TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál vznikl v rámci projektu ESF CZ.1.07/2.2.00/07.0247.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Advertisements

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Osnova přednášek: 1.Základní právní pojmy, zásady správního řízení, státní správa a územní samospráva 2.Základy struktury a orgánů Evropské unie Zásady.
Řízení polohovacího mechanismu
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál vznikl v rámci projektu ESF CZ.1.07/2.2.00/
Zařízení pro měření fotopolymerních záznamových struktur
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Název přednášky/cvičení.
Inteligentní multimediální e- learningový portál- Prostor pro pokročilé vzdělávání vzdělanější, kvalitnější a také úspěšnější absolvent Cíl Projekt spolufinancován.
FCHT – Aplikovaná Informatika v Chemii
Richard Lipka Katedra informatiky a výpočetní techniky Fakulta aplikovaných věd Západočeská univerzita, Plzeň 1.
INVERZNÍ FUNKCE Mgr. Zdeňka Hudcová TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
FCHT – Aplikovaná Informatika v Chemii
Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Č íslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Základní prvky internetového prohlížeče
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál vznikl v rámci projektu ESF CZ.1.07/2.2.00/
Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: Prezentující: Bc. Filip Valder Téma:
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka Fakulta Mechatroniky Bc. Aleš Borovka ColdFusion – nový webový trend ?
Zkvalitnění vzdělávání a zvyšování kompetence manažerů v rámci studijního programu Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
VYUŽITÍ MALÉ VĚTRNÉ ELEKTRÁRNY PRO VYTÁPĚNÍ MALÝCH OBJEKTŮ
EduCom Projekt Educom Tento projekt je financován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Tento materiál vznikl jako součást.
EduCom Projekt Educom EduCom.tul.cz Tento projekt je financován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Tento materiál vznikl jako součást projektu.
Informatika a komunikace v logistice Kapitola 8: Úkoly logistického informačního systému, Struktura informačního systému podniku, Pohyb informací v síti.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Školení MS Word 2007 pro začátečníky RNDr. Milan Zmátlo MěÚ Třebíč, říjen 2011 Vzdělávání v eGON centru Třebíč Tento.
Informace k přijímacímu řízení obor Matematická studia.
Zahradnická fakulta v Lednici 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému Novinky eLearningového subsystému UIS sekce ELIS.
…aneb sušenky v akci!. Co to vlastně je? Programování učí počítač vykonávat určitou činnost. Vytváření složitějších pokynů pomocí souhrnu základních pokynů.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Tento materiál vznikl v rámci projektu CZ.1.07/2.2.00/ Inovace a rozvoj studia nanomateriálů na Technické univerzitě v Liberci, který je spolufinancován.
Tento materiál vznikl v rámci projektu CZ.1.07/2.2.00/ Inovace a rozvoj studia nanomateriálů na Technické univerzitě v Liberci, který je spolufinancován.
Hudson ● Popis mé práce ● Postup práce ● Zhodnocení ● Dohoda příspívajícího - SCA Nguyen Quang Huy Open Source Programování Otevřená Informatika.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Hardware jednočipových počítačů.
Evolby Finální prezentace Ondřej Michalčík. Obsah  O projektu  Analýza a návrh Struktura aplikace  Implementace a dokumentace  Testování a kvalita.
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Nakladatelství UTB Pavel Holík
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
1. ročník oboru Mechanik opravář motorových vozidel
Laserové zesilovače TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI
Návrh webové aplikace pro interakci s mobilním robotem
CIRKUS od nejmenšího.
Název materiálu: Internetový prohlížeč Google Chrome
Zpracoval: Martin Bílek
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Inovované podklady ke cvičením ze ZK1
Informatika webový prohlížeč ISŠ Semily Zpracoval: Vít Rutkovský
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Citlivostní analýza a optimalizace II Zpracoval: Martin Bílek
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Analýza a optimalizace tuhosti příruby osnovního válu
Citlivostní analýza a optimalizace I Zpracoval: Martin Bílek
Zpracoval: Martin Bílek
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Co se přírodě nelíbí.
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
MS Word - otevření a uložení souboru
Trajektorie bodu těhlice dvouvahadlového čtyřkloubového mechanismu
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Transkript prezentace:

TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál vznikl v rámci projektu ESF CZ.1.07/2.2.00/ Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Ba Huy Nguyen Test Generator

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Osnova Úvod Cíl Popis aplikace Test Generator P ř íklad vyu ž ití aplikace Záv ě r Pod ě kování

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Název prezentace Úvod Aplikace Test Generator generuje podle nastavení test ve formátu HTML. Jako databáze slou ž í soubory typu XML. Výstup lze pou ž ít k hromadnému vyu ž ití

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Cíl Usnadn ě ní a urychlení sestavení test ů Variabilní databáze otázek Pou ž itelný výstup pro hromadný tisk Kompatibilní pro všechny OS

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Aplikace Test Generator Databáze otázek: Skládá se z XML soubor ů 1 soubor = 1 téma (okruh) Soubor musí být ulo ž ené v adresá ř i s aplikací Vkládaní libovolného po č tu otázek a odpov ě dí

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Aplikace Test Generator Struktura uzlů v XML: 1) Root - m ůž e mít libovolný název 2) Otázka: 3)+4)+5) 3) Text otázky: text 4)Správná mo ž nost: text 5)Špatná mo ž nost: text

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Aplikace Test Generator Struktura uzlů v XML (příklad):

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Aplikace Test Generator GUI se skládá z: GUI byl kompletn ě navr ž en v programovacím prost ř edí Eclipse s plug-in Window Builder Pro (Google) Aplikace byla naprogramována v programovacím Jazyce JAVA

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Aplikace Test Generator Náhled GUI (viz. rešerše):

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Aplikace Test Generator Výstup aplikace: 2 soubory typu HTML: 1) název_souboru + U.html 2) název_souboru +.html 1)Soubor s vyzna č ením správných mo ž nosti 2)Soubor pro hromadné vyu ž ití

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Aplikace Test Generator P ř íklad pou ž ití aplikace Test Generator

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator Záv ě r Sestaven program podle zadaní Prohloubení poznatk ů v jazyce Java

Reflexe požadavků průmyslu na výuku v oblasti automatického řízení a měření Test Generator D ě kuji za pozornost