Umísťování investic a podnikatelských záměrů URBIS INVEST 25. dubna 2012 Ing. Martin Kešner vedoucí Oddělení umístění projektů CzechInvest.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Advertisements

Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
CzechInvest – Váš partner pro podnikání v ČR Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Praha, 3. prosinec 2013.
Politika zaměstnanosti v Pardubickém kraji
Daňové plánování při výstavbě nemovitostí Financování a výstavba nemovitostí s využitím zahraniční společnosti.
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
REGENERACE BROWNFIELDŮ 25. dubna 2012 Urbis Invest Brno CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Ing. arch. Igor Gargoš Ředitel Odboru koncepce.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
CzechInvest Koncepce podpory investic
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
WEBOVÝ PORTÁL ÚSTECKÉHO KRAJE INVEST UK. Specializovaný webový portál Ústeckého kraje sloužící k prezentaci volných průmyslových ploch, hal a brownfieldů.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
CzechInvest - Regionální kanceláře - představení produktů a služeb, aktuální dotační příležitosti Regionální kancelář pro Královéhradecký a Pardubický.
Investiční příležitosti v regionech Konference Development v regionech Praha, 6. října 2005.
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
Strategická průmyslová zóna Holešov Konference Nová adresa pro Vaše podnikání Karel Machotka ředitel sekce podnikání Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR.
CzechInvest Karlovarský kraj Ing. Hana Nucová Regionální kancelář CzechInvestu pro Karlovarský kraj červen 2005.
CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic.
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Business Angel konkrétní zkušenosti - jak na to Petr Měřínský, VTP UP.
EKO-ENERGIE Operační program Podnikání a inovace Ing. Tomáš Severa Regionální projektový manažer České Budějovice
Financování regenerace brownfieldů z Operačního programu Podnikání a inovace Mgr. Alena Chodovská
Zpráva o světových investicích 2006 (UNCTAD) KONFERENCE OSN PRO OBCHOD A ROZVOJ (UNCTAD)
Trh průmyslových nemovitostí v ČR a případová studie Parfums.cz
BROWNFIELDS vs. GREENFIELDS Dr. Ing. Vávra Přemysl, MBA
Krajský úřad Karlovarského kraje
EU MY 50+ Úspěšně realizované projekty z OPPI Mgr. Alena Chodovská Regionální kancelář pro Ústecký kraj CzechInvest.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
AGENTURA CZECHINVEST 6. června 2012 CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Ing. Petr Bernát Ředitel regionální pobočky pro Liberecký kraj.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
Ostrava, „Inovace v rozvoji obcí, měst a regionů s důrazem na marketingové řízení“ Ing. Soňa Michálková – projektová manažerka RK CI Ostrava.
Ministry of Industry and Trade of the Czech Republic REKAPITULACE ENERGETICKÝCH SMĚRNIC EU JAN POUČEK PODĚBRADY, 9.března 2004.
Žižkov – dobré místo pro život
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
1 Zaměstnávání zahraničních občanů na území České republiky Věra Kolmerová vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti EURES manažer Praha – MPO,
UK Regeneration Experience CzechInvest a jeho role v oblasti regenerace Brownfields Ing. Lenka Jarkovská Oddělení rozvoje trhu nemovitostí.
Aktivní inovační podpora malých a středních firem v koridoru od Baltického po Středozemní moře.
Partner projektu: podnikatelská samospráva, reprezentant podnikatelů.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
 Deset let eura – inspirace pro ČR Podnikání s eurem 25. listopadu 2008 Jiří Moser.
MOST MEZI VĚDECKÝM A PODNIKATELSKÝM SVĚTEM. Pronájem kanceláří a výrobních prostor k podnikání -dlouhodobý pronájem klimatizovaných prostor -ceny od 800.
Příprava dlouhodobého koncepčního rozvoje příměstského území
Ekonomický rozvoj měst a regionů Projekty CityRegio a CityRegio II Seminář „Zapojení ČR do Nadnárodní spolupráce a zhodnocení programu Interreg IIIB CADSES“
SOLVIT Efektivní systém řešení problémů na vnitřním trhu ES.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Miroslav Skokan IT Security Consultant
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ PORTÁL Ing. Petr Kolář Praha, Celostátní.
NÁSTROJE LOKÁLNÍHO a REGIONÁLNÍHO ROZVOJE
K O N F E R E N C E Ministerstva průmyslu a obchodu ČR 14. června 2007 Michnův palác, Praha OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Investice do Vaší budoucnosti.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
CONTERA, Urban Development Fund MS Regenerace brownfields v Moravskoslezsku JESSICA (Joint European Support for Sustainable Investment in City Areas)
Konference Transformace a deinstitucionalizace soc. služeb – od 9.00 do hodin druhého dne Hradec Králové Individuální projekt odboru.
Databáze brownfieldů Olomouckého kraje Databáze podnikatelských nemovitostí Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje,
Nejčastější chyby při administraci projektů OPPP a OPPI.
Pozemek před stavbou 5/2013 Poklepání základního kamene 6/2013 Hrubá stavba 1/2014.
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Brownfields v Brně a okolí
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Petr Šimčík
spolupracujeme s ekonomickou diplomacií
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Transkript prezentace:

Umísťování investic a podnikatelských záměrů URBIS INVEST 25. dubna 2012 Ing. Martin Kešner vedoucí Oddělení umístění projektů CzechInvest

Obsah ╌ Služby CzechInvestu v oblasti nemovitostí ╌ Databáze podnikatelských nemovitostí ╌ Výběr lokality ╌ Struktura nabídek nemovitostí v roce 2011

Služby CzechInvestu ╌ Tvorba nabídek podnikatelských nemovitostí dle požadavků investora ╌ Správa databáze, registrace nových podnikatelských nemovitostí ╌ Monitoring trhu s nemovitostmi, osobní návštěvy podnikatelských nemovitostí ╌ Plní marketingové aktivity pro rozvoj trhu nemovitostí v ČR Zdroj: CzechInvest, 2012

Databáze podnikatelských nemovitostí Zdroj: CzechInvest, 2012 Typ nemovitostiPočet Pozemky a Průmyslové zóny337 Areál198 VTP parky11 Kancelářské prostory166 CELKEM712 Registrace do databáze nemovitostí prostřednictvím

Výběr lokality Zdroj: CzechInvest, 2012

Návštěva nemovitostí ╌ Identifikace vhodných lokalit ╌ Výběr nemovitosti investorem ╌ Příprava návštěvy ╌ Setkání s vlastníky ╌ Setkání se zástupci samosprávy ╌ Referenční návštěva ╌ Další setkání (univerzity, HR, právníci, atd.) ╌ Návštěva ╌ Zpětná vazba ╌ Další jednání, další návštěva Zdroj: CzechInvest, 2012

Struktura nabídek v roce 2011 Zdroj: CzechInvest, 2012

Struktura nabídek v roce 2011

Zdroj: CzechInvest, 2012 Struktura nabídek v roce 2011

Zdroj: CzechInvest, 2012 Struktura nabídek v roce 2011

CzechInvest, the Investment and Business Development Agency, is an agency of the Ministry of Industry & Trade of the Czech Republic © Copyright, CzechInvest All rights reserved Děkuji za pozornost! Martin Kešner Vedoucí oddělení umístění projektů Tel.: