InSITE - between you and information Doporučení a možná řešení analýzy vzdělávacích potřeb v roce 2005 Hynek Rais, ředitel pro poradenství inSITE, s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NAŠE ZKUŠENOSTI S DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍM V OBLASTI GASTRONOMIE.
Advertisements

Problematika ověřování a uznávání podle zákona č.179/2006 Sb.
20. května 2009 Prague Gate, Praha – Chodov II. konference Českého institutu manažerů informační bezpečnosti.
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
Profil HR poradce a školitele
Kde vzdělávat? Využití internetu v oblasti vzdělávání HR živě, , Výcvikové středisko ČSA, Praha – Ruzyně Michal Kankrlík inSITE, s.r.o.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Živá historie konference Informační gramotnost – témata, trendy, inspirace Adéla Dilhofová Jiří Zounek.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
SBĚR A ANALÝZA VZDĚLÁVACÍCH A ROZVOJOVÝCH POTŘEB V ČESKÉ SPOŘITELNĚ, a.s. Mgr. Oldřich RANDULA, ředitel odboru vzdělávání, ČS, a.s. HR ŽIVĚ leden.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Co manažeři očekávají od vzdělávání HR ŽIVĚ 14. prosince 2005 Tomáš Valenta Generali pojišťovna a.s.
InSITE - between you and information Hynek Rais, ředitel pro poradenské služby inSITE, s.r.o. Cyklus workshopů v rámci HR živě „Jak si správně vybrat“
IVIG Praha, Odborná pomoc veřejných knihoven informačním a studijním centrům škol.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
CZ / Podpora konkurenceschopnosti a adaptability MSP prostřednictvím systematického modulového vzdělávání a poradenství Středisko služeb.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
RPS/CSF Komunikační akční plán RPS Plán aktivit na rok 2007.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Tomáš Sýkora GOPAS, a.s. Úskalí e-learningu Tomáš Sýkora GOPAS, a.s.
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
0.0 Projekt Odborné vzdělávání pracovníků zemědělství v oblasti financí a procesů (opatření I.3.1) Podkladové materiály ke školení FINANCE.
STRATEGIE ROZVOJE SLUŽEB ICT VE ŠKOLE ICT VE ŠKOLE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Prezentace projektu shrnutí činnosti a výstupů projektu Ing.
Závěrečná konference k projektu
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
KONFERENCE AŘG ČR PŘEROV-3. DUBNA – 5. DUBNA 2013.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Businessland / Company Structure 06B1 AutorLadislava Pechová Období vytvořeníŘíjen.
Drahoslav Dvořák Petr Štos Praha Agenda 09:00 – 09:30 Proč Projektové řízení? 09:30 – 10:00 Projekt-řízení projektu-projektové řízení 10:00.
TIC ČKD Praha PROJEKT ICPI Prezentace pro Asociaci energetických manažerů Praha, Ing. Pavel HABARTA, ředitel Technologické Inovační.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Moderní personalistika Úvod
Henry Stewart Talks - The Business and Managenet Collection Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Vzdělávací portál Edumenu.cz a jeho funkce pro uživatele systému ORTEX Kurzy a školení Konferenční a seminární prostory Studia na školách Konference a.
Moderní personalistika DS 2009/ Hlavní úkoly moderní personalistiky   Zařazení správného člověka na správné místo (a ve správný čas)
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
Rodina na Vysočině výsledky empirických výzkumů uskutečněných v kraji Vysočina v letech 2005 – 2010 konference Rodinná politika v centru pozornosti krajů.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
PaedDr. Věra Kolmerová vedoucí oddělení vyššího odborného a dalšího vzdělávání MŠMT konference projektu UNIV 3 Nesuchyně, Aktuální situace.
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Vzdělávací portál Edumenu.cz a jeho funkce pro uživatele systému ORTEX
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE 7. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU
Využití digitálních technologií při výuce
Plánování prvních kroků
Informační zdroje české veřejné správy
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
IMF eLibrary Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
V. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

inSITE - between you and information Doporučení a možná řešení analýzy vzdělávacích potřeb v roce 2005 Hynek Rais, ředitel pro poradenství inSITE, s.r.o Konferenční centrum PWC, Praha Cyklus workshopů HR živě „Jak si správně vybrat v procesu firemního vzdělávání“

Doporučení pro analýzu vzdělávacích potřeb výměna zkušeností inSITE - between you and information  Napište alespoň jedno klíčové doporučení pro analýzu vzdělávacích potřeb, které byste dal(a) ostatním kolegům?

inSITE - between you and information

Analýza zájmu o vzdělávání dle oblastí na v roce 2004 v kategorii „Veřejné kurzy“ KategoriePočet vstupů Celkem všechny kategorie Počítačové a IT kurzy Účetnictví, finance, administrativa Manažerské kurzy Jazykové kurzy Obchod, marketing a komunikace Právo a legislativa Personalistika a vzdělávání Ostatní vzdělávací programy Technické obory Rekvalifikační kurzy5 816 Konference a veletrhy5 381

inSITE - between you and information Analýza zájmu o vzdělávání dle oblastí na v roce 2004 v kategorii „Firemní kurzy“ KategoriePočet vstupů Celkem všechny kategorie Manažerské kurzy a poradenství Obchod, marketing a komunikace Jazykové kurzy Kurzy v oblasti informačních technologií Účetnictví a finance Technické obory Právo a personalistika Outdoor aktivity5 973 Ostatní vzdělávání a konzultační služby4 488