Internet široký a bystrozraký Petr Novák - Computer Help.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTERNET A WORL WIDE WEB JAKO SOUČÁST INFORMAČNÍHO SYSTÉMU ZÁKLADNÍ ŠKOLY Petr Vitásek, 2004 Diplomová práce.
Advertisements

Vzdálený přenos obrazu z operačního sálu
Komplexní řešení metropolitních sítí
Hosting informačního systému K2
ROZVOJ INFORMAČNÍCH A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ V KROMĚŘÍŽI Zřízení PIAP v centru města a místních částech Postoupky, Bílany a Těšnovice.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Prezentace k semináři „ePraha – výzvy a příklady řešení“ ANALÝZA INFORMAČNÍCH POTŘEB (V PRAZE) Březen 2006 / Petr ŽIŽKA / STEM/MARK, a.s.
Komunikační systém lokalit HN v ploše Ing. Stanislav Borecký 30. října 2006.
Aktuální problematika AutoSAP a SDA Aktuální problematika AutoSAP a SDA ve vazbě na MD ČR Ing. Pavel Juříček, viceprezident Sdružení automobilového průmyslu.
Projekt empirického výzkumu
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
KONTAKT BOHUMÍN – metodika komunitního centra a soc
Obor informační technologie
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
CZ / Podpora konkurenceschopnosti a adaptability MSP prostřednictvím systematického modulového vzdělávání a poradenství Středisko služeb.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Moderní formy profesního vzdělávání Konference k projektu Orlová -
1 / 7 Standardizace kartových center © HAGUESS, a.s – 2007 Standardizace kartových center Standardizace v oblasti kartových center a projekt opencard.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
1 Zaměstnávání zahraničních občanů na území České republiky Věra Kolmerová vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti EURES manažer Praha – MPO,
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
1 iMUNIS Portálové řešení pro obce Mgr. Jan Brychta Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Metropolitní a regionální sítě Nejen infrastruktura, ale i obsah.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
Informační a komunikační technologie Zabezpečení sítě Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Sociální péče Ročník:
Sekretariát Regionální Rady NUTS II Severovýchod Implementační jednotka Společného regionálního operačního programu.
Správní a dopravně správní evidence - IISSDE
Správní a dopravně správní evidence - IISSDE RNDr. Jiří Malátek Zástupce ředitele OIVS MV
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
E-learningový kurz pro examinátory zkoušky pro trvalý pobyt v ČR AUCCJ
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Operační systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/21 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Komunikace evropských záležitostí Současná komunikační politika EK: konkrétní nástroje a projekty Michaela Kozlová.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 3 Seminář Seč 6. října 2015.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Zpráva o řešení projektu LR1305 Průběžná oponentura za období Nositel projektu: Západočeská univerzita v Plzni Řešitel projektu: Ing. Barbora.
Závěrečná evaluace vzdělávání cílové skupiny, shrnutí projektu
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
PROTIDROGOVÁ PREVENCE Instituce v drogové oblasti p
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Petra Martináková , ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Tisková konference k výsledkům forenzního auditu projektu OPENCARD
Transkript prezentace:

Internet široký a bystrozraký Petr Novák - Computer Help

Výchozí stav problému V současné době chybí občanům dostatek informací o možnostech připojení a využití internetu. Pro většinu z těch, kteří doma nevlastní PC (70%) chybí smysluplné využití počítače. Pouze 16% by pro internet doma marně hledalo smysluplné využití.

Cíl projektu – změnit výchozí stav Vytvoření prezenčního kurzu včetně informačních materiálů a jejich aplikace v celé ČR. Vytvoření webové prezentace na vyhrazeném portálu s cílem změny výchozího stavu – poskytnutí informací. Vytvoření interaktivního konfigurátoru na CD, který ukáže konkrétní příklady využití vysokorychlostního připojení.

Řešení projektu Realizace prezenčního kurzu zdarma ve školicích střediscích po celé ČR (minimálně 5000 účastníků). Realizace - „rozdání“ příručky s informacemi o vysokorychlostním připojení. Realizace - „rozdání“ konfigurátoru s informacemi o vysokorychlostním připojení a konkrétními příklady využití v závislosti na interaktivně zadaných datech.

Časový harmonogram projektu zahájení provozu středisek s výukou kurzu včetně distribuce výukových materiálů – zahájení provozu portálu projektu „Internet, široký a bystrozraký“ – souhrnná pololetní zpráva – závěrečná zpráva projektu – závěrečné vyúčtování projektu

Další důležité informace Návaznost na již běžící projekt NPPG. Plně funkční a bezproblémová komunikace mezi centrem a středisky, včetně fungujícího interního registračního systému. V současné době vytvořená a plně funkční síť středisek v celé České republice. V současné době plně funkční bezplatná telefonická linka podpory projektu.

Kde kurzy pořádáme 140 středisek

Děkuji za pozornost Petr Novák