© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 1 Prezentace projektu Adresář kontaktů Autoři: Kateřina Bambušková, BAM015 Martina Bartošíková, BAR487 Alena Malovaná,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vytvoření menu K čemu slouží Jak se s ním pracuje
Advertisements

Nový přístup k aplikacím Vema
VÝVOJ PROGRAMOVACÍCH JAZYKŮ PERSPEKTIVY ELEKTRONIKY 3. Celostátní seminář, 18. března 2003 Ing. Pavel Pokorný UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Fakulta technologická.
Struktura dat v počítači
Ing. Jan Mittner MySQL Workbench 2. Základy práce s databází 3. Subversion 2.
Správa projektů programem Ant Miroslav Beneš. Správa projektů programem Ant2 Obsah V čem spočívá správa projektů V čem spočívá správa projektů Varianty:
Semestrální práce KIV/PT Martin Kales Hana Hůlová.
Pavel Řezníček v Brně  Výběr tématu  Tvorba aplikace  Ukázka aplikace  Zhodnocení práce  Další kroky.
Vektorový animátor Diplomová práce
ORGANIZACE DAT V POČÍTAČI
Ing. Jan Mittner IT445 – Komponenty UI, Mail.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Desáté cvičení Java Core API Java Collection Framework JavaDoc.
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
A4M33NMS Návrh a modelování softwarových systémů
Ing. Lukáš Burkoň Debugging 2. Testování 3. Unit testy 2.
Adobe Dreamweaver CS4 Ing. Martin Dosedla.
Podpora výuky a tvorby ER diagramu ve výukovém systému Barborka Petr Kopka VŠB – TU Ostrava, 2005.
ČVUT Praha, Fakulta elektrotechnická Diplomová práce Informační systém házenkářského turnaje Petr Plodík.
13AMP 9. přednáška Ing. Martin Molhanec, CSc.. Co jsme se naučili naposled ADA ADA Java Java.
4IT445 – Testování a ladění v PHP Ing. Jan Mittner
Ant Připravil: Ing. Jan Kolomazník. strana 2 Proč vznikl Potřeba sestavovat komplexní Nezávisle na platformě Popis založený na xml Spouštění různých úloh.
Metainformační systém založený na XML Autor: Josef Mikloš Vedoucí práce: Ing. Jan Růžička, Ph.D. V/2004.
B. Miniberger, BIVŠ Praha 2009
Výpočetní technika a algoritmizace I
Dokumentace objektů a zveřejnění funkcí
Návrhový vzor Factory v JAVA API Martin Kot Katedra informatiky VŠB – Technická univerzita Ostrava
Dokumentace informačního systému
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Správce virtuálních strojů Natalia Rubinova Martin Sloup Jiří Kučera.
Matematika a její aplikace Racionální čísla, početní operace v oboru racionálních čísel Desetinná čísla a jejich znázorňování VY_42_INOVACE_01 Sada 3 Základní.
Databázové modelování
Metodika objektového přístupu při tvorbě překladačů. Marek Běhálek Informatika a aplikovaná matematika FEI VŠB-TU Ostrava.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PROGRAMOVÁNÍ V PHP PERSONAL HOME PAGES INCLUDE. 2 PŘÍKAZ INCLUDE SLOUŽÍ K VLOŽENÍ SOUBORU DOVNITŘ PHP SKRIPTU. PŘÍKAZ INCLUDE PŘEDSTAVTE SI TŘEBA, ŽE.
Kreslítko Petr Diviš Zdeněk Papež. Úvod Desktopová („stand-alone“) aplikace Jednoduchý grafický editor  Tvorba a editace základních geometrických objektů.
INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
© Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Webové služby představují sadu standardů umožňující komunikaci aplikací bez ohledu na platformu, na které jsou provozovány.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
ADRESÁŘ (SLOŽKA). ADRESÁŘ - SLOŽKA „pořádek“ na disku  ukládáni do složek „pořádek“ na disku  ukládáni do složek soubory, které k sobě logicky patří.
SOFTware Adresář, soubor, OS Informatika – 6. třída Bc. Josef Štainer
Normalizace v objektových databázích Vojtěch Merunka
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
14. června 2004Michal Ševčenko Architektura softwarového systému DYNAST Michal Ševčenko VIC ČVUT.
Service layer. Service layer – úvod Problém  Vytvoření API aplikace  Odstínění bussiness logiky a transakčního chování od zbytku aplikace  Kam s aplikační.
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál vznikl v rámci projektu ESF CZ.1.07/2.2.00/
JPrVyd Desktopová aplikace pro evidenci příjmů a výdajů OSVČ.
Návrh a tvorba WWW Semestrální práce. Termíny –20. října – odevzdání popisu práce pár větami popsat, jak bude vypadat a fungovat Vaše semestrální práce.
Template Method. Motivační příklad – reálný svět Čaj 1) Uvař vodu 2) Dej do hrnku sáček čaje 3) Zalij hrnek 4) Přisyp cukr a vymačkej citrón Káva 1) Uvař.
Rezervační systém v prostředí XUL Zdeněk Novák, Petr Ondrejka.
SOFTWARE I Operační software. BIOS Provádí testy hardwaru a jeho nastavení, konfiguraci celého počítače Provádí testy hardwaru a jeho nastavení, konfiguraci.
Import GP v NVF Předaný soubor *.vfk, *.xml obsahuje návrh změn parcel, bonitních dílů, grafických prvků mapy a body polohopisu neobsahuje návrh změn.
PJV16 1 Dokumentace Tvorba dokumentace byla vždy útrpnou záležitostí neboť: programátoři ji krajně neradi dělají - a pokud - tak až nakonec, nebývala žádná.
Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob.
Slovní úlohy s procenty VY_42_INOVACE_18_01. Opakování - procenta Doplň: Základ je % % %
A jeho praktická aplikace Štěpán Vacek Univerzita Hradec Králové Liberecké informatické fórum 2010.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_ICT_04 ORGANIZACE DAT V PC Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo.
XML a datový standard Zdeněk Jirkovec Softwarové Aplikace a systémy.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Evolby Finální prezentace Ondřej Michalčík. Obsah  O projektu  Analýza a návrh Struktura aplikace  Implementace a dokumentace  Testování a kvalita.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Rozdělení software podle účelu 2
Předmět: INFORMATIKA Ročník: VII.
Vytvořil Jaroslav Kudr pro OATGM
Připravil: Ing. Jan Kolomazník, Ph.D.
Návrhový vzor Flyweight
Vytvořil Jaroslav Kudr pro OATGM
Naše 7 Třída.
Bridge.
Transkript prezentace:

© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 1 Prezentace projektu Adresář kontaktů Autoři: Kateřina Bambušková, BAM015 Martina Bartošíková, BAR487 Alena Malovaná, MAL305 Tomáš Pohl, POH015

© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 2 Pro náš adresář kontaktů jsme použili návrhový vzor Kompozit.Tento návrhový vzor výborně řeší problém adresářové struktury,kde každá složka může obsahovat další podsložky nebo samotné kontakty. Vycházíme z abstraktní třídy položka. Třídy kontakt a složka jsou potomci této abstraktní třídy,každý objekt složky může mít jedna až n položek které mohou být typu složka nebo kontakt. Třída adresář implementuje operace jako jsou smaž, načti, přidej atd.

© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 3

4 Nyní Vám předvedeme, jak naše aplikace funguje na několika názorných příkladech.

© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 5

6

7

8

9

10

© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 11

© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 12

© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 13

© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 14

© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH Kompletní sadu příkazů i s jejich funkcemi naleznete v souboru manual.html. Kde je veškerá uživatelská dokumentace. Projekt dále obsahuje programátorskou dokumentaci, která je generována programem javadoc, skript pro Ant – build.xml. Třídní diagram v jazyce UML, sadu testů pro Junit v souboru TestSlozka.java a tuto prezentaci.