. krok – doformulování výstupů ročník výstup učivo 1 Čte s porozuměním, zapisuje, znázorňuje, řeší a tvoří jednoduché a složené slovní úlohy s nadbytečnou informací a s antisignálem. jednoduché a složené slovní úlohy s nadbytečnou informací a s antisignálem 2 Čte s porozuměním, zapisuje, znázorňuje, řeší a tvoří jednoduché a složené slovní úlohy na násobení a dělení s nadbytečnou informací a s antisignálem. jednoduché a složené slovní úlohy na násobení a dělení s nadbytečnou informací a s antisignálem 3 Čte s porozuměním, zapisuje, znázorňuje, řeší a tvoří slovní úlohy s řetězením a s řetězením od konce slovní úlohy s řetězením a s řetězením od konce 4 Čte s porozuměním, zapisuje, znázorňuje, řeší a tvoří dynamické slovní úlohy o pohybu a věku dynamické úlohy o pohybu a věku 5 Čte s porozuměním, zapisuje, znázorňuje, řeší a tvoří se zlomky a s desetinnými čísly slovní úlohy s převedem na jednotku úlohy s převodem na jednotku PRAHA & EU : INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Dokument vznikl v projektu Smysluplné vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, který realizovala Základní škola a mateřská škola, Praha 8, Lyčkovo náměstí 6.

Cíl SEMINÁŘE Získání dovednosti analyzovat, vyhodnotit a tvořit úlohy rozvíjející různou úroveň myšlení ale stejný obsah. Tvořivost Hodnocení Analýza Aplikace Porozumění Znalost PRAHA & EU : INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Dokument vznikl v projektu Smysluplné vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, který realizovala Základní škola a mateřská škola, Praha 8, Lyčkovo náměstí 6.