Michal Jáně - vodní slalom

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Vypracovala: Lenka Danihelková 5.B
Sezóna 2012 Vít Přindiš. Sezóna 2012 Finále Oceanian Open v Sydney.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Biatlon.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
Žacléřská HALDA 2014 II. ročník neoficiálního mistrovství ČR těžařů o pohár Těžební unie v cross-country MTB PŘEDSTAVENÍ.
; SYSTÉM ŘÍZENÍ A ZABEZPEČENÍ PŘÍPRAVY KE STÁTNÍ A REZORTNÍ SPORTOVNÍ REPREZENTACI V PŮSOBNOSTI MINISTERSTVA OBRANY.
Kulatý stůl ČSVTS Věda, výzkum a inovace v letech 2014 – 20 České inovační partnerství 23. června 2014.
ATLETIKA - CHŮZE.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Kriteria výběru Reprezentace JKA ČR Český svaz karate JKA Atletická 100/2, Praha 6.
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
PLAVECKÉ REKORDY.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
TOČIVÉ DISCIPLÍNY 2.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
Přihlaste se k nám!. Myslíte to s kanoistikou vážně a chcete mít kvalitní podmínky pro trénování i pro studium?
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY 2
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
ATLETIKA 2.
legenda české a světové gymnastiky
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
RYCHLOBRUSLENÍ.
BIATLON.
SHORT TRACK.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
SYNCHRONIZOVANÉ PLAVÁNÍ
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Martin Kovář Martin Kovář narozen 20.března.1967.
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
TOČIVÉ DISCIPLÍNY.
CURLING.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
BOBY.
ALPSKÁ KOMBINACE.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
R EGENERACE : JÍZDA V BOULÍCH Vypracovala: Kylarová Lenka,
DÁLKOVÉ PLAVÁNÍ.
SYSTÉM ZABEZPEČENÍ PŘÍPRAVY KE STÁTNÍ A REZORTNÍ SPORTOVNÍ REPREZENTACI V PŮSOBNOSTI MINISTERSTVA OBRANY Zpracoval:
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
Veslování 2016/2017
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
Prezentace Hanna Hřebíčková
Finanční motivace učitelů při práci s nadanými žáky
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
ŠKOLA PŘED/PO REKONSTRUKCI
Transkript prezentace:

Michal Jáně - vodní slalom Nabídka partnerské spolupráce pro rok 2010/2011

Michal Jáně – vodní slalom narozen 1986 v Hradci Králové r. 1998 začátek sportovního zaměření – vodní slalom C1 r. 2002 – 2005 podporován ASO Dukla Brandýs n.Labem r. 2005 – nyní člen ASO vodní slalom Dukla Brandýs n. Labem r. 2008 absolvent 3.LF UK v Praze, obor fyzioterapie r. 2008 – nyní student FTVS UK v Praze, obor trenérství dálkovou formou

Michal Jáně – vodní slalom VÝSLEDKY : 2003 ME juniorů - 3. místo závod hlídek, 8. místo individuální závod 2004 MS juniorů - 1. místo závod hlídek 2004 ME juniorů - 10. místo individuální závod 2006 ME do 23 let - 7. místo individuální závod 2007 ME do 23 let - 7. místo individuální závod 2009 ME do 23 let - 8. místo individuální závod 2009 MČR - 2. místo individuální závod 2007 - 2010 MČR - 2. místo závod hlídek 2010 - úspěšná nominace do seniorské reprezentace

Michal Jáně – vodní slalom Pro Českou republiku je to jeden z nejúspěšnějších olympijských sportů. Od OH v Barceloně 1992 do OH v Pekingu 2008 to potvrzuje ziskem 9 olympijských medailí (L.Pollert, Š.Hilgertová, Šimek-Rohan, Jiras-Máder, Volf-Štěpánek) Vodní slalom je sport, ve kterém závodník využívá svých technických a silově-vytrvalostních dovedností, aby projel brankami (zelené-povodné, červené-protivodné) vytyčenou trať v co nejkratším čase. Ve vodním slalomu je možné závodit v pěti kategoriích – C1muži, C1ženy, C2muži, K1muži, K1ženy (C-canoe, K-kayak) Na MS, ME a MČR je přidán závod „hlídek“. Při kterém jde o taktiku a týmovou spolupráci tří lodí jedoucích za sebou ve vytyčené trati v co nejrychlejším čase.

Michal Jáně – vodní slalom NABÍDKA : Nabízím Vám prezentaci Vaší firmy těmito způsoby : umístění Vaší reklamní samolepky na loď, pádlo a helmu používání a prezentace Vašeho produktu při tréninku a závodech Vaše reklama bude vidět na : MS 2010 Tacen (SLO), ME 2010 Bratislava (SVK), série SP 2010 (Praha, Augsburg, La Seu d‘Urguell) závody série ICF Ranking 2010 Mistrovství České republiky 2010 Lipno závody série Českého poháru (ČP) 2010/2011

Michal Jáně – vodní slalom Pokud jste se po předchozích slidech dostali až sem, budu rád za jakoukoliv odpověď, popřípadě spolupráci s Vámi. Ocením ať už materiální či finanční podporu. Děkuji. KONTAKT : Michal Jáně +420 606 793 155 michal.jane@gmail.com