NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Advertisements

Atletický klub A.C. Sparta Praha
Vypracovala: Lenka Danihelková 5.B
Historie zimních olympijských her!!
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
IENA 2010 Zleva: Ing P.Jirman (ČSVZ), Dr. A. Vedres (IFIA), prof.J.Volf (ČVUT), ing.M.Sedláček (ČVUT)
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
Biatlon.
BASKETBAL II..
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Oddíl skoků na lyžích Vás zve na návštěvu z kterých možná vyrostou mistři světa i vítězové olympiád do světa sportu,lyží a kolektivu dívek a chlapců,
Zimní Olympijské hry 2010 Vancouver
Okresní svaz hokejbalu Teplice
ATLETIKA - CHŮZE.
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
PLAVECKÉ REKORDY.
SKOKY NA LYŽÍCH.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
NEJSLAVNĚJŠÍ SJEZDAŘI
Judo Sokol Praha Vršovice
SVĚTOVÝ POHÁR V ALPSKÉM LYŽOVÁNÍ
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
NEJVĚTŠÍ SVĚTOVÍ LYŽAŘI - KLASICI
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
TURNÉ ČTYŘ MŮSTKŮ.
ATLETIKA 2.
NEJLEPŠÍ SDRUŽENÁŘI. HISTORIE Mezi nejslavnější závodníky je možné zařadit především olympijské vítěze a mistry světa, kterými jsou Anssi Koivuranta (FIN),
RYCHLOBRUSLENÍ.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
DÁLKOVÉ BĚHY.
SHORT TRACK.
HÁZENÁ 2.
HOD OŠTĚPEM.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
 OLYMPIÁDA Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená.
Tato prezentace byla vytvořena
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
LETY NA LYŽÍCH.
CURLING.
HOD DISKEM.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
BOBY.
ALPSKÁ KOMBINACE.
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
Michal Jáně - vodní slalom
NEJLEPŠÍ SJEZDAŘKY.
Halový víceboj mužů.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
SKELETON.
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
Základní škola a mateřská škola Damníkov NAŠE MODERNÍ ŠKOLA Základní škola a mateřská škola Damníkov NAŠE MODERNÍ ŠKOLA Reg. č. CZ.1.07/1.4.00/
Vše začalo v roce 1924 ve francouzském Chamonix, kam byli sezváni sportovci na „Týden zimních sportů“. Toto klání bylo zpětně roku 1925 označeno za 1.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
Co jsou to vlastně skoky na lyžích? Skákání na lyžích je zimní sport, při kterém se lyžař snaží doskočit, co možná nejdále. Před skokem se rozjíždí z.
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Frenštát pod Radhoštěm
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Frenštát pod radhoštěm
BSE České Budějovice o. s.
České akademické hry 2016, Univerzita Pardubice
Školní olympiáda soutěž turnaj Olympijské hry letní olympijské hry
AFK SLIVENEC „A“ TEAM
Transkript prezentace:

NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH

SVĚTOVÍ SKOKANI Nejúspěšnějším závodníkem historie OH je Švýcar Simon Ammann se ziskem 4 zlatých medailí Nejlepším závodníkem v rámci MS je Polák Adam Malysz se ziskem 6 medailí, z toho 4 zlatých V rámci Turné čtyř můstků je nejúspěšnější Fin Janne Ahonen s 5 celkovými vítězstvími Ve světovém poháru kralují Fin Matti Nykänen a Polák Adam Malysz se 4 vítězstvími

ČEŠTÍ SKOKANI Nejlepším českým skokanem všech dob je Jiří Raška, olympijský vítěz z Grenoble (FRA) 1968, vítěz Turné čtyř můstků v roce 1972 a medailista z MS a MS v letech na lyžích Druhým historicky nejúspěšnějším skokanem je Jakub Janda, vítěz Turné čtyř můstků 2006, světového poháru 2006 a stříbrný a bronzový medailista z MS 2005

ČEŠTÍ SKOKANI II. Dalšími úspěšnými skokany jsou Jiří Parma, mistr světa z roku 1987, Jaroslav Sakala, mistr světa v letech na lyžích 1994, Pavel Ploc, medailista z OH a MS Současný český skokanský tým tvoří Jan Matura, Roman Koudelka, Antonín Hájek, Lukáš Hlava a Jakub Janda

Děkuji za pozornost