Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROFIL VZP ČR VZP Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout?
Advertisements

Představení společnosti
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Česká spořitelna.
Prezentace pro Forum 2013, SME Union
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_06.
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Produkty finančního trhu
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Nové obchodní trendy v pojistných programech AXA ASSISTANCE
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Bankovní služby pro malé a střední podniky Autor:Ladislav Mach Vedoucí práce:Ing. Olga Šeflová Oponent práce: Eva Faměrová.
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu EXPORTNÍ STRATEGIE EXPORTNÍ STRATEGIE Exportní konference
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Globalizace z různých úhlů dopadu
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Financování podniku VY_32_INOVACE_ aby mohl podnik fungovat, potřebuje prostředky na svou činnost (a to ještě před dosažením zisku)
Hledání rovnováhy mezi podnikatelským subjektem a zákazníkem Seminář ČMS Říjen 2012.
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
Zadluženost domácností a její dopady na ekonomiku ČR
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
Firemní bankovnictví Corporate Banking
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
trendy na trhu práce + mzdový průzkum 2015
Charakteristika a členění bankovních produktů
Adam Kajn, Jaroslav Ferda
Auditorské služby Tomáš Lorenc, Petr Svoboda, Martin Totůšek Martin Totůšek.
KAPITOLA 9: ZÁKLADNÍ DRUHY OPERACÍ - KOMERČNÍ BANKOVNICTVÍ Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
Personální strategie mezinárodní firmy
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Úvěry od nebankovních institucí.
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 12: Příčiny neúspěchu podnikání malých a středních podniků.
Dopady CMU na reálnou ekonomiku a související změny ve fungování finančního trhu Rozvoj a inovace finančních produktů /2/2016.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Škola jako poskytovatel DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Volksbank CZ v roce 2008 opět zvýšila zisk a potvrdila svou stabilní pozici na trhu TISKOVÁ KONFERENCE Praha, 28. dubna 2009.
1 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 Financování spotřebitelů v roce 2013 poskytnuté členy ČLFA 1.Ekonomické a právní prostředí 2.Komentář k výsledkům.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
1 ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  42 členů  cíle:  prosazuje prostředí vhodné pro rozvoj leasingu, úvěrů a factoringu  těžištěm je financování.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza bankovních produktů v ČR Autor bakalářské práce: Marie.
RAIFFEISENBANK RUDOLF RABIŇÁK
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Exportní konference Praha, 15. listopadu 2012
Podpora podnikání z pohledu bankovního sektoru
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Opakování – pracovní list
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Globalizace z různých úhlů dopadu
Česka spořitelna je členem Erste Group
Současnost a perspektiva českého zemědělství
Transkript prezentace:

Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky

Citibank ve světě Citibank – člen skupiny Citigroup, největší finanční skupiny na světě Citibank – největší retailová banka na světě První pobočka otevřena v New Yorku v roce 1812 Citibank – největší vydavatel platebních karet na světě Globální přítomnost Citigroup Počet zemí, kde působíme-> 100+ Dosažený zisk v r > US$ 24.6 mld Počet klientů -> 200+ miliónů Počet zaměstnanců-> 300+ tisíc Globální značka, přizpůsobená místním trhům

Citibank v České republice 1991Citibank zahájila své působení v ČR jako banka zaměřená na poskytování bankovních služeb nadnárodním korporacím a velkým českým společnostem a finančním institucím 1999CitiBusiness - Citibank zahájila financování a poskytování služeb malým a středně velkým podnikům 2001Citibank začala nabízet služby retailového bankovnictví, včetně: Depozitních a platebních produktů Kreditních karet Osobních půjček Citibank OnLine Internetového bankovnictví 2003Citibank spustila program služeb pro movitou klientelu CitiGold, využívá unikátní distribuční systém; síť prodejních zástupců 2006Citibank zaměstnanců a 150 spolupracovníků - 8 poboček - dynamický růst ve všech zákaznických a produktových segmentech

Citibank v ČR – strategie retailové banky Zaměření na čtyři klíčové oblasti:  Klientský segment s vyššími příjmy (CitiGold Wealth Management)  Klienti z malých a středně velkých firem (CitiBusiness)  Kreditní karty  Občanské půjčky Citibank vyhlášena 3. nejdynamičtější bankou roku v soutěži MasterCard Banka roku 2006 Meziroční nárůsty (v%)Trh Citibank Vklady občanů528 Osobní půjčky3499 Kreditní karty60140 Hypotéky31100 Investice2380 SME úvěry2073

Co nabízíme  Mezinárodní prostředí největší finanční instituce v podobě lokální dynamické společnosti  Příležitost spolupracovat s řadou kvalifikovaných a zkušených odborníků z nejrůznějších zemí  Ideální možnost začít svou profesní kariéru v zahraniční bankovní instituci, kde rychlost Vašeho postupu je přímo závislá na Vašich schopnostech a výsledcích  Šance získat zahraniční zkušenost  Péče o rozvoj a vzdělávání zaměstnanců  Rovné příležitosti pro všechny – třetí cena v soutěži Gender Studies

Co požadujeme  Vysoké nasazení  Chuť učit se a profesně růst  Motivaci  Iniciativu  Samostatnost  Kreativitu  Flexibilitu

Aktuální nabídku absolventských pozic naleznete na Vaše dotazy zodpovíme na našem stánku