S CHŮZKA RODIČŮ duben 2015. PODĚKOVÁNÍ příspěvky a dary do tomboly, pohoštění spolupráce při organizaci Noci s Andersenem doprava na florbalová utkání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Advertisements

Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
TŘÍDNÍ SCHŮZE Pohled zpět • 1. MÍSTO V CELOŠKOLNÍ SOUTĚŽI Kč • Matematika – Klokan, Pythagoriáda • Angličtina – The Harry Potter’s Day.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
TS Dodatek ŠVP – ŠD – kritéria přijetí Dodatek č. 4 ke školnímu řádu Sloučení současné 4.A a 4.B Škola v přírodě Výlet – zámek Brandýs nad.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Základní škola Dobrovského
Základní škola Lenešice
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
Rozbor celkové úrovně vzdělávání na ZŠ Olbramovice po ukončení celkové rekonstrukce školy (ve školních letech 2012/2013 a 2013/2014) Vyhodnocení dotazníku.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  odchody dětí  omlouvání absencí  placení obědů  Informace – deníček,
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
Bazén Západočeské univerzity Sokolovská 46 Plzeň – Lochotín Tel.:
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
ZŠ a MŠ Vikýřovice školní rok 2015/2016 MŠPočet dětí 2 oddělení54 RočníkPočet žáků 1.ročník18 2.ročník16 3.ročník17 4.ročník15 5.ročník10 Celkem76 ŠDPočet.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Léto Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
ZŠ a MŠ Vikýřovice školní rok 2016/2017
Části roku Mgr. Lenka Stará
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Rodičovská schůzka září 2017.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
ČINNOST SPV TJ Žďár nad Sázavou
Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko
Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko
Škola v přírodě
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Třídní schůzka 3.A
Autor: Mgr. Radana Marelová
KALENDÁŘ.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Školní parlament ZŠ Písnická
ZŠ a MŠ Vikýřovice školní rok 2017/2018
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Rodičovská schůzka září 2018.
aneb zvyšování viditelnosti chodců a cyklistů v dopravě
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Třídní schůzky
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
"ŠKOLIČKA" aneb těšíme se do školy
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

S CHŮZKA RODIČŮ duben 2015

PODĚKOVÁNÍ příspěvky a dary do tomboly, pohoštění spolupráce při organizaci Noci s Andersenem doprava na florbalová utkání ples

P LAVÁNÍ povinná výuka 4. a 5. ročník výuka – 504,- bez DPH pronájem bazénu – 393,- předplavecký výcvik a 3. ročník – 726,- do středy ,- Kč první hodina 17. dubna potvrzení jízdné vždy ráno, florbal bude bez omezení do konce června, koupací čepice, plavky, ručník, sprchový gel, svačinu a tekutiny s sebou. 8. června divadlo i plavání !!!!!!

INFORMACE sběr starého papíru čtvrtek vystoupení pro seniory čtvrtek pálení čarodějnice Kuličkiáda projektový den Cestujeme po Evropě kroužky končí 31. května, mimo florbalu vybíráme na sešity, výkresy, barevné papíry, tuš… 350,- sběr léčivých bylin, sedmikráska, hluchavka, bez

o projektový den s Evou a Edou..+ Den dětí o výlet Jaroměřice = 260,- Kolotoč pohádek vyprávění a módě a oblékání v minulosti prohlídka zámku ranč Lažínky o dopravní výchova – praktické cvičení s kolem o Akademie: Cestujeme po Evropě o předání vysvědčení o 29. a 30. ředitelské volno