prezentace je určena pro žáky pátého ročníku materiál slouží k osvojení si slovní zásoby týkající se farmy – zvířata, louka, pole... připomenutí si vazby.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cvičení 3: Přítomný čas prostý a přítomný čas průběhový
Advertisements

Sloveso BÝT – minulý čas
Zájmena (osobní) I have got / We have got Angličtina 7. ročník
Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_104 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Číslo: VY_32_INOVACE_15_12 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Past simple.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Mládě VY_22_INOVACE_22 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
BÝT (kladný a záporný oznamovací způsob)
Anotace: prezentace je určena pro žáky pátých ročníků seznámí se zde s tvarem slovesa “can“ v min. čase tvar minulého času could + tvar slovesa v záporu.
Pravěkým umělcem - výtvarná výchova Martina Dostálová - ZŠ K
Anotace: prezentace je určena žákům pátého ročníku žáci se zde seznámí s minulým časem u nepravidelných sloves tvary minulého času u nejpoužívanějších.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_08 Název materiálu: Modální slovesa – gramatická cvičení Tematická oblast: Angličtina 2. ročník – strojírenské.
Označení DUM 13 _ 07 _ Pl _ DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Female, male VY_22_INOVACE_24 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.08 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 08 Název materiálu:Domestic animals Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací.
Elektronická učebnice - I
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_ INOVACE_17_Vazba „going to“ AUTOR: Bc. Petra Baťová ROČNÍK, DATUM:
prezentace je určena pro žáky pátých ročníků slouží k osvojení si názvů zvířat žijících v ZOO žáci si osvojí a procvičí fráze týkající se orientačních.
Colour animals II Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_428_Minulý čas slovesa TO BE AUTOR: Ing. Magdalena Nemeškalová.
Anotace: prezentace je určena pro žáky pátého ročníku v prezentaci se seznámí s tvořením minulého času v otázce tvoření kladných a záporných odpovědí.
Prepositions of TimePrepositions of TimePrepositions of TimePrepositions of Time.
ANOTACE: prezentace je určena pro žáky pátých ročníků seznamují se zde se slovesem „mít“ v minulém čase minulý čas slovesa mít v otázce + procvičení si.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Past simple – to be (negative) Název sady: Project 2 Číslo.
My day – daily routine NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ Jazyk anglický TEMA:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 11 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
VY_32_INOVACE_Kup_III_17 VENKOV Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Marcela Vojtíšková What did you do yesterday?
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK Pořadové číslo projektu: CZ.1.07/ / Základní škola Bedřicha Hrozného, Lysá nad Labem, okres.
AUTOR : Mgr. Alena Bartoňková NÁZEV : VY_32_INOVACE_01_03_A6_Bartonkova TÉMA : Time expressions OBSAH : Time expressions ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/
Anglický slovosled v oznamovací větě CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_3209_AJ6 ©Dagmar Markova,2012 Masarykova základní škola Zásada, okres Jablonec.
Present simple Přítomný čas prostý. Kladná věta (+) kladnou větu vytvoříme jednoduše, za pomocí tvaru infinitivu slovesa, které chceme použít I drive.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ To be - otázka Název sady: Project 1 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Anotace - Animals Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé.
VY_32_Inovace_ So x Neither Project 3
Jméno autora: Mgr. Jiří Kala Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období):
Sloveso být – přítomný čas
Škola: ZŠ Hýskov, Školní 112, Hýskov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj7_73
Č. DUMu: VY_22_INOVACE_02_TO BE – krátká odpověď
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Anglický jazyk
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk-anglický jazyk DUM 08
VY_32_Inovace_ Past simple – to be Project 2
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj7_67
Past Simple – tvar a použití
My Favourite Animal Škola
REVISION OF TENSES Anotace: Materiál je určen žáků 8
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková
VY_32_INOVACE_Kup_III_01 VOLNÝ ČAS
Super pets Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Translation 06/07 Kdy Clara vstává? When does Alice get up?
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
NÁZEV ŠKOLY Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
Autor: Mgr. Lucie Pospíšilová Datum:
Název: Past simple – regular and irregular verbs
The articles Členy.
Possessive adjectives
Zvířata - Animals Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_21_ZVÍŘATA - ANIMALS_HULEJOVÁ Jazyk a.
kokk NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
VY_32_INOVACE_Kup_I_13 ZVÍŘATA Název projektu: OP VK
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Název školy: Speciální základní škola Louny, Poděbradova 640,
Transkript prezentace:

prezentace je určena pro žáky pátého ročníku materiál slouží k osvojení si slovní zásoby týkající se farmy – zvířata, louka, pole... připomenutí si vazby - tam je/tam jsou sloveso mít v minulém čase procvičování – dosazování sloves byl, byli, měl, měli

a turkey a cow a dog a chicken a hen a goat

a pig a duck a rooster a sheep a horse a cat

meadow farm wall field yard

Let´s take is are There is a....There are two (three....)

HAVEHAD I you he she is we you they I you he she is we you they

in the USA in July. We lots of on the beach yesterday. I for my birthday.a afor my dinner. You at the cinema yesterday evening.

Citace: