Tisková konference 9.dubna 2015 Program  9.00 – 9.15 Představení Světového dne investičních fondů a dalších aktivit AKAT Jan D. Kabelka, předseda AKAT.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč 17.duben? 19. dubna 1743, se narodil Abraham van Ketwich, považovaný za zakladatele investičních fondů, protože založil v roce 1774 první investiční.
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Kapitálové trhy – Podstata Finanční trh a finanční systém
Zdravotnictví po „velkém třesku“ Zdraví, zdravotnictví a evropské fondy Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Petr Slad a Rostislav Chabr
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Fondy kolektivního investování Zdroj investic pro nemovitostní trh? Lukáš Vácha.
Člen skupiny HVB Group Představení nového garantovaného fondu Capital Invest Guarantee Basket 2010.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
Penzijní fondy v rámci důchodové reformy Mojmír Boucník Viceprezident Asociace penzijních fondů.
Aplikace komunitně vedeného místního rozvoje do venkovského prostředí Venkovská konference Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. (20.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Program celoživotního učení Ústí nad Labem
INVESTIČNÍ KLUBY Martin Viktora Česká spořitelna - FM Retail distribution Oddělení řízení obchodů 2. října 2007.
Burzovní obchody. Burzovní obchody provádí  individuální investoři (banky, fyzické nebo jiné právnické osoby) přes obchodníky s cennými papíry  investoři,
Pohodlí nade vše Využívejte všech služeb při investování Ing. Martin Viktora ředitel úseku podpory prodeje Investiční společnost.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
Strana 1 RM-SYSTÉM tradice, jistota a spolehlivost Investiční příležitosti pro drobné investory Jan Sochor Předseda představenstva RM-SYSTÉM,
Žižkov – dobré místo pro život
Kolektivní investování
Příběh jedné úspěšné akciové investice. 2 ISČS Top Stocks - prezentace pro DIK 14. dubna 2015 Nejdříve trochu teorie...  %výnos = Δ% EPS + Δ% P/E + %
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
MARKETINGOVÝ MIX.
IFA Česká republika 1 Novela zákona o kolektivním investování / Dopady do daní z příjmů Kateřina Hycnarová 11. října 2011.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Popište, analyzujte a zhodnoťte dosavadní vývoj jednotek kolektivního investování, zásady jejich činnosti a ekonomiky Lukáš Baumruk Radka Hlavnová Markéta.
Ing. Miroslav Sponer, Ph.D. - Základy financí1 Ostatní finanční zprostředkovatelé a subjekty působící na finančním trhu.
Soudobé trendy a perspektivy kolektivního investování prostřednictvím podílových fondů v České republice 2008 Jan Svoboda.
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
OCHRANA INVESTIC A TRANSFERU KAPITÁLU systém garancí mezinárodně právního charakteru zaručujících investorům bezpečné a vhodné podmínky pro jejich investice.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Základní kapitál Základní kapitál je peněžní vyjádření souhrnu peněžitých i nepeněžitých vkladů, které společníci společnosti poskytují.
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
Dopady CMU na reálnou ekonomiku a související změny ve fungování finančního trhu Rozvoj a inovace finančních produktů /2/2016.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
 Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Autor : Mgr. Irena Nešněrová  Datum.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R19_Základy investování TEMA: Matematika.
1 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 Financování spotřebitelů v roce 2013 poskytnuté členy ČLFA 1.Ekonomické a právní prostředí 2.Komentář k výsledkům.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Kolektivní investování z pohledu možnosti zhodnocení volných finančních prostředků podniku Autor: Pavel Maroušek Vedoucí: Ing. Martin Maršík, PhD. Oponent:
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
ČMZRB čtvrtstoletí podpory podnikání v ČR
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
Program ESPON 2013 Témata aktuální výzvy
Raiffeisen investiční společností
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Struktura finančního trhu
Spolupráce organizací občanské společnosti na úrovni EU
Kolektivní investování
„Žijeme a pracujeme na Vysočině“ představení projektu
hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Kolektivní investování
Česka spořitelna je členem Erste Group
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Velvyslanectví Bulharské republiky
Inkontinence Jeden z nejčastějších zdravotních problémů
Transkript prezentace:

Tisková konference 9.dubna 2015 Program  9.00 – 9.15 Představení Světového dne investičních fondů a dalších aktivit AKAT Jan D. Kabelka, předseda AKAT  9.15 – 9.30 Prezentace “Investing for Life” John Carey, dlouholetý Executive Vice President Pioneer Investment Management Inc. a portfolio manažer jednoho z nejúspěšnějších fondů na světě Pioneer Fund  9.30 – 9.45 Prezentace průzkumu veřejného mínění k investování pro život Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT  9.45 – Prostor pro dotazy

Oslava Světového dne investičních fondů Proč 9. duben?  19. dubna 1743, se narodil Abraham van Ketwich, považovaný za zakladatele investičních fondů, protože založil v roce 1774 první investiční fond „Eendragt maakt Magt“ (Union is Strength)  2012 začalo slavit Světový den investičních fondů Německo, následováno v roce 2013 Rakouskem a v roce 2014 Českou republikou a Slovenskem  V roce 2015 zahajujeme oslavu Světového dne investičních fondu v ČR již ve čtvrtek 9. dubna

Světový den investičních fondů 2015 Zapojení AKAT  Druhý ročník evropské akce  Zapojená Asociace pro kapitálový trh a její členové, investiční společnosti a banky, kteří nabízejí v rámci oslav tohoto dne zajímavé nabídky pro investory  výhody formou slev na poplatcích, dárků, informačních materiálů a konzultací pro investory  v průběhu dubna – u každé společnosti individuální forma a trvání oslavy  Tisková konference za účasti Johna Careyho

Cíle iniciativy Zapojení České republiky  Zasadit investiční fondy do širšího rámce fungování ekonomiky  Zdůraznit transparentnost investičních fondů a jejich přínos pro ekonomiku státu  Poskytnout investorům lepší zázemí pro rozhodování o jejich investicích  Dostat do většího povědomí široké veřejnosti základní pojmové znaky a výhody investičních fondů

Světový den investičních fondů Aktivity AKAT  Tisková konference k prezentaci Světového dne investičních fondů  John Carey - prezentace Investing for Life - dlouholetý Executive Vice President globálních Pioneer Investment Management Inc.  Průzkum veřejného mínění k Investování pro život – prezentace výsledků  Webová stránka akce, kde je také seznam zapojených společností a další informace:

Objem obhospodařovaného majetku Data k  Správci obhospodařují více než Kč  Více než 1,25 milionu domácností má zainvestováno ve fondech přes 328,86 mld. Kč  U správců jsou také obhospodařované fondy kvalifikovaných investorů ve výši 72,2 mld. Kč  Dopad penzijní reformy: rostoucí význam vlastních úspor ve formě fondů kolektivního investování a pravidelného investování

Další aktivity AKAT pro veřejnost Blog a Twitter  Blog AKAT  Každý týden zajímavý blogový příspěvek na webu AKAT  Cílem přiblížení investování a souvisejících otázek široké veřejnosti  V odlehčené formě různé zážitky, názory a postřehy ke klasickým i aktuálním otázkám autorů z členských společností AKAT i dalších odborníků  Twitter AKATCR  Od dubna 2015 aktuální informace a upozornění na zajímavé novinky

Diskuse ? Děkujeme za pozornost. Asociace pro kapitálový trh České republiky Štěpánská 16/ Praha 1 Tel.: Fax: