FAUST, o. s. Statutární zástupci Bc. Jana Hajderová, ředitelka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociální služby SOZ.
Advertisements

Pololetní zhodnocení průběhu projektu Chci zůstat ve škole, reg. č. CZ.1.07/1.2.33/ za období září 2013 – leden 2014.
Poradna Pro Rodinu Šumperk
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2007 FAUST, o.s.. STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCI: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Zákon o sociálních službách
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
FAmilies of USers in Therapy Sdružení FAUST Sídlo sdružení: Průkopnická 20, Ostrava-Zábřeh IČO: Tel.:
Stacionární terénní práce ve Věznici Jiřice Občanské sdružení Semiramis.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Moravskoslezského kraje KRIZOVÉ CENTRUM OSTRAVA ul. Nádražní 196, Moravská Ostrava tel.: ,
Cíle o.s. SANANIM Poskytování profesionální pomoci a léčby problémovým uživatelům návykových látek Poskytování pomoci a léčby ve všech fázích rozvoje.
Projekt „Dokážu to“ a Cena Kiron
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
Šikana a kyberšikana ve školách – HK 2013 Možnosti práce se šikanou na ZŠ v rámci programu všeobecné primární prevence rizikového chování Mgr. Markéta.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
Poradenský proces v programech všeobecné primární prevence rizikového chování Markéta Exnerová Vedoucí Centra primární prevence Semiramis o.s. PPRCH 2009.
Školní poradenské pracoviště
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Vznik  jeden z výstupů projektu „Vytvoření střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Prostějově“  realizace byla zahájena  v pěti.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
občanské sdružení Prev-Centrum
Metody sociální práce PhDr. Jana Novotná, Ph.D..
FAmilies of USers in Therapy Sdružení FAUST Sídlo sdružení: Průkopnická 20, Ostrava-Zábřeh IČO: Tel.:
PŘEDSTAVUJEME Fond ohrožených dětí je občanské sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, s působností.
Kurz rodinného poradenství pro pracovníky pomáhajících profesí
Most k naději o. s. Kontaktní centrum pro lidi ohrožené drogou Liberec
Cílová skupina Děti, dospívající a mladí dospělý, kteří se připravují na svůj odchod do samostatného života. Mladí lidé, kteří již opustili náhradní péči.
Pedagogicko-psychologické poradenské služby
FAmilies of USers in Therapy Sdružení FAUST Sídlo sdružení: Průkopnická 20, Ostrava-Zábřeh IČO: Tel.: ,
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Telefonická poradenská linka pro pedagogy Statistika hovorů listopad červen 2010 srpen 2010 Mgr. Anna Rollová, František Šuranský.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Minimální preventivní program školy
O.s. PREVENT působí v Jihočeském kraji od roku 1999 na poli protidrogové prevence a vzdělávání. Zastřešuje několik zařízení a projektů. Mezi jinými i Kontaktní.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Výchova ke zdraví v porodní asistenci
MUDr. EVA VANÍČKOVÁ,CSc. Ústav zdraví dětí a mládeže
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
P-CENTRUM, SPOLEK CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE Nabídka služeb
Rizikové chování1 Prevence rizikového chování dětí a mládeže Mgr. Jana Smíšková školní metodička prevence výchovná poradkyně ZŠ T. G. Masaryka.
Bc. Anna Kasincová (Pacholíková) Mgr. Markéta Křivská.
Prevence sociálně patologických jevů. Prevence  Prevence (z lat. praevenire, předcházet) znamená soustavu opatření, která mají předcházet společensky.
Projekt,,NO DRUGS”. O čem dnes uslyšíte ?? Definice drogy Proč lidé berou drogy? Drogová závislost Rozdělení drog Rizika užívání drog Prevence Léčba Druhy.
Poradna pro oběti násilí – Programy zaměřené na práci s dětmi jako svědky domácího násilí Mgr. Petr Oroszy Centrum nové naděje Frýdek-Místek
FAmilies of USers in Therapy Sdružení FAUST Sídlo sdružení: Průkopnická 20, Ostrava-Zábřeh IČO: Tel.:
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Klíč.
Informační a poradenské centrum VIOLA Pilotní projekt Centra sociálních služeb Praha pro muže a ženy, kteří chtějí řešit konfliktní vztahy se svými blízkými.
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍ.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Informační, poradenské a sociální centrum.
Středisko křesťanské pomoci v Praze Představení SOS centra Diakonie ČCE – SKP v Praze Mgr. Helena Šašková KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH.
Telefonická krizová pomoc. terénní služba poskytovaná na přechodnou dobu osobám, které se nacházejí v situaci ohrožení zdraví nebo života nebo v jiné.
KA 05 – Poradenství pro osoby ohrožené recidivou drogové závislosti a osoby blízké Název projektu: Individuální projekt města Chebu na změnu situace sociálně.
ŠPP - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ČLENOVÉ ŠPP  Výchovné poradkyně Ing. Milada Chamillová, Mgr. Pavlína Chovancová  Metodičky prevence Ing. Jana Josefíková,
Varianty řešení problémů s užíváním návykových látek spolupráce se specializovanými zařízeními SEČ říjen 2007 Dr. Martina Richterová Těmínová.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Kontaktní centra.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Sociální pomoc Mirka Wildmannová.
Modrý kříž v České republice
Petra Martináková , ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání
Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
Sociální pomoc Mirka Wildmannová.
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Michaela Borovanská, Jana Malíková
8. Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
§ 49 Domovy pro seniory. V domovech pro seniory se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
Transkript prezentace:

FAUST, o. s. Statutární zástupci Bc. Jana Hajderová, ředitelka Ing. Naděžda Antošová,Ph.D. zástupce ředitele Jiří Němec, zástupce ředitele

Hlavní cíle FAUST, o. s. Naše služby: Poradna pro rodinu a blízké uživatelů a uživatele návykových látek, asistence při zvládání zátěžových situací. Prevence zneužívání návykových látek a souvisejících negativních společenských jevů, která je směrována k nejnižším věkovým skupinám. Naše služby: Program kontinuální specifická primární prevence negativních jevů pro žáky 1. stupně základních škol 4 setkání s každou třídou v průběhu školního roku Poradenské centrum (Ostrava – Pískové doly, Ostrava – Poruba ) Poradenství a osobní konzultace rodičům a blízkým drogové závislých, otevřené rodičovské skupiny, rodinná terapie Poradenská linka a on-line poradna Poradenská linka 602 967 468 je v provozu denně,včetně svátků, sobot a nedělí nepřetržitě On-line poradna: www.help-psych.cz/faust

Lekce prevence (červen 2006) Naše činnost v roce 2006 Počet dětí v programu specifické primární prevence: 2016 Telefonická krizová intervence (počet kontaktů): 742 Konzultace s klienty: 245 Počet klientů evidovaných v péči: 19 Lekce prevence (červen 2006)

Naše činnost v první polovině roku 2007 Počet dětí v programu specifické primární prevence: 2015 Telefonická krizová intervence (počet kontaktů): 365 Konzultace s klienty : 138 Počet klientů evidovaných v péči: 12 Děkujeme všem spolupracujícím organizacím a institucím za spolupráci v roce 2007 a všem přejeme krásné vánoce a do nového roku 2008 hodně úspěchů v jejich činnostech, spokojenosti a zdraví. FAuST, o. s.