Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: 15.10.2012 Prezentující: Bc. Filip Valder Téma:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: 15.10.2012 Prezentující: Bc. Filip Valder Téma:"— Transkript prezentace:

1 Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: 15.10.2012 Prezentující: Bc. Filip Valder Téma: Technické možnosti Open Journal Systems projekt Spolupráce pro budoucnost CZ 1.07/2.4.00/31.0035 Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

2 Open Journal Systems Publikační systém určený pro časopisy Open source Licence GNU GPLv2 Komunitní a placená podpora První release v r. 2002 Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

3 Požadavky na systém L inux/Windows, A pache, M y-/PostgreSQL, P HP Možnost dedikovaného hostování ve 3 variantách Administrace systému (ukázka z dokumentace, ukázka instalace)ukázka z dokumentace ukázka instalace Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

4 Možnosti systému Kompletní redakční proces Publikační prostor pro libovolné formáty datových souborů Archiv a vyhledávání Pluginy, témata, šablony Splash screen, podpora pro audio/video obsah Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

5 Přidělování DOI Napojení na systém CrossRef pro přidělování DOI (persistentních ID článků) Ukázka Plugin pro XML export Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

6 Možnosti rozšíření Autentizační pluginy: LDAP, Shibboleth XML pluginy pro import/export článků, čísel, uživatelů PayPal plugin Doplněk OpenAIRE pro indexaci obsahu časopisu evropským portálem OpenAIRE Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

7

8 Odkazy http://pkp.sfu.ca/ojs/ http://www.crossref.org/ http://www.openaire.eu/ http://ojs.vsb.cz/ Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

9 Děkuji za pozornost Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.


Stáhnout ppt "Název akce: Seminář softskills pro oblast VaV a spolupráce (inovační management) Datum a místo konání: 15.10.2012 Prezentující: Bc. Filip Valder Téma:"

Podobné prezentace


Reklamy Google