Skateparky,grafity,bmx !!!A vše kolem toho!!!. BMX-FREESTYLE Historie Pokud chceme psát o historii freestyle BMX, tak pochopitelně nelze vynechat odvětví.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Extreme sport´s Když se řekne extrémní sport, většině se vybaví ty s přípojkou "ing" - například zorbing, kiteboarding, rafting či freediving. Anebo i.
Advertisements

SPEED DOWN Mladá Boleslav
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Výherní práce žáků středních škol. Celkem se sešlo 39 prací z 5 středních škol:  Střední průmyslová škola strojnická a Střední odborná škola profesora.
KM STUDIOS presents - Bugatti Veyron - Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný automobil na světě. sériově vyráběnýautomobilsériově vyráběnýautomobil.
Když lesní sprint, tak jak? Šternberk Tomáš Novotný ZLH.
Žacléřská HALDA 2014 II. ročník neoficiálního mistrovství ČR těžařů o pohár Těžební unie v cross-country MTB PŘEDSTAVENÍ.
X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX.
Zájezd do Velké Británie den : EASTBOURNE BRIGHTON.
Downhill Downhill - Co je to downhill - historie
Bližší informace jsou u těchto součástí: vidlice kliky a pedály sedlo a rám řidítka brzda zadní a přední kolo řetěz.
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
< < < < < < < <<< <<<
Olympijské hry.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY 2
Motocross Holidays - USA Kde: USA - Kalifornia (San Diego) Kdy: cca 7. března březena 2011 Kapacita: 11 osob Program: trénink na motocyklu 6 dní.
Smluvní zajištění Pražské integrované dopravy
Westernové ježdění Vendula Černochová, 1.B, 2009.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Tato prezentace byla vytvořena
 Zábava pro vás i vašeho psa  Podobný koňskému parkuru  Poprvé kolem roku 1978  Dneska běhají čistokrevní i kříženci, dospělí i děti  Pes není na.
ATLETIKA 4 - BĚHY.
ATLETIKA.
Jezdecký sport – koně Koně jsou velmi ušlechtilá zvířata. Většina lidí je používá do parkurového a drezurního sportu a ti jiní,kteří mají koně pro radost.
rozloha:106,1 km 2 počet obyvatel: krajské město(počet obyvatel):Liberec( obyvatel) nejvyšší bod:Vrchol Ještědu (1012 m. n m.) nejnižší.
XEROX.cz v kontextu nadnárodní společnosti Ivan Chovanec Marketing Application Specialist.
SNOWBOARDING.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Koně Pověstí o vzniku koní je mnoho, pro všechny staré národy byl kůň zvířetem mimořádně cenným, často označovaným jako dar bohů. Avšak člověk dvacátého.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Freestyle Koloběžky kvíz
SKATEBOARDING a SNOWBOARDING.
Zákady MTB a cyklistiky
Přímá úměrnost Slovní úlohy.
Ženský halový atletický pětiboj
-Vznik ve 20. letech minulého století
Metodika jízdy v obřím slalomu a slalomu Nápravná cvičení pro odstraňování chyb v technice Jan Fiedler.
S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.
JOSEF KAZATEL, IX. A MOJE ZÁJMY. ROZDĚLENÍ ZÁLIB DLE OBLÍBENOSTI.
Snowboarding Šárka Kneblová.
KARLŮV MOST.
Snowboarding. Snowboard  je prkno pevně připnuté k nohám jezdce, určené k sportovnímu využití na sněhu  dlouhé je přibližně cm (mělo by jezdci.
MEZINÁRODNÍ LYŽAŘSKÁ FEDERACE francouzsky Fédération Internationale de Ski jje hlavní mezinárodní organizace lyžařských sportů, bbyla založena během.
V Bruntále dne: zpracováno pro účely jednání PSSP skate park Bruntál Krajský program prevence kriminality na rok 2010 investiční dotace MV ČR.
Co jsou to vlastně skoky na lyžích? Skákání na lyžích je zimní sport, při kterém se lyžař snaží doskočit, co možná nejdále. Před skokem se rozjíždí z.
Praha – Modřany, Základní informace o akci Název akce : Škoda Cycling Challenge 2011 Termín konání akce : (7-22hod) Místo konání.
ZÁKLADNÍ POJMY II. Obec -zastavěné území -počátek a konec je na pozemní komunikaci označen příslušnými dopravními značkami -na účelových komunikacích.
Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní činnosti Téma: In-line brusle Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno.
Kurz snowboardingu (KTS/SNO) Garant: PhDr. Radek Vobr, Ph.D.
Strategický plán města Vodňany Setkání představitelů partnerských měst na téma plánování rozvoje Vodňany
Neboli můj život… Dominik Prok 2009/2010 Základní škola a mateřská škola Regionu Karlovarský venkov.
IS KAPO Nezkonzumovaná kapacita Praha,
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
PUMPTRACK Prezentace projektu Sixta Roman, Škramovský Marek, Šmejkal Šimon FZŠ Chodovická.
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
Internet – historie, možnosti připojení
Krajské kolo OVOV ve Stráži pod Ralskem z pohledu Marka Zemenčíka
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_20
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Parkour.
JABLONEC n.N Jablonec nad Nisou.
Projektový management
Silvestrovská moto jízda. Silvestrovská moto jízda.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za období leden až říjen roku 2013 plk. Ing. Tomáš LERCH
Kurz snowboardingu (KTS/SNO)
Test lyžařských dovedností
Transkript prezentace:

Skateparky,grafity,bmx !!!A vše kolem toho!!!

BMX-FREESTYLE Historie Pokud chceme psát o historii freestyle BMX, tak pochopitelně nelze vynechat odvětví BMX (Bicycle Moto Cross) jako takové, tedy u nás v Čechách známé převážně jako bikros. Zrod a vznik tohoto sportu sahá až do počátku 70. let a cesty vedou do Kalifornie ve Spojených Státech Amerických. Právě tady začali jezdci napodobovat závodníky motokrosu, jelikož byli příliš malí na řízení motocyklů. Někdejší bikrosové tratě ještě neměly dnešní charakter a úroveň, byli plné nástrah, překážek a nerovností. Takovéto tratě některým jezdcům příliš nevyhovovaly a s postupem času, jak se začala základna jezdců rozrůstat a šířit, především pak ve městech, tak někteří již nepotřebovali ke svým jízdám tyto tratě a zaměřili se spíš nazdolávání městských překážek a nástrah.

Fotky BMX

BMX kategorie Postupně se freestyle BMX začal rozvětvovat do dalších kategorií a tak dneska jsou po celémsvětě známy disciplíny streetstyle (jízda v parku), dirt jump (hliněné skoky), flatland (krasojízda nebo balet na kole) a vert (jízda v rampě).

BMX kola Cena: 4990 Kč

Kolo značky GT

GT Rám07 GT FS design VidliceGT freestyle design, Hi-Ten BrzdyTektro 907, aluminum U-brake PedályBMX platform design, aluminum body, fixed pins Říditka07 GT dirt/street dual radius bend, Hi-Ten, 7" rise

Obchody

Grafity