Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Konference HR ŽIVĚ Vzděláváním k vyšší výkonnosti Kdy je vhodný čas pro spolupráci s poradenskou společností Irena Grimová, Training & Development Head.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Jak se uplatnit na trhu práce
Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy
Profil HR poradce a školitele
zaměření „Zasilatelství a logistika“
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Konference Hodnocení pracovního výkonu JUDr
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Představení klubu manažerů
Jak na pracovní pohovor?
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Petra Tázlarová „personální poradenství“
Co mám dělat pokud chci pracovat v nadnárodní IT firmě?
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Tomáš Sýkora GOPAS, a.s. Úskalí e-learningu Tomáš Sýkora GOPAS, a.s.
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
Propojení „soft“ nástrojů a „hard“ podpory je nutnost
Personální mamagement
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání; vysoké školy a inovace Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR INOVACE 2007 Plenární sekce 4.
ZÁSADY KONCIPOVÁNÍ LOGISTICKÝCH SYSTÉMŮ KAPITOLA 5: VZTAH STRATEGIE PODNIKU A LOGISTICKÉHO PLÁNOVÁNÍ, CÍLE, METODY A NÁSTROJE PLÁNOVÁNÍ, POSTUPOVÉ KROKY.
Absolventi na trhu práce
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
aneb Assessment Centre a Development Centre
Personální plán pro podnikatelský plán
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
Řízení a plánování kariéry
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Personální strategie mezinárodní firmy
Vybrané manažerské nástroje
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
RUBIKON Centrum „Bezpečí společnosti nespočívá ve vyloučení lidí s kriminální minulostí a jejich izolaci, ale především ve schopnosti společnosti je začleňovat.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
Zkušenosti s transformací sociálních služeb v Maďarsku Miklós Szentkatolnay Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Informační průmysl 2013/14 Petr Šmejkal
„Spolupráce v oblasti náboru nových zaměstnanců pro členy KZPS“
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
Přijímání zaměstnanců
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
ŽĎAS PRO STUDENTY.
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti Accenture Veletrh pracovních příležitostí, Česká zemědělská univerzita, 28. listopadu 2006

2 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Kdo je Accenture? Accenture je globální společností poskytující odborné služby v oblasti poradenství, technologií a outsourcingu podnikových procesů. V Accenture se můžete přidat k více než zaměstnancům pracujícím ve 48 zemích světa. Zaměstnanci v České republice –Consulting 228 –Technology 103 –Outsourcing1345 –Enterprise 61 Consulting Technology Outsourcing Enterprise

3 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Naše oblasti činností Komunikace & "High Tech" Finanční služby Vládní zakázky Výrobní odvětví Zdroje Poradenství Technologie & "Outsourcing" provozu systémů "Outsourcing" podnikových procesů

4 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Pro jaké společnosti pracujeme?

5 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Profesní růst a vzdělávání Učit se + získávat zkušenosti = profesně růst –Budete pracovat na velkém množství projektů z různých oblastí obchodních činností a s velkým množstvím obchodních modelů –Consulting: Projdete všemi oblastmi systémové implementace a integrace –Získáte rychle zkušenost a Váš profesní růst bude o mnoho rychlejší než v jakékoliv jiné pozici Vzdělávání - konzistentní systém školení Vaše znalosti a zkušenosti budou velmi ceněny

6 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Možnosti uplatnění Poradenství Technologie & "Outsourcing" provozu systémů "Outsourcing" podnikových procesů - Pro odborníky v oblasti IT - Pro absolventy VŠ ekonomických a IT oborů - Pro absolventy SŠ/VŠ oborů finance, účetnictví, HR, IT

7 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. O čem je poradenství neboli consulting? Poradenství v Accenture je o … –spolupráci s našimi klienty na vytváření nových strategií –hledání a doporučení nejvhodnějších řešení –společném návrhu a realizaci vybraného řešení –spolupráci na dosažení stanovených obchodních cílů našeho klienta Trh vyhledává poradenské společnosti, protože … –mají velké zkušenosti s realizací projektů –disponují komplexními znalostmi o obchodních a podnikových procesech –přinášejí impuls pro nová řešení a mají sílu je dokončit

8 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Consulting - standardní fáze projektu Studie stavu a porozumění kontextu Změna podnikových procesů Funkční architektura řešení a funkční design Technická architektura řešení a implementační design Implementace Zavedení do provozu Provozní modelDefinice projektu Podpora provozu či "Outsourcing"

9 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Náborový proces Consulting 1. ŽIVOTOPIS zaslání životopisu a motivačního dopisu v anglickém a českém jazyce na (doporučuje se poslat životopis maximálně čtvrt roku před možným potvrdit svůj zájem telefonicky náborovému oddělení 2. ASSESSMENT CENTER (AC) v případě, že profil kandidáta vyhovuje, pozvání do první části AC - testová část (logicko-analytické myšlení, sociální inteligence, press test) úspěšní kandidáti pokračují v druhé interaktivní části AC – firemní prezentace, skupinové diskuse v ČJ a AJ, argumentační dialogy, TM, pohovory s projekt.manažery 3. FINÁLNÍ INTERVIEW S PARTNEREM/ŘEDITELEM následuje po AC jen pro úspěšné kandidáty; poté se domlouvá termín nástupu

10 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Náborový proces Technology 1. ŽIVOTOPIS zaslání životopisu a motivačního dopisu v anglickém a českém jazyce na 2. POHOVOR s HR v případě, že profil kandidáta vyhovuje, domluvení termínu osobního pohovoru s personalistou, jehož součástí mohou být i dovednostní testy 3. POHOVOR s technologickým manažerem v případě, že profil kandidáta vyhovuje po HR interview, domluvení termínu osobního pohovoru s technologickým manažerem, který zhodnotí technologické dovednosti 4. FINÁLNÍ INTERVIEW s Technology Leadem

11 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Náborový proces Outsourcing 1. ŽIVOTOPIS zaslání životopisu na (doporučuje se poslat životopis maximálně čtvrt roku před možným potvrdit svůj zájem telefonicky náborovému oddělení 2. POHOVORY První kolo pohovoru, které zajišťuje člen náborového týmu Druhé kolo pohovoru, kterého se účastní vedoucí jednotky, týmu či oddělení 3. Nabídka a upřesnění detailů, týkajících se nástupu do zaměstnaní

12 Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Další informace naleznete na Vaše dotazy rádi zodpovíme také během dnešního dne.