Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
Advertisements

Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
P ORADENSTVÍ V PERSONÁLNÍM ŘÍZENÍ. Ú VOD Poradenství slovníky definují například jako informační a konzultační činnost směřující k orientaci tazatele.
Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.
Profil HR poradce a školitele
Nabídka personálních služeb
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Listopad 2013 Příprava a proces vstupu zahraničního investora.
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Podpora jedinců s postižením při vstupu na volný trh práce v Rakousku PhDr. Lucie Procházková.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
INFORMAČNÍ VĚDA 2 UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ V OBORU INFORMAČNÍ SYSTÉMY.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:17. září 2012 Číslo.
Firemní kultura - změna motivační strategie
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Personální řízení Cvičení 1
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
MOPE s.r.o. Personální agentura
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
Motivační dopis zadání
Personální mamagement
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
SOLVIT efektivní řešení problémů na vnitřním trhu EU.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
RECRUITMENT VSRR K.Doležalová, K.Coubalová
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
trendy na trhu práce + mzdový průzkum 2015
Zákon roku 2014 Tomáš Babáček Ambruz & Dark Deloitte Legal Nejlepší (a nejhorší) legislativní počin pro podnikatelské prostředí v ČR.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Auditorské služby Tomáš Lorenc, Petr Svoboda, Martin Totůšek Martin Totůšek.
Struktura podnikatelského plánu
Personální strategie mezinárodní firmy
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Kariérní systém učitelů PhDr. Jitka Miklová, MŠMT
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Jak vybrat ty správné zaměstnance? Bronislava Plesníková, CSR Manager LMC s.r.o.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
RUBIKON Centrum „Bezpečí společnosti nespočívá ve vyloučení lidí s kriminální minulostí a jejich izolaci, ale především ve schopnosti společnosti je začleňovat.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Kvalita pracovních sil v cestovním ruchu. Trošku statistiky  Celkový počet pracovních úvazků v cestovním ruchu: *  Celková návštěvnost ubytovacích.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
InovaJET Podnikatelský inkubátor ČVUT
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Podstata, význam a funkce účetnictví
účetnictví, daně a controlling
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Pavel Burda Roman Vaníček
PROFESNÍ KOMORA SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ, Z.S.
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

Aim high. Achieve higher.

Graduate Recruitment

Pavel Kodýtek Audit Manager

Deloitte Touche Tohmatsu přes 150 let historie celosvětově zkušených profesionálů aktivity téměř ve 150 zemích 2005 – tržby 18.2 miliard US $

Deloitte Česká republika od roku 1990 téměř 625 zaměstnanců pobočky v Praze, Olomouci a v Ostravě Deloitte Česká republika

Audit a poradenství Daňové a právní služby Finanční a poradenské služby Consulting Poskytované služby

Finanční instituce German Desk General Audit Moravia US Desk RS – Risk Services Audit a účetní služby

Inovace a růst Poradenské služby v oblasti lidských zdrojů Řízení dodavatelů Řízení podniků Řízení zákazníků Rozvoj integrace a infrastruktura Consulting

Finanční a poradenské služby Podpora transakcí Poradenství v oblasti podnikových financí Služby spojené s reorganizací společnosti

DPH a cla daň z příjmu právnických osob konzultační služby zaměstnavatelům účetní služby mzdová agenda ostatní specializované služby Daňové a právní služby

Volné pozice Asistent auditora Daňový konzultant Risk Services konzultant Finanční Analytik Student-Analytik

VŠ vzdělání český a anglický jazyk komunikační schopnosti pracovní nasazení smysl pro týmovou práci chuť dále se profesně rozvíjet profesionální vystupování Požadujeme

zajímavou a různorodou práci zkušenosti z různých podniků získání profesní kvalifikace možnosti růstu ve firmě neformální atmosféru otevřené vztahy v mladém kolektivu systém benefitů pro zaměstnance Nabízíme

Poslat na naši adresu: motivační dopis (česky nebo anglicky) životopis (v českém a anglickém jazyce) Navštívit Využít serveru nebo Co nyní?

těšíme se na další setkání s Vámi! Děkujeme za pozornost a

Aim high. Achieve higher.