Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Poprvé se hra přesunuje z druhé světové války do současnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM Ing. Michal Wendl, (c) 2007.
Advertisements

HYDRONET Václav Herman, vedoucí Jaroslav Nosál, tester Evžen Kneifl, analytik a návrhář Jaroslav Nušl, ekonom Radek Tykal, grafik a programátor Tomáš Hála,
Jak si vybrat notebook? Veronika Nýdrlová Listopad 2008 Didaktická technologie 1.
Identifikátor materiálu: EU
Základní pojmy ( HW, SW, data, Bit a Byte)
Hra S.t.a.l.k.e.r. Shadow of Chernobyl Je o drsných podmínkách v zoně Černobylu. Už.
Adobe After Effects CS4. Popis programu Adobe After Effects je software pro operační systém Windows a Mac OS. Jeho primární zaměření je tvorba pohyblivé.
HYDRONET Václav Herman, vedoucí Jaroslav Nosál, tester Evžen Kneifl, analytik a návrhář Jaroslav Nušl, ekonom Radek Tykal, grafik a programátor Tomáš Hála,
Czech Technical University in Prague Faculty of Transportation Sciences Department of Control and Telematics Skládaní PC Ing. Roman Piekník.
Martin Holý.  Druhá světová válka  První generace (1945 – 1951)  Elektronky, relé = drahé, pomalé  Druhá generace ( )  Tranzistory = zmenšování.
Windows - základy Jiří Beran Windows - základní Jiří Beran.
Základní součásti PC Základní Škola.
Výpočetní technika Břetislav Regner Centrum výpočetní techniky Lékařská fakulta Masarykova univerzita v Brně.
TOSHIBA Qosmio X G Josef Adam. Procesor Procesor typ : procesor Intel® Core™2 Extreme QX9300 frekvence procesoru : 2.53 GHz sběrnice FSB : 1066.
Počítačové vybavení Gymnázium Šlapanice. Školní síť Server s OS Linux Stanice s OS Win98, NT, XP Možnost bootování OS Linux ze serveru Rychlost sítě 100.
Call of Duty: Black Ops je akční počítačová hra z pohledu první osoby.
Informatika pro 5. ročník
Zdroj Parametry – napájení všech komponent PC
HARDWARE.
Opakování hardware a software.
Elektronická učebnice - II. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Informatika Autor: Mgr. Marie Makovská 11.1 Parametry.
Digitální fotografie a Adobe Photoshop + grafika na web by šaman.
HUBLOVÁ ERIKA, 5.A Asus Zenfone 4 A450CG. Základní informace Výrobce: Asus Veletrh CES v Las Vegas Rozměry: 136,8 × 67,9 × 11,3 mm Hmotnost: 134 g Cena:
Počítačové vybavení Gymnázium Šlapanice. Školní síť Server s OS Linux Stanice s OS Win XP Možnost bootování OS Linux ze serveru Rychlost sítě 100 Mb/s.
Standardy a trendy kancelářského HW a SW Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Výpočetní Cluster “Mazlik” Nové Hrady FROV JU Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Bc. Martin Šafánek.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
Počítačové komponenty Jiří Vohradský. Co je počítač? Počítač je zařízení pro zpracování informací. Informace jsou v počítači ve formě různých druhů dat.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
SBS 2008, EBS 2008 Radim Petratur Microsoft Č R. Řešení pro každou firmu Midsize BusinessSmall Business CorporateEnterpriseHome
Vyhodnocení požadavku o informaci na E -SSL Zpracovala: Gabriela Vysocká Datum:
Grand Theft Auto IV* Filip Bořil 2009 *Screenshoty vlastní.
Operační systémy. Výpočetní systém Stroj na zpracování dat vykonávající samočinně předem zadané operace.
PODNIKOVÉ INFORMAČNÍ SYSTÉMY porovnání PC, WORKSTATION, SERVER, MAINFRAME.
Co je co? Hardware = =fyzické vybavení pc.Je vše na co si můžeme sáhnout, vše co je vidět a co je ve skříni pc. Software = = programové vybavení pc. Je.
Základní pojmy v informatice Bohumil Bareš. Základní pojmy Data – soubory, jiný výraz pro „informace“, jsou to údaje, které vypovídají o světě, mohou.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Jednotky Číselné soustavy
ČVUT – fakulta stavební Geografické informační systémy IDRISI Software pro GIS a analýzu obrazu Pelinková Martina
Radek Tůma. Serverovna Digitus Server-Line 42U 19„ Váha: 135kg Rozměry: 2020x800x1000mm Barva: černá Max. zatížení: 600kg.
Porovnaní Herních notebooků od kč do kč Vypracoval: Nguyen Duc CuongBrno 2016.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_ICT_02 HARDWARE POČÍTAČE Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo.
Hardware - komponenty (5). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_INF_01.
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_01_F9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Složení PC Anotace:
1.3 Sběrnice (bus). sběrnice  sběrnice = skupina vodičů  slouží pro propojení a komunikaci jednotlivých obvodů a přídavných karet  činnost na sběrnicích.
Co se skrývá uvnitř skříně?. 1. Počítačová skříň (Case) je obvykle plechový obal, který zakrývá vnitřek počítače. Existují 4 základní druhy skříní (dělené.
PC základní jednotka.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
PRÁCE NA PLOŠE PC VY_32_INOVACE_08
Tato prezentace byla vytvořena
Kombinační logické obvody
Oddělení technické podpory
RAM, rozšiřující karty NÁZEV ŠKOLY
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_INF_02
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Operační systémy 1.
Kto chce byť HARDWARMAN?
Kto chce byť HARDWARMAN?
Kto chce byť HARDWARMAN?
Komponenty v PC (napsat do sešitu).
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Informační a komunikační technologie 5. ročník
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Komponenty Mgr. Milan Dvořák.
Benchmark.  Zátěžový test hardwaru  Série testů vytvořených pro změření a porovnání výkonu  Vždy stejné  První v 80. letech firmou Xerox  Testují.
Informatika pro 5. ročník Úvod do světa počítačů - Hardware.
Transkript prezentace:

Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Poprvé se hra přesunuje z druhé světové války do současnosti. Poprvé se hra přesunuje z druhé světové války do současnosti. Jsou zde novodobé zbraně jako M4,M16,Scorpion,AK-74 a další. Jsou zde novodobé zbraně jako M4,M16,Scorpion,AK-74 a další. Grafika je nádherná a hra celkově od Call of duty 2 udělala velký krok. Grafika je nádherná a hra celkově od Call of duty 2 udělala velký krok. Následuje několik obrázků. Následuje několik obrázků.

Minimální konfigurace Minimální konfigurace Procesor: Intel(R) Pentium(R) GHz nebo AMD(R) Athlon(TM) , případně nějaký 1.8Ghz dvoujádrový processor Procesor: Intel(R) Pentium(R) GHz nebo AMD(R) Athlon(TM) , případně nějaký 1.8Ghz dvoujádrový processor RAM: 512MB RAM (768MB pro Windows Vista) RAM: 512MB RAM (768MB pro Windows Vista) HDD: 8GB volného místa na disku HDD: 8GB volného místa na disku Grafická karta: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 nebo ATI(R) Radeon(R) 9800Pro Grafická karta: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 nebo ATI(R) Radeon(R) 9800Pro Doporučená konfigurace Doporučená konfigurace Procesor: 2.4Ghz dvoujádrový procesor Procesor: 2.4Ghz dvoujádrový procesor RAM: 1GB RAM (2GB pro Windows Vista) RAM: 1GB RAM (2GB pro Windows Vista) HDD: 8GB volného místa na disku HDD: 8GB volného místa na disku Grafická karta: NVIDIA(R) Geforce(TM) 7800 nebo ATI(R) Radeon(R) X1800, podpora Pixel Shaders 3.0 Grafická karta: NVIDIA(R) Geforce(TM) 7800 nebo ATI(R) Radeon(R) X1800, podpora Pixel Shaders 3.0

Tak to je všechno co potřebujete vědět. Tak to je všechno co potřebujete vědět. Výroba:Kusbi Výroba:Kusbi