POVOLÁNÍ  Jaká by to tak mohla být?.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.10 Název pro školu:
Advertisements

O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
MÁ VLAST PODPORA PRO VÝUKU
Vytvořil: Mgr. Miloslav Došek - ZŠ a MŠ Jablonec nad Nisou, Kamenná 404/4, příspěvková organizace EVROPA OBYVATELSTVO.
Logopedické pexeso M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Halloween Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Populární sporty Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Kateřina Najmanová.
SLUNCE Přírodověda 5.ročník Gabriela Mikulková 2012.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.16 Název pro školu:
Tabulka otázek Rozstřel
Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_II.C.08 Název pro školu:EU CH 08 Název materiálu:Voda Autor:Mgr. Lukáš Kubíček Vzdělávací obor:Chemie Anotace:
2 Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_II.C.18 Název pro školu:EU CH 18 Název materiálu:Sacharidy Autor:Mgr. Lukáš Kubíček Vzdělávací obor:Chemie.
Pohoří Evropy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michael Korbička. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Potřeby a projevy člověka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_447_Vyjmenovaná slova po -m- AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.14 Název pro školu:
Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_II.C.05 Název pro školu:EU CH 05 Název materiálu:Směsi Autor:Mgr. Lukáš Kubíček Vzdělávací obor:Chemie Anotace:
Vývin člověka po narození Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
EU - 07 – 24 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Skalský. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_II.C.07 Název pro školu:EU CH 07 Název materiálu:Směsi různorodé Autor:Mgr. Lukáš Kubíček Vzdělávací obor:Chemie.
Název Smyslová soustava, zaostřování, zrakové vady Předmět, ročník
Vytvořil: Mgr. Miloslav Došek - ZŠ a MŠ Jablonec nad Nisou, Kamenná 404/4, příspěvková organizace.
VY_32_INOVACE_22_20 Základní vzdělávání – Člověk a společnost - Dějepis Název materiálu Vikingové – postrach Evropy v 9. stol. Anotace – Žáci se formou.
ÚVOD DO DĚJEPISU III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Jančová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Nenasycené uhlovodíky alkeny a alkyny
STROMY A KEŘE III. OVOCNÉ STROMY
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_PR_II.C.03
VY_32_INOVACE_433, 22. sada, Prvouka
Puzzle – jehličnaté stromy
ČLOVĚK ROZUMNÝ (HOMO SAPIENS SAPIENS)
OBRATLOVCI Ryby a obojživelníci.
Název a číslo učebního materiálu: VY_52_INOVACE_32_PLICNI_VACEK Anotace:Interaktivní výukový materiál v programu Power Point zaměřený na popis plicního.
Obrazy útvarů souměrně sdružených podle osy souměrnosti
VY_32_INOVACE_04_08 Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Dějepis Název materiálu:Impresionismus Anotace: V prezentaci se žáci seznámí s pojmem impresionismus,
VY_32_INOVACE_04_Tropické a subtropické ovoce Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu:
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_II.C.12 Název pro školu:EU CH 12 Název materiálu:Ochranné pomůcky Autor:Mgr. Lukáš Kubíček Vzdělávací obor:Chemie.
Podnebné pásy-test Rozmanitost přírody. Podnebné pásy-test Rozmanitost přírody.
PTÁCI – INTERAKTIVNÍ HRA
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO Pracovní listy
Musical instruments Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
JOBS Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová
NázevAustralia - History Předmět, ročník Seminář z anglického jazyka, septima Tematická oblast Reálie anglicky mluvících zemí I. AnotaceJedná se o prezentaci.
POVRCH KRAJINY Vlastivěda Pro 4.ročník Gabriela Mikulková 2012.
(PRÁCI ZAHÁJÍTE STISKNUTÍM KLÁVESY F5)
VY_III/2_inovace_08_Hmyz
rostliny, které se rozmnožují výtrusy, jsou zelené, nekvetou
VY_V/2_INOVACE_05_Příklady elektráren
Základní škola, Ostrava – Poruba, Porubská 831, příspěvková organizace Registrační číslo projektu – CZ.1.07/1.4 00/ Název projektu – BRÁNA JAZYKŮ.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.14 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 14 Název materiálu:Easter Autor:Mgr. Hana Opálková Vzdělávací obor:Anglický.
VY_V/2_INOVACE_09_Slunce Slunce Miroslav Kaňok. OBSAH SlunceSlunce Slunce - fotografieSlunce - fotografie Použité zdrojePoužité zdroje.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. VY_32_INOVACE_D2 – 11.
Význam lesů pro život člověka
VY_32_INOVACE_01_Evropská unie Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
VY_V/2_INOVACE_13_Země ZEMĚ Miroslav Kaňok. OBSAH ZeměZemě Použité zdrojePoužité zdroje.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. VY_32_INOVACE_D2 – 12.
Vývoj pevniny a litosférické desky
KRUŽNICE KRUH Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
I like, but I don´t like Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Smyslová ústrojí člověka
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Poznáváme zástupce hmyzu
DĚJINY KULTURY Skryté památky českého umění- gotické sochařství a malířství PhDr. Pavlína Mikulcová.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Pedosféra Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Bc. Jana Kloučková.
What Time Is It? – Part 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Pohybové zákony Posuvné účinky síly. prásk s [m] F 1 F 2.
Transkript prezentace:

POVOLÁNÍ  Jaká by to tak mohla být?

ZDROJE: Snímek č. 1: Hyena. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Snímek č. 2: [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: Snímek č. 3: MARKHAM, Pete. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Snímek č. 4: BRANDI, Carolyn. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Snímek č. 5: ALLENS, Martin. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW:

ZDROJE: Snímek č. 6: MONNIAUX, David. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Snímek č. 7: HUNTER, Tracy. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Snímek č. 8: DZLINKER. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Snímek č. 9: FERRA, Sergio. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Snímek č. 10: [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: