Projekt Centra sportu AŠSK ČR

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Možnosti financování dětského domova se školou Veselíčko
Výstavba sportovního areálu 20
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Pohybová aktivita a sport Kód VM:VY_52_INOVACE_14 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FINANCOVÁNÍ ŠKOLSTVÍ.
Hry třetího tisíciletí
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová.
Plzeňský kraj 14. –
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
EVVO v Plzeňském kraji.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Fyziologické Aspekty Cyklických Sportů
EKOS P1 Základní pojmy.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2010 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
Fyziologické Aspekty Cyklických Sportů
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Sport ve Štětí Komise pro sport a volný čas města Štětí Prosinec 2015.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
 Paralympijské hry (zkráceně také para(o)lympiáda) jsou vícesportovní událostí určenou pro sportovce s trvalým tělesným, mentálním a senzorickým zdravotním.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Strukturovaný životopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
SŠ, ZŠ A MŠ, KARVINÁ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Zimní sporty Ověřeno: 2. ročník, Cílová skupina: žák základní školy praktické VY_32_INOVACE_24_Zimní sporty_Člověk.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
"Budete-li dobře pečovat o své tělo, vydrží Vám po celý život" George Coevoet.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Šachy do škol 2016/17.
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Tělesná výchova v rámcovém vzdělávacím programu Klára ročková
Zapiš si TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky
Zapiš si TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky
PROTIDROGOVÁ PREVENCE Vandalismus
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
Bezpečnost ve škole a školském zařízení
Fyziologie sportovních disciplín
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
České sportovní hnutí do r. 1918
MŠMT Program VIII Přímá podpora sportovních klubů a tělovýchovných jednot Podpora zabezpečení sportovní, pohybové, tělovýchovné činnosti dětí a mládeže.
Mabistrát hlavního města Prahy
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Porada ředitelů škol a školských zařízení
SOŠ a SOU Jindřichův Hradec
OZNÁMENÍ ÚRAZU POSTUP.
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Operační program Zaměstnanost
Transkript prezentace:

Projekt Centra sportu AŠSK ČR Klíčovým záměrem a cílem bylo a dnes stále je, uchovat, zlepšit a vytvořit podmínky pro tělovýchovné a sportovní aktivity dětí a mládeže na základních a středních školách (Friml, 1993).

Centrum sportu AŠSK ČR Školské zařízení- ZŠ, SŠ, DDM (smlouva ŠSK o činnosti CS a školského zařízení) Cílová skupina - děti a mládež, která není organizována v jiných sport. klubech Materiální podmínky – vhodná a účelná sportoviště Personální podmínky – učitelé, trenéři, rodiče Nabídka sportovní činnosti – týdenní rozvrh aktivit, pojištění žáků při činnosti CS Podpora CS – školského zařízení a zřizovatele

Statistika Center sportu AŠSK ČR Zahájení projektu-průběh (úspěšné roky pro AŠSK) – stav v r. 2009 Nová Centra sportu s finanční podporou do r. 2012 Ukončení finanční podpory v r. 2009 pro CS

Nově podporovaná Centra sportu od září 2009 – představení zástupců

(zkušenosti přítomných zástupců CS) Centra sportu AŠSK ČR – ukončení dotace v r. 2009 (zkušenosti přítomných zástupců CS) HKR 500 11 ZŠ a MŠ Hradec Králové, Úprkova 1 329 2 tělocvičny (velká, menší) viz projekt florbal, fotbal, vybíjená, přehazovaná, atletika, orientační běh, stolní tenis, volejbal, basketbal, tenis, netradiční sporty 2006-09 JIC 390 12 ZŠ a MŠ Tábor, Husova 1570 713 2 tělocvičny, 2 hřiště (syntetický povrch a asfalt), 1 atletická dráha se syntetickým povrchem atletika, volejbal, basketbal, stolní tenis, florbal, sportovní gymnastika, bruslení, plavání, lyžování, snowboarding, vodní a cyklo turistika JIC 397 04 ZŠ a MŠ Bernartice, Táborská 34, okr. Písek 152 1 tělocvična, 2 hřiště (asfalt, tráva) florbal, míčové hry, aerobik KVA 360 49 Městský DDM Ostrov, Školní 231 81 1 tělocvična vlastní, 2 tělocvičny v pronájmu, 1 hřiště se syntetickým povrchem, herna na stolní tenis volejbal, fotbal, basketbal, florbal, stolní tenis, tenis, atletika, netradiční sporty OLM 750 20 ZŠ a MŠ Tovačov, Podvalí 353 306 1 tělocvična, 1 hřiště se syntetickým povrchem , 1 fotbalové hřiště TJ Tovačov, 1 sportovní hala TJ Tovačov fotbal, florbal, basketbal, turistika, vybíjená, netradiční sporty, vodáctví, nohejbal PLZ 337 18 Základní škola Radnice, Sídliště 591 292 1 školní hřiště se syntetickým povrchem , 1 tělocvična se syntetickým povrchem , 1 atletická dráha se syntetickým povrchem, 1 fotbalové hřiště a tělocvična TJ florbal, turistika, lyžování, cykloturistika, pohybové hry, plavání PLZ 347 08 Základní škola Tachov, Zárečná 1540 569 2 tělocvičny, 1 travnaté hřiště, 1 atletická dráha (písek) atletika, basket, florbal, gymnastika, míčové hry

Vystoupení zástupců Center sportu bez finanční podpory CS, která fungují bez finanční podpory více jak 3 roky CS, která fungují bez podpory více jak 7 let

Dotace + zdroje na činnost Center sportu AŠSK ČR AŠSK ČR: MŠMT - granty (aktualizace údajů CS a zpráva o činnosti) Vlastní zdroje: členské příspěvky, zřizovatel školského zařízení, státní správa, sponzoři

Užití dotací Vymezení pojmu „státní a nestátní“ finanční prostředky Možnosti užití státních prostředků – doporučení pro % čerpání dotací Předpisy AŠSK ČR – zodpovědnost předsedů OR AŠSK ČR a jejich povinnosti vůči CS Čerpání finančních prostředků z vlastních zdrojů

Různé Smlouva ŠSK – školské zařízení Pojistné účastníků CS Výňatek ze zápisu Komise CS-červen 2009 Aktualizace základních údajů CS pro školní rok 2009/2010