Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Web Michal Žůrek Jak se na něj dívám já..
Advertisements

Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Využití cloudových služeb ve školství
Připojení k internetu.
Internetový (webový) prohlížeč. Druhy prohlížečů 1. byl v roce 1993 NCSA Mosaic Následovaly další … Netscape 1.0 Netscape 2.0 Netscape 3 Gold Zdroj:
Základy práce s počítačem – lekce II. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Základy práce s počítačem – lekce V.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.11 Internetový prohlížeč-vyhledávání a ukládání dat z internetu do počítače Anotace: V prezentaci se žák seznámí se základními typy.
Historie operačních systémů Fiala Filip, 4.C. 50. léta Počítače bez OS Programy se psaly pro konkrétní počítače, často v binárním kódu Až ke konci 50.
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_257 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Internetové prohlížeče
European Computer Driving Licence Modul 7 – Služby informačních sítí Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně.
European Computer Driving Licence Modul 7 – Služby informačních sítí Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně.
INTERNET základní pojmy pravidla bezpečného užívání internetu
Internetový prohlížeč
Google chrome Webový prohlížeč Jan Sochor.
WEBOVÉ PROHLÍŽEČE VLADIMÍR PASTOREK 1.ITa.  Webové prohlížeče = pomyslné oko internetu  Flamewars  Rok počátek  MidasWWW a ViolaWWW  Netscape.
AJAX nejmodernější webová technologie… seminář pro učitele ZŠ a SŠ Mgr. Marek Osuchowski Ostravská univerzita © 2011.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Základní prvky internetového prohlížeče
Aplikační programy, programovací jazyky, formáty datových souborů
Informační a komunikační technologie 1.2 Operační systémy, aplikace Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Kadeřník,
PHP PHP - úvod - 02 Mgr. Josef Nožička IKT PHP
Docs.google Barbora Janečková 3MA381. Osnova Docs.google - obecně Funkce Využití pro týmovou spolupráci Další produkty společnosti Google.
INTERNETOVÉ PROHLÍŽEČE
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: leden.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Internet – služby Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí.
Studijní informační zdroje (a jak se k nim dostat) Osnova Prezentace.
Henry Stewart Talks - The Business and Managenet Collection Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia.
Windows 7.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Jak vyhledávat informace na Internetu Vypracoval: Petr Boula VT-Te.
Windows 7. stejné HW požadavky jako Vista dokonce možná i o malinko nižší snaha prosadit i do netbooků, nettopů a podobných zařízení s nižším výkonem.
Marcel Ondráček Martin Kasalý Petr Hanych.  je počítačový program, který slouží k prohlížení World Wide Webu  Program umožňuje komunikaci s HTTP serverem.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové prohlížeče Číslo DUM: III/2/VT/2/2/26 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
WEBOVÝ PROHLÍŽEČ. Charakteristika: Webový prohlížeč je počítačový program, který slouží k zobrazování a prohlížení World Wide Webu (WWW), tj. internetu.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Miroslava Tomanová Číslo VY_32_INOVACE_3466 NázevInternet - úvodní pojmy Téma hodinyInternet – úvodní.
David Rohusch 15/16 Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola Jana Palacha EP1.
INTERNET Mgr. Petra Toboříková. Internet = celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí –WWW (text, grafika a multimédia - hypertextové odkazy)
Jiří Prášek WLM: Mail: Web:
Název: Internet DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_11 Šablona číslo: VII.Sada číslo: 3.Pořadové číslo DUM:11. Autor:Mgr. Milan Žižka.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_230 AutorMgr. Romana Rybiařová.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Internet (služby Internetu, WWW) Služby Internetu WWW (World Wide Web) – dnes nejrozšířenější služba; spoustě lidí splývá s Internetem jako takovým WWW.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_ICT_19 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluSvět internetu MS PowerPoint – opakováníSvět internetu.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_16_16_internetový prohlížeč.
VY_12_INOVACE_19_WEBOVÉ STRÁNKY_ INFORMAČNÍ GRAMOSTNOST _HORKÁ.
Software Programové vybavení počítače. Operační systém Je nejdůležitějším software prvkem v počítači Zajišťuje komunikaci mezi uživatelem a hardware „program“
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_18_Inf5 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Další webové.
Internetový prohlížeč
SOFTWARE Operační systémy.
Internet – pojmy, služby
Operační Systém Operační systém je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti počítače při jeho.
Internetové prohlížeče
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Informatika – Internet
Název materiálu: Internetový prohlížeč Mozila Firefox
Webový prohlížeč Michal Černý
Informatika webový prohlížeč ISŠ Semily Zpracoval: Vít Rutkovský
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
INTERNET, POhYB PO WEBU VY_32_INOVACE_14
Operační systémy.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Transkript prezentace:

Kamasová Silvie 9.C

Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní ovládání v češtině Integrované hledání na Google Mnoho doplňkových rozšíření Jednoduchá instalace Pro všechny zdarma

Explorer podpora záložek, čtečka RSS, postranní toolbar, nový vzhled, snadné nastavení vyhledávačů, filtr nebezpečných stránek, zlepšení ve spolehlivosti, lepší kompatibilita, vyšší bezpečnost,

Google Chrome je internetový prohlížeč od společnosti Google, který byl vytvořen pro rychlejší, snazší a bezpečnější používání Internetu. Google Chrome obsahuje například jedno pole pro vyhledávání i zadávání URL adres, umožňuje rychlý přístup k oblíbeným webovým stránkám, na ploše je možno zobrazit zástupce oblíbených webových aplikací a mnoho dalšího.Instalátor si stahuje potřebné soubory z Internetu.

Safari je webový prohlížeč vyvíjený společností Apple Inc., který je součástí Mac OS X a iPhone OS a je možno ho používat i pod Windows XP a Vista. První veřejná betaverze byla vydána 7. ledna 2003 a finální verze (1.0) byla uvolněna 23. června 2003 zprvu k volnému stažení,

Nejnovější verze oblíbeného internetového prohlížeče Opera. Prohlížeč Opera je stále oblíbenější díky svému přehlednému rozhraní, své rychlosti a díky velkému množství užitečných funkcí. Opera je rozšiřitelná pomocí zásuvných modulů, obsahuje RSS čtečku, podporuje práci se záložkami, umožňuje blokování pop-up oken a mnoho dalšího. K dispozici je také správce hesel, která jsou chráněna šifrováním.

Oblíbenost a používanost prohlížečů Prohlížeč srpen 2009 květen 2010 Windows Internet Explorer 63,98% 59,75% Mozilla Firefox 22,98% 24,32% Safari 4,07% 4.77% Google Chrome 2,84% 7.04% Opera 2,04% 2.43% Ostatní 4,09% 1,63%