Centrum pro klinické doporu č ené postupy Ústav sociálního léka ř ství a zdravotní politiky Léka ř ská fakulta Univerzity Palackého v Olomouci CK DP.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bakalářská práce Bytová výstavba v České republice 2004/2005 Michal Blažej VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ – TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA INSTITUT GEOINFORMATIKY.
Advertisements

„Webové listy“ – virtuální nástěnka
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
2. Národní konference o doporučených postupech , Olomouc Katalog klinických doporučených postupů – současný stav a možnosti využití Miroslav.
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
Dobrovolnictví v české společnosti
OBLAST 1: KOOPERACE VE VÝZKUMU A VÝVOJI Marek Junek Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA SV. CYRILA A METODĚJE.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Název projektu: Aktivizační a vzdělávací centrum Období řešení projektu: –
SOCIÁLNÍ DOPADY FINANČNÍ NEGRAMOTNOSTI U HANDICAPOVANÝCH OBČANŮ Mgr. Olga Rosenbergerová předsedkyně Asociace TRIGON místopředsedkyně pro projekty a fondy.
Zapojení pacientů a veřejnosti MUDr. Tomáš Kuhn Centrum pro klinické doporučené postupy Ústav sociálního lékařství a zdravotní politiky LF UP v Olomouci.
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
Exkurze na VFU Brno.
Centrum školského managementu Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze Zástupce ředitele - vrána s pozlacenýma nohama PhDr. Václav TROJAN, Ph.D.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Monitorování a prognózování trhu práce: Švédskou cestou? Konference, Projekt ”Aktivní matching: Strategická podpora poradenství na pracovním.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů Adaptace klinických doporučených postupů Radim Líčeník Ústav sociálního lékařství a zdravotní.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
VISK 6 Memoriae Mundi Series Bohemica Digitalizace rukopisů PhDr. Ila Šedo.
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
Hodnocení kvality klinických doporučených postupů
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ REGIONÁLNÍ KOLA SOUTĚŽE O NEJLEPŠÍ STUDENTSKÝ INOVATIVNÍ PODNIKATELSKÝ.
Výsledky studentské sekce konference Teoretické a praktické aspekty veřejných financí Vojtěch Pinter Vysoká škola báňská - Technická univerzita.
Informace o projektu CÍLE PROJEKTU 1.Inovovat vzdělávání medicíny se zaměřením na znalosti obecných zásad a kritického hodnocení klinických.
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Faktory bezpečné organizační kultury podle Herzbergovy motivační teorie Kateřina Ivanová | Jiří Vévoda 1.
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
DALŠÍ NEBEZPEČNÉ KOMUNIKAČNÍ JEVY
Inovace kurikula studijního programu Všeobecné lékařství. Reg.č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
D ĚTSKÁ UNIVERZITA 2015 Palackého univerzita Olomouc.
České umění po roce 1945 A VĚDA.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů Centrum pro klinické doporučené postupy LF UP v Olomouci Radim Líčeník, Kateřina Ivanová Centrum.
Výuka nelékařů + a – Petr Štern. Bakalářské studium na LF v ČR Fakulta Počet oborů Biochemie Př./Sem./Prakt. Kl. biochemie Př./Sem./Prakt. 1. LF5 5 oborů.
TVORBA STUDIJNÍCH TEXTŮ V DISTANČNÍM VZDĚLÁVÁNÍ Simona F e i t o v á Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci.
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí” Pořádaný v rámci projektu „Podpora sociálního začleňování na místní a regionální úrovni“ (reg.
TABÁKOVÁ EPIDEMIE A JEJÍ PŮVODCE Eva Králíková Ústav hygieny a epidemiologie1.LF UK a VFN a Centrum pro závislé na tabáku III. interní kliniky 1.LF UK.
Pečující osoby Barbora Uhlířová Transformace sociálních služeb: Příležitost pro lidi 4. Prosince 2012, Brno.
Propojení psychologie dopravy a klinické psychologie PhDr. et Mgr. Š tefan Medzihorský, předseda ČAPPO, rektor Vysoké školy aplikované psychologie Konference.
Luděk Ogoun HARTMANN – RICO a.s. marketing Private Pay
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Hudební databáze v projektu Národní knihovna ČR – rozvoj informační infrastruktury VaVaI pro humanitní obory Václav Kapsa, NK ČR Výroční zasedání České.
Krajské město: Olomouc Hejtman: Jiří Rozbořil Rozloha: km Počet obyvatel: Nejvyšší bod: Praděd (1 491m) Počet okresů: 5 (Olomouc, Přerov,
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
KVALITA PÉČE ( jednotně v celé ČR ) Leoš Heger, PSP ČR,
FULBRIGHTOVA STIPENDIA
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů
PhDr. Irena Martínková, Ph.D.
Znaky a vodítka deinstitucionalizace a Kritéria komunitních služeb
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Národní databáze patentů a užitných vzorů
TĚŠÍME SE NA VÁS KAŽDÝ ČTVRTEK OD 18:00 V KULTURNÍM DOMĚ V KVASINÁCH
Předmět: Selekční jazyky
POROVNÁVÁNÍ SVALOVÉ AKTIVITY DOLNÍCH KONČETIN PŘI VSTÁVÁNÍ ZE SEDU A OPĚTOVNÉM USEDÁNÍ POMOCÍ POVRCHOVÉ ELEKTROMYOGRAFIE Dudková E., Mihálová E. Klinické.
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Stipendia města Ostrava
za akademický rok 2016/2017 Hana Kolářová proděkanka LF UP
VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO
TÉMA Jméno Konference je pořádaná za podpory projektu SVK 39/18/F5.
Šetření uplatnění absolventů vysokých škol
Nutricca HAN – certifikovaný kurz
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Název prezentace Autor Prezentace
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
Transkript prezentace:

Centrum pro klinické doporu č ené postupy Ústav sociálního léka ř ství a zdravotní politiky Léka ř ská fakulta Univerzity Palackého v Olomouci CK DP

NK DP 1.Národní konference o doporu č ených postupech Univerzita Palackého v Olomouci

C entrum K linické D oporu č ené P P ostupy pro

NK DP 1.Národní konference o doporu č ených postupech Univerzita Palackého v Olomouci

č esko adaptace PPI mezioborov é aspekty sv ě t

NK DP II. Národní konference o doporu č ených postupech Univerzita Palackého v Olomouci

NK DP 1.Národní konference o doporu č ených postupech Univerzita Palackého v Olomouci

NK DP II. Národní konference o doporu č ených postupech Univerzita Palackého v Olomouci