NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.: +420 608 726 090

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

STAGE 14. CZ.1.07/1.1.24/ Registrační číslo: 1. června 2013Začátek projektu: 31. prosince 2014Konec projektu: 19 měsícůDoba trvání: ,17.
NEON TV Televizní studio UTB.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Úvod do objektového modelování
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
NAŠE DOSAVADNÍ ZKUŠENOSTI S PŘEDMĚTEM NOVÉ METODY VZDĚLÁVÁNÍ.
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
NEON TV Televizní studio UTB
TV studio FMK Univerzitní televize NEON TV. Základní informace - formální Tomáš Šula, UAAU/KVS1, KVS2 Televizní.
NEON TV Televizní studio UTB
Projekt empirického výzkumu
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
X13PMT 2. seminář Ing. Martin Molhanec, CSc. Garant předmětu ČVUT – FEL, K13113.
VZNIK KRÁTKÉHO FILMU. Fáze vzniku krátkého filmu s komentářem 1. Přípravná fáze 2. Natáčení 3. Zpracování 4. Titulkování Je vhodné sledovat reportáže.
1 Systémové pojetí hospodářské organizace (SHO) část 2. Stanislav Horný VŠE, katedra Systémové analýzy
Studijní IS a e-learning Patrícia Eibenová
NEON TV Televizní studio UTB
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Evaluace výuky ZS (2013/2014) PhDr. Martin Dolejš, Ph.D.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Miroslav Smyčka Portfolio činností.
Spolupráce nebo boj s médii aneb
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
Příprava zapisovatelů na SZZ
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
Vzdělávání na Univerzitách třetího věku v ČR Zlín, 26. –
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Studium eLearningovou formou na Obchodně podnikatelské fakultě Slezské univerzity v Karviné Petr Korviny, Jaroslav Ramík
Vícedruhové záznamy Snímek 1 Vícedruhové záznamy Tomáš Kubálek
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. prof. Ing. Radim Farana, CSc.
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Office I. Miroslav Lorenc.
Naučíme vás komunikovat ?!
2OP484 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP484 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1 Zasedání spoluřešitelů projektu AU3V Praha 11. – doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Vysoká škola ekonomická v Praze
Jazykový projev Profil a plán předmětu. Cíl předmětu Naučit se využívat mluveného a psaného jazykového projevu  k odpovídající prezentaci sebe sama 
1 Systémové pojetí hospodářské organizace (SHO) část 2. Stanislav Horný VŠE, katedra Systémové analýzy
E-learning v ISu Kontakt na e-technika:
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Schůzka 5. jednání řídícího a realizačního týmu projektu ORSEJ dne
Základy informatiky Přednášející: Ing. Jana Krutišová Cvičící: Ing. Jan Štěbeták.
CRAB z pohledu dodavatele Pilotní pasportizace dodavatel sběru dat do pasportu a dalších specifických informací o budovách 1 1.
Jak se dělá programové schéma vysílání televize Cílová skupina Programové schéma vysílání Reklamní bloky Ukázky Dostupné z Metodického portálu
Zadání projektu Kupr Jaroslav. Zadání: Vytvoření fiktivního programu pro jednodenní akci. Prezentace Prezentace projektu na cvičení ve stanovený termín.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
PEF ČZU v Praze & ICT Ing. Jiří Mach. Zdroje – Obecné informace pro veřejnost hroch.czu.cz (IS Studium) – Systém pro evidenci studia moodle.czu.cz.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
Redakční systém pro web nezávislých herních vývojářů
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Tiskový mluvčí ZUR 295 Tereza Fojtová, tisková mluvčí MU
KIV/ZD cvičení 1 Tomáš Potužák.
JOINME (Journal of Interactive Media)
Důležité aplikace v IS MU
Dopravní řešení v územním plánování Úvod do cvičení předmětu DRUP
IM138/9 Interaktivní média - panel odborníků
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
HR NÁBOROVÉ SPOTY 1 x měsíčně
Transkript prezentace:

NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:

NEON TV je univerzitní televizí, komunitním médiem a cvičnou platformou pro studenty FMK a komunikačním kanálem UTB. Televizní studio UTB je servisní organizací – technickým zázemím pro NEON TV. Mgr. Jan Čada, tel.:

Mgr. Jan Čada (cvičící předmětu a projektu NEON TV) MgA. Pavel Hruda (garant předmětu) Bc. Tereza Kolaříková (manažer projektu NEON TV) Anna Jelínková (junior manažer projektu NEON TV) Bc. Zuzana Huňová (šéfredaktorka NEON TV)

Organizační záležitosti Dnes po Vás zůstane: 1.Rozdělení do skupin 2.Zápis do kontaktlistu, který je zároveň dnešní prezenční listinou 3.Zápis do tabulky týdenních zpravodajských služeb organizační záležitosti Komunikace v rámci plnění úkolů i přes FB skupinu.

Rozdělení 1.TV reportáže (jeden týden) 2.Živé přenosy (dva přenosy) Redakce 4. Propagace a event marketing - správa FB - grafika 5. Webmaster Jan Čada, tel.: obsah

Podmínky zápočtu - včasné a korektní odevzdání úkolů: DÍLČÍ REPORTÁŽE dle metodiky TÝDENNÍ ZPRAVODAJSTVÍ dle metodiky ŽIVÝ přenos 2x Studenti se zadanou specializací dle dohody. (REDAKCE, PROPAGACE,..) podmínky zápočtu 1

Plán semestru reportážní týdny od pondělí do pondělí – první reportážní týden – druhý reportážní týden … ŽIVÝ PŘENOS Miss Academia ŽIVÝ PŘENOS Cena Salvator ŽIVÝ PŘENOS Baťův odkaz Evropě ??? ŽIVÝ PŘENOS Sportovec Zlínského kraje program

Reportážní tým Společný tým studentů různých oborů za účelem výroby týdenního zpravodajského pořadu a souboru jednotlivých reportáží z daného týdne na web Zapisujte se do tabulky! Nezapsaní budou automaticky dopsání bez možnosti změny. reportážní tým

Reportážní tým - docházka Schází se vždy v pondělí a to pouze 2x za semestr. 1.Při vyhodnocení zpravodajství svých předešlých kolegů a zadání témat ke zpracování svého zpravodajství (začátek reportážního týdne) pondělí – pondělí 2.Při odevzdání svého vlastního zpravodajství a jeho vyhodnocení (konec reportážního týdne) VŽDY DOSTANETE MAIL S VÝZVOU. pondělí 18:00 U44 reportážní tým

Obsah tvorby reportážního týmu 1. REPORTÁŽ zpravodajský formát (co?kdy?kde?) témata si schvalujeme dopředu, stopáž cca 60 sec, rozhovory, ankety, ruchy, komentář… ODEVZDÁNÍ NA YOUTUBE, WEB DO 24 HODIN PO SKONČENÍ NATÁČENÍ. 2. ZPRAVODAJSKÝ POŘAD moderovaný pořad komponovaný z reportáží, anket, klipů, živých vstupů, besed, rozhovorů,…. + HOST TÝDNE K oběma formátům jsou metodiky na internalu, oba formáty si můžete v ukázkovém provedení prohlédnout na webu reportážní tým

Zodpovědnost profesí: Studenti oboru Marketingové komunikace zajistí: -JEDNODUŠE: produkci a reportérskou činnost -SLOŽITĚ: -připraví natáčení, zajistí informace k akci -zpracují dramaturgii, ideu zprávy, komentář, moderaci pořadu, prostory, vstupy -ZVEŘEJNĚNÍ A ODEVZDÁNÍ DÍLA -titulky, správnost komentáře, kontrolu díla po všech stránkách, KREATIVU, administrativu, Studenti oborů AV zajistí: -natáčení, postprodukce, techniku, mastering reportážní tým

Výpůjčka techniky MgA. Pavel Hruda Pokud točíte vlastní technikou, děláte dobře. Techniku probereme s každým týmem zvlášť. I SD materiál v PALu exportujte pro YouTube do 1080P. Výsledek bude lepší! TV STUDIO

FAQ Heslo: 1234 Jan Čada, tel.: lék na nejčastější trable

FTP – odevzdávání reportáží YTB kanál: NEONTVCZ Login dostanete vždy v pondělí zhlédnutí na YouTube wordpress YOUTUBE + WEB

??? Jan Čada, tel.: Otázky, Návrhy, Připomínky?