Dílna 1 Téma: Poznání vesmírných těles Návštěva planetária v Praze

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kde to vlastně žijeme? Vesmír Mléčná dráha Sluneční soustava
Advertisements

SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
ZEMĚ VE VESMÍRU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Český jazyk 4.ročník Skloňování podstatných jmen rodu středního a ženského (interaktivní tabule)
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
DRUŽICE ZEMĚ Mgr Iva Lulayová.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
TEPLO A SVĚTLO.
 Dílna 5.  Téma: Kosmonaut  Návštěva unikátní výstavy v Praze.
České peníze 1 Finanční gramotnost I. stupeň Jaroslava Pavlatová, , Finanční gramotnost I. stupeň, České peníze 1.
VY_62_INOVACE_16_FINANCE Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor
V Planetáriu Markéta Hýblová, Michaela Ryšavá, Kateřina Králová 1.A
VESMÍR Obrázek: A: Rawastrodata Zeměpis 6.třídy.
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Informační technologie-prezentace
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Jitka Dvořáková
Pear s.r.o. Vesmírné dobrodružné výlety Nabízíme jednodenní výlety na Měsíc, Mars,. Saturn, Uran, Neptun, Venuši, Merkur i Jupiter Nejen rodinné týdenní,
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
UNIVERSITY OF QUEENSLAND, AUSTRALIA DNY PARTNERSKÝCH UNIVERZIT 2013 Eva Cmuntová Petra Filingerová.
Ve třídě je 24 dívek a 8 chlapců. Jakou procentuální část třídy tvoří chlapci? Co tvoří základ? Základ je 100 % Základ je celkový počet dětí ve.
Nela Bártová Opava,2010 Březen
DÍLNA 3 TÉMA: Vesmírné pohádky. CO NÁS ČEKÁ? o NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY o OBJEVOVÁNÍ POHÁDKOVÝCH KNÍŽEK S VESMÍRNOU TÉMATIKOU o POVÍDÁNÍ O KNÍŽKÁCH o.
Zkvalitnění kompetencí pedagogů ISŠ Rakovník IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků středních škol Integrovaná.
Planetárium Most.
Zkvalitnění kompetencí pedagogů ISŠ Rakovník IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků středních škol Integrovaná.
SEKVENCE - PŘÍKLADY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Pavlína Mihačová. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická,
ZEMĚ NAŠE PLANETA Dílna 4 SKUPINOVÁ PRÁCE V CENTRECH AKTIVIT PŘI ZÍSKÁVÁNÍ POZNATKŮ PRACUJEME SPOLEČNĚ A UČÍME SE: -ROZDĚLIT SI MEZI SEBOU ÚKOLY -ZAPOJIT.
Vesmír a hvězdy Vesmír Soubor všech kosmických těles
Leonardo da Vinci Louvre, Ambois, Clos Lucé. Leonardo da Vinci renesanční osobnost narozen r ve vesnici Anchiani u města Vinci u Florencie v Itálii.
OBRÁZEK ZNÁZORŇUJE 1.ERUPCE NA SLUNCI 2.VYZAŘOVÁNÍ SVĚTLA 3.MAGNETICKÉ VÝBOJE.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Zámek Hluboká nad Vltavou
BRÁNA DO VESMÍRU Téma: POKUSOHRANÍ Dílna č. 8. Zábavné pokusy a malá velká poznání Dopoledne plné pokusů Vyzkoušíme, jak spolu reagují - ocet, soda, olej,
Test – Vesmír a planeta Země
Finanční matematika. 2. Kolik korun budeme muset zaplatit za půjčku úročenou 18,5%, splatnou po jednom roce, vypůjčíme-li si Kč? 1. Za kolik korun.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 26.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Hubblův teleskop (HST) je původně patnáctiletý projekt NASA a ESA (Evropská kosmická agentura). Hubblův teleskop (HST) je původně patnáctiletý projekt.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
STAŇ SE NA CHVÍLI MALÝM PRINCEM CESTOU NECESTOU VESMÍRNÝMI DÁLKAMI.
Anglie a Paříž pro základní školy
23.
Logické úlohy z matematiky pro 2. ročník
60. let 20. století Indie má na oběžné dráze desítky komunikačních a meteorologických družic výstavba vlastních raketových nosičů, vysílání telekomunikačních.
Sluneční soustava -Tvoři ji: Slunce, planety, měsíce, planetky, komety, meteoritická tělesa.
Gravitace a proč satelity nespadnou.. Co je to gravitace Gravitace je síla která drží všechno, co se nachází na povrchu Země. Udržuje pohromadě Zemi a.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborná škola Net Office, spol. s r. o
Moje škola Tereza Nehybová.
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
Sluneční soustava.
GRAVITAČNÍ SÍLA. GRAVITAČNÍ POLE
Mars Mars je čtvrtá planeta sluneční soustavy
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Markéta Hanzalová Náprstková N19 Sluneční soustava
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV
GRAVITACE. GRAVITACE Jak se gravitace projevuje tělesa puštěná z výšky nad zemí padají dolů kolem naší Země obíhá Měsíc a nikam neodletí planety naší.
Autor: Mgr. Michaela Čapková Datum: Název: VY_52_INOVACE_01_ZEMĚPIS
Interaktivní zábavně naučná science centra
Festival her a hraček ABC KLUB PARDUBICE.
V Planetáriu Markéta Hýblová, Michaela Ryšavá, Kateřina Králová 1.A

Rakousko - Vídeň Jakub Drdla 4. A.
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Dílna 1 Téma: Poznání vesmírných těles Návštěva planetária v Praze Brána do vesmíru Dílna 1 Téma: Poznání vesmírných těles Návštěva planetária v Praze

výstava vesmírných modelů Modely si nejen prohlédnete, ale i vyzkoušíte. Velkou atrakcí jsou simulátory jízdy po povrchu Marsu a po povrchu Měsíce. NOVINKA na výstavě – MINCOMAT Za pevně stanovený kurs můžete v našem bankomatu směňovat české koruny za Zamotánky. Že jsou mince akceptovatelné i v nejvzdálenějších galaxiích je samozřejmostí. Zdroj obrázků: http://www.planetarium.cz/?cat=56

Předpokládaná organizace Cena 100 Kč Odjezd v 7. 30 hod. Sraz: v 7. 15 hod. u sokolovny- platba na místě srazu, prosíme o přesnou částku Příjezd mezi 12. 00 - 13. 00 hod., děti, které chodí do družiny, budou předány paní vychovatelce. Organizuje: Mgr. Slavěna Rolencová