EduFórum Regina Bednaříková leader EduFóra v Praze konference Počítač ve škole Nové Město na Moravě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář IVIG 2008, Kde plagiátorství začíná Moravská zemská knihovna Brno Mgr. Jana Nejezchlebová
Advertisements

Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
(Ne)diskriminace ICT v České republice
Interaktivní Evropa děti pro děti
Stručná zpráva o činnosti Jednota školských informatiků duben 2014.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Cesta ke kvalitě v praxi
Excel – funkce.
Klíčová otázka č. 4 Jak uskutečňovat komplexní sociální, zdravotní a další služby lidem bez domova? Potřeby lidí bez domova v procesu participace Eliška.
Interaktivní Evropa děti pro děti Evropa pestrá i společná Jiří Sumbal ZŠ Kopřivnice, Alšova 1123.
AUTOEVALUACE ZŠ Olomouc, Mozartova 48
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA.
Zdarma pro Vás aneb nabídka MFF UK, ČEZu a Eduforu školám
Církve a předsednictví Jak se církve v ČR připravují na české předsednictví v Radě EU.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Vzájemné učení PEER REVIEW Proč právě „PEER REVIEW“  Hledání (se)  Nabídka NÚOV  Úvodní setkání  Volba školy.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Powerpoint 2010 Powerpoint - export prezentace do videoformátu VY_32_INOVACE_20.
Svět algoritmizace a programování na českých školách (ZŠ a SŠ) Jde o tradiční oblast, která by měla být vyučována na středních školách (řešení problémů.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet MS Explorer – nastavení domovské stránky VY_32_INOVACE_02 Sada.
Šmahaj, J., Vávrová, Z.ŠKOLENÍ NOVÝ WEB NOVÝ WEB KATEDRY PSYCHOLOGE FF UP 2014 Šmahaj Jan, Vávrová Zuzana.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Internet – vyhledávání dopravního spojení VY_32_INOVACE_04 Sada.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_07.
Den otevřených dveří. Informace vedení školy o gymnáziu a přijímacích zkouškách – zde Informace o přípravných kurzech – učebna 26 přízemí.
STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA KRNOV
IVIG 2005, Systém informačního vzdělávání na UNC-CH Hana Landová ÚISK FF UK & SIC ČZU v Praze.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_262.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Pokročilé vyhledávání VY_32_INOVACE_11 Sada 12 Základní škola.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Počítačová grafika III – Cvičení 4 Jaroslav Křivánek, MFF UK
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Posílání SMS VY_32_INOVACE_19 Sada 12 Základní škola T. G. Masaryka,
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet MS Explorer – oblíbené stránky VY_32_INOVACE_03 Sada 12 Základní.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_19.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Překladač VY_32_INOVACE_17 Sada 12 Základní škola T. G. Masaryka,
Výuka databází v tabulkovém procesoru Martin Kubát.
Eva Kaňáková, Casiopea, s.r.o Jak efektivně vést porady Eva Kaňáková, Casiopea, s.r.o. Mobil
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
6. krajské setkání metodiků ELEKTROTECHNIKA V prostorách Střední průmyslové školy elektrotechnické a informačních technologií Brno, Purkyňova.
Výuka základů algoritmického myšlení na prvním stupni základních škol
Jak vyhledávat informace na Internetu Vypracoval: Petr Boula VT-Te.
Předmět INFORMATIKA nás učí orientovat se v množství informací
ROLE ÚJOP UK VE VZDĚLÁVÁNÍ ZAHRANIČNÍCH VYUČUJÍCÍCH ČEŠTINY Dana Hůlková Nývltová ÚJOP UK.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
STRUKTURA METODIKY STRUKTURA METODICKÉHO LISTU PRACOVNÍ LIST PROJEKTOVÝ DEN A PREZENTAČNÍ DEN PROGRAM SEMINÁŘE CHEMIE 1 Projekt TROJLÍSTEK, Seminář chemie,
Strategie rozvoje obce - tvorba koncepčního dokumentu Mgr. Jiří Starý Odbor strategického rozvoje Magistrát města Ústí nad Labem.
Podpora zdravého životního stylu na školách v Kraji Vysočina reg. číslo: CZ.1.07/1.1.00/ realizace: září 2014 – červenec 2015.
Klíčové aktivity projektu Mgr
Strategické dokumenty v kontextu ICT a škol Kurz Metodik ICT Kabinet informačních studií a knihovnictví FF MU 28. února 2015 Mgr. Pavlína Mazáčová, Ph.D.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
D IDAKTIKA INFORMATIKY : SOUČASNÝ STAV A PERSPEKTIVY JEJÍHO ROZVOJE V RÁMCI SYSTÉMU OBOROVÝCH DIDAKTIK Miroslava Černochová (Univerzita Karlova v Praze)
Metodická pomoc obcím Porada se starosty obcí Pardubického kraje
FREEBOARD EUROPE S.R.O. Talent marketingových komunikací.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Projekt Podpora práce učitelů - PPUČ
Michal Kubáň Martin Nečaský Tomáš Pecha 31. března 2017
DidactIG Liberec 21. dubna 2018 Jiří Vaníček.
Kulatý stůl – Systematická podpora v oblasti zaměstnanosti pro město Brno Markéta Chkheidze.
Projekt: Šance pro každého žáka
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Evaluace projektu Martin Zahradník.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Pedagogická knihovna.
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Zapojíte se letos se svou akcí i Vy?
Revize ICT kurikula, rok tři
Transkript prezentace:

EduFórum Regina Bednaříková leader EduFóra v Praze konference Počítač ve škole Nové Město na Moravě

Inovace není jen alternativa způsob výuky / projekt / kroužek / metodika inovace se dívá na vzdělávání z nových úhlů pohledu ne jen alternativa

Inspirace, diskuse, propojování FORMÁT SETKÁNÍ 5 : 5 : 5 (podstata každé inovace) PŘEDSTAVENÍ VŠECH NA ZAČÁTKU (cenné kontakty) PROSTOR PRO SEZNÁMENÍ (zpětná vazba pro prezentující, možnost konzultace ze strany veřejnosti) ZÁZNAM KAŽDÉ PREZENTACE NA SLIDESLIVE – za hranicemi setkání!

Informatické myšlení pro každého Bobřík informatiky Jiří Vaníček Online učebnice informatiky Dan Lessner ksvi.mff.cuni.cz/ucebnice Tvořivá informatika s Baltíkem Zuzana Kocíková Junior Internet Vítek Ježek Učitelský spomocník Bořivoj Brdička

Cíle a nápady … přenositelný formát – nabízíme know how, chceme se propojovat prezentující nemusí být veřejně známá osoba – kontaktujte nás na hledáme partnery jsme otevřeni inovacím – rádi se posouváme - můžeme si popovídat o přestávce nebo po cestě domů

Děkujeme za pozornost!