Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Závěrečná konference k regionálním individuálním projektům (RIP) „Dobrá práce v Jihočeském kraji“ reg.č.: CZ.1.04/2.1.00/ a „Cesta do práce v Jihočeském.
Advertisements

Návrh komunitního plánu na rok
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Poradenské služby podporující vzdělávání dospělých: realita nebo sen?
ROZVOJOVÉ PARNTERSTVÍ HEDERA Systémová podpora pracovního uplatnění azylantů a cizinců dlouhodobě žijících v České republice Work in Czech Mgr. Hana Solařová.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
MARLIN ® B&V, s.r.o. p ř edstavuje projekt. Co nabízíme ?  VZDĚLÁVACÍ PROGRAM S VÝUKOU PC  INFORMAČNÍ PORADENSKÝ PROGRAM  NÁSLEDNOU REKVALIFIKACI.
1 EICO - nevyšlapanou cestou. 2 Evropský sociální fond Operační program Rozvoj lidských zdrojů (OP RLZ) Opatření 2.3 Posílení kapacity poskytovatelů sociálních.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Systém péče o ZP formou pracovní rehabilitace občanů evidovaných.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Úřad práce ČR Krajská pobočka v Ostravě Regionální individuální projekt PŘÍPRAVA +
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
Ing. Dominika Prchlíková
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Poradenství ve službách zaměstnanosti v rámci celoživotního poradenství ČR Praha
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Vzdělání, řemeslo, zaměstnání realizátor projektu Dům romské kultury o.p.s.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Veletrhy studijních oborů v Moravskoslezském kraji - „Olympiáda technických profesí“ Ing. Roman Kusyn, ITP Velké Karlovice, 28./
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
OP LZZ Operační Program Lidské Zdroje a Zaměstnanost PODPORUJEME VAŠI BUDOUCNOST Evropský sociální fond Úřad práce v Liberci Oddělení.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Regionální stálá konference pro území OK Pracovní skupina Zaměstnanost
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Aktivní politika zaměstnanosti zabezpečovaná Úřadem práce ČR Krajská pobočka v Brně Mgr. Ivana Ondráková
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová Jeronýmovy dny.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
Kariérové poradenství a úřad práce Současná situace a perspektivaSoučasná situace a perspektiva.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
Aktivní politika zaměstnanosti – úvodní konference.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
Důležitost propojování zdravotního a sociálního systému
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“

Projekt úřadů práce v Královéhradeckém kraji nazvaný „Program aktivizace“ Doba realizace projektu – Doba realizace projektových aktivit –

Analýza č.1 pro potřeby stanovení cílové skupiny projektu

Analýza č.2 pro potřeby stanovení cílové skupiny projektu

Zastoupení mužů a žen ve sledované skupině

Definice cílové skupiny projektu Cílovou skupinu projektu tvoří uchazeči a zájemci o zaměstnání. Pozornost je zaměřena především na osoby se zdravotním omezením, které jsou ohroženy dlouhodobou nezaměstnaností nebo jsou již dlouhodobě nezaměstnané.

Dotazníkové šetření mezi členy cílové skupiny

Cíle projektu „Program aktivizace“ Prioritou projektu je překonat tendenci ke generalizaci problémů lidí se zdravotním omezením. Znamená to podpořit jejich aktivizaci formou důsledného a diferencovaného individuálního přístupu na vysoké odborné úrovni a s důrazem na jejich individuální potřeby a odlišnosti.

Analýza dotazníkového šetření

Plánované aktivity projektu Motivační kurz Orientace na trhu práce Orientace v kariéře Umění sebeprezentace Stres a jeho zvládání Rozvoj osobnosti účastníků projektu Kurz obsluhy osobního počítače Environmentální osvěta Bilanční diagnostika Ergodiagnostika

Ergodiagnostické vyšetření Nový nástroj v souboru poskytovaných služeb Odborné vyšetření pracovního potenciálu klienta, které stanoví reálnost pracovního uplatnění z hlediska fyzických možností Výstupem ergodiagnostiky je pozitivní rekomandace

Další aktivity projektu Rekvalifikace Zaměstnání na podpořených pracovních místech Pracovní rehabilitace – Příprava k práci

Doprovodná opatření Přímá podpora pro účastníky projektu Cestovné, stravné a ubytování Příspěvek na péči o dítě a další závislé osoby Úhrada nákladů za zdravotní vyšetření v souvislosti s nástupem na rekvalifikační kurz, podpořené pracovní místo, případně pro účely přípravy k práci Pojištění účastníka projektu pro přípravu k práci a rekvalifikační kurz

Projekt „Program aktivizace a podpory“ Úřad práce v Hradci Králové Úřad práce v Jičíně Úřad práce v Náchodě Úřad práce v Rychnově nad Kněžnou Úřad práce v Trutnově

Děkuji Vám za pozornost. Informace o tomto projektu a dalších projektech a aktivitách spolufinancovaných Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky najdete na webových stránkách úřadů práce. Další důležité internetové zdroje: