Český jazyk Vyjmenovaná slova souhrnné opakování č. 3

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_16.
Advertisements

Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_15.
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Vyjmenovaná slova po Z cvičení
Český jazyk Vzor žena Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Vyjmenovaná slova V. Vyjmenovaná slova V Nauč se řadu vyjmenovaných slov: vy-vysoký-výt výskat-zvykat-žvýkat vydra-výr-vyžle povyk-výheň slova s předponou.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Český jazyk Vyjmenovaná slova po Z Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY SMĚŘUJÍCÍ K ROZVOJI ČTENÁŘSKÉ A INFORMAČNÍ GRAMOTNOSTI Český jazyk 3.třída Vyjmenovaná slova- S,V,Z-opakování.
Český jazyk Slovní druhy.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Procvič vyjmenovaná slova po B, L, M, P, S VY_32_INOVACE_12 Sada 15 Základní škola.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana Nové.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana Nové.
Doplň a hraj si s vyjmenovanými slovy po S
VY_32_INOVACE_15_BĚLKOVICE-LAŠŤANY_Čj-vyjmenovaná slova
Český jazyk Vyjmenovaná slova po V Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana Nové.
Vyjmenovaná slova.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Český jazyk Vyjmenovaná slova po S Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_15_Čj8 –
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 3.ročník Předmět: Český jazyk Autor: Mgr. Miroslava Mrázová.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
Český jazyk Vzor pán Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Český jazyk Slova se slabikami di, ti, ni, dí, tí, ní
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
ICT ČJ VS po V Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova Anotace:
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova
TÉMA:VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Vytvořila: Mgr
VYJMENOVANÁ SLOVA V.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_16 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou.
VYJMENOVANÁ SLOVA Mgr. Michal Oblouk.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Vladislav Michl
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_432_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_449_Vyjmenovaná slova po -s- AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková.
O pakování vyjmenovaných slov po S a V Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_215.
Český jazyk Vzor růže Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Vyjmenovaná slova.
Vyjmenovaná slova po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Vyjmenovaná slova souhrnné opakování č. 1 Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_218.
Název školyPlavská škola AutorMgr. Jana Kneřová NázevVY_52_INOVACE_17_ČJ_Vyjmenovaná slova po V a jejich význam - 2 Téma Číslo projektu Anotace ČJ 3 CZ.1.07/1.4.00/
Hry s vyjmenovanými slovy Autorka: Mgr. Helena Menoščíková Autorka: Mgr. Helena Menoščíková ZŠ Český Krumlov, Plešivec 249 ZŠ Český Krumlov, Plešivec 249.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO S Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Bc. Iva Olexová VY_32_INOVACE_12_VYJMENOVANÁ SLOVA_PROCVIČOVÁNÍ Téma: Procvičování CZ.1.07/1.4.00/ Vytvořeno: listopad.
VYJMENOVANÁ SLOVA PRO TŘEŤÁKY S KÁŤOU A PETREM AHOJ, KLUCI A HOLKY! Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
Metodický list: Vyjmenovaná slova po „P, S, V“ - shrnutí Jazykové vzdělávání Jazyk: český Věk: 3. ročník ZŠ Anotace: Tato prezentace slouží ke shrnutí.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_05 _Vyjmenovaná slova po s, v, z Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu: III/2.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Vyjmenovaná slova – P, S, V, Z Název sady: Český jazyk 4. ročník.
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
VYJMENOVANÁ SLOVA PRO TŘEŤÁKY S KÁŤOU A PETREM
Mgr. Zbyněk Zeman, ZŠ a MŠ Staré Hobzí
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola,
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
Vyjmenovaná slova po V Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Při naší práci byl časový limit 2 minuty. Skupin bylo 5.
Vyjmenovaná slova V Základní škola a Mateřská škola
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V.,
Vyjmenovaná slova po S,V,Z
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr. Simona Zalabáková Datum tvorby: Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_VYJMENOVANÁ.
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
VY_32_INOVACE_12_Vyjmenovaná slova po V
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
VYJMENOVANÁ SLOVA.
Vyjmenovaná slova po V Mgr. Iveta Vališková
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Transkript prezentace:

Český jazyk Vyjmenovaná slova souhrnné opakování č. 3 Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_220

Napiš k obrázkům vyjmenovaná slova:

Doplň správně: V pros-nci s-peme s-korkám zrní. S-sel us-ná v hluboké noře. S-vý holub seděl na os-ce. Dal jsem koupený s-r do s-ťovky. Náš s-nek našel s-korčí hnízdo. Has-či uhas-li hořící les-k. V-ří houkání bylo vel-ce slyšet. Mus-me si dávat pozor na v-r ve vodě. V-ří mládě bylo roztom-lé. Děti radostně v-skaly. V-soko na nebi byl v-dět v-r. Zv-kni si na teplé oblečení. Pes může b-t v-cv-čené zv-ře. Ve společnosti nez-vej. V Praze Ruz-ni je letiště. Brz- budou prázdniny.

žije v noře a je hezké zvíře. Vylušti křížovku: najedený Řeč (český) Potravina z mléka Hubený (pes) Holý, bez vlasů žije v noře a je hezké zvíře.

Napiš k obrázkům vyjmenovaná slova: výr řešení: žvýkat Ruzyně sýkora vysoký výt vydra sýr sysel brzy syn výheň

Doplň správně: V prosinci sypeme sýkorkám zrní. Řešení: V prosinci sypeme sýkorkám zrní. Sysel usíná v hluboké noře. Sivý holub seděl na osice. Dal jsem koupený sýr do síťovky. Náš synek našel sýkorčí hnízdo. Hasiči uhasili hořící lesík. Výří houkání bylo velice slyšet. Musíme si dávat pozor na vír ve vodě. Výří mládě bylo roztomilé. Děti radostně výskaly. Vysoko na nebi byl vidět výr. Zvykni si na teplé oblečení. Pes může být vycvičené zvíře. Ve společnosti nezívej. V Praze Ruzyni je letiště. Brzy budou prázdniny.

žije v noře a je hezké zvíře. Vylušti křížovku: Řešení: najedený s y t ý Řeč (český) j a z y k Potravina z mléka s ý r Hubený (pes) v y ž l e l y s ý Holý, bez vlasů s y s e l žije v noře a je hezké zvíře.