Připravili:Iveta Středová Tomáš Pudil Filip Pětivlas.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čínské pořekadlo.
Advertisements

Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Přednáška č. 1 Úvod, Historie zpracování dat, Základní pojmy
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
Veřejná správa bez bariér – služba všem občanům Michal Rada (Iniciativa informatiky pro občana)
JBA V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde.
RENOMIA, a.s. Pavla Homolková
LCS International, a.s..
Foto tvého narození Vítej ! Příchodem internetu, nástroje genealogického výzkumu udělaly velký pokrok. Nyní, můžeš najít své foto když jsi byl miminko.
Lawrence Joseph "Larry" Ellison
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Projekt OP RLZ 0207 „Pracujeme chytřeji“ – chytré praktiky firem a jejich filmování Petr Dostál - UTB ve Zlíně.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Nejbohatší lidé světa Seznam nejbohatších lidí světa každoročně sestavuje od roku 1986 americký ekonomický časopis Forbes. Do seznamu zahrnuje osoby, které.
1 Informační systém autoservisu Softwarové inženýrství 2003.
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
Historie OS 1. část Od firmy Microsoft. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
 Pokles hodnoty peněz  Koho inflace postihuje  Znehodnocení vkladů a úvěrů  Zdroj: Český statistický úřad:
HRA ! (o hodnotné ceny). Pravidla hry Postupně budou promítnuty věty, ve kterých je záměrně nějaká chyba Úkolem hráčů je chybu odhalit a napravit Jednotlivé.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Exkurze na burze práce, vysoké technické škole a v dobrovolnickém centru.
Proměřte B-V indexy srovnávacích hvězd Výzva pro CCD pozorovatele aneb pomožte vizuálům, ať vás už k ničemu nepotřebují...
MZDA - OPAKOVÁNÍ VY_62_INOVACE_A1-16 AUTOR: Mgr. Radka Koldinská
Konference CATE 2001 EXPERT & PARTNER engineering.
Základní škola, Ostrava – Poruba, Porubská 831, příspěvková organizace Registrační číslo projektu – CZ.1.07/1.4 00/ Název projektu – BRÁNA JAZYKŮ.
Helena Vorlová Kamasová silvie.
Bill gates (William Henry Gates III.)
Petr Gandalovič Zemědělství a rozvoj venkova v barvách ODS.
Ludvík Blažek Petra Kadlecová Petra Kačírková
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
Lawrence Joseph Ellison
aneb od MANIACa k počítačovému maniakovi
WoS v České republice - informace pro 21. století Jarmila Burgetová - Ivana Kadlecová.
Dana Sigmundová Správa citací, EndNote Web, JaMM Journals ÚK FSS MU, úterý a středa 18. a Ústřední knihovna FSS MU.
Databáze Bibliografie dějin českých zemí jako cesta k plným textům v domácích i zahraničních knihovnách Václava Horčáková Elektronické služby knihoven.
Nováková Kateřina Hromádková Kateřina Hudec Tomáš
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Deset významných osobností ICT.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_11_MICROSOFT.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Osobnosti českých a světových dějin Dějepis 9.ročník III
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Hlavní partner:Partneři: Cyklus vzdělávání ITuniverzita.cz Ing. František Hůlka Mgr. Miroslav Šucha : Úvod – zahájení cyklu vzdělávání.
Světová hospodářská krize
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346, příspěvková org. AUTOR: Mgr. Vlasta Geryková VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_32_Zeměpis_13_USA a Kanada - opakování,
Antivirus Vytvořil Adam Friedl
Představení společnosti na MFF UK
1 Bill Gates technologie (75,8 mld. USD) 60 let 2 Amancio Ortega móda (64,5 mld. USD) 79 let 3 Warren Buffett investice (72,7 mld. USD) 85 let 4 Carlos.
Vývoj mobilních aplikací a jejich výhody
Unix a Internet 9. SQL server
KRAJSKÁ NEMOCNICE T. BATI,a.s. ZLÍN
Vlastnictví Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lucie Barillová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
New york city Open Presentation.
Tržní mechanismus Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Národní databáze patentů a užitných vzorů
Michaela Málková Škola: SOŠS Kavčí Hory Třída: S3.B
JSEM MEZI 7 % Regina Brett, novinářka z clevelandského deníku The Plain Dealer, spisovatelka a držitelka Pulitzerovy ceny za léta 2008 a 2009, napsala.
Foto tvého narození Vítej !.
Sociální a kulturní ekologie, FHS UK
Česká republika - kraje
Transkript prezentace:

Připravili:Iveta Středová Tomáš Pudil Filip Pětivlas

Seznam nejbohatších lidí světa PořadíJméno a příjmeníMajetekObor Státní příslušnost 1.Carlos Slim Helú74,0TelekomunikaceMexiko 2.Bill Gates56,0ITUSA 3.Warren Buffett50,0InvesticeUSA 4.Bernadr Arnault41,0MaloobchodFrancie 5.Larry Ellison39,5ITUSA 6.Lakshmi Mittal31,1OcelářstvíIndie 7.Amancio Ortega31,0MaloobchodŠpanělsko 8.Eike Batista30,0TěžbaBrazílie 9.Mukesh Ambani27,0PetrochemieIndie 10.Christy Walton26,5MaloobchodUSA

Mladá léta Narozen v New Yorku (Bronx) Adoptován příbuznými Nedokončil studia na univerzitě v Illinois Odjel do Kalifornie pracovat jako programátor

1977 zakládá Software Development Laboratories 1983 přejmenováno na 1990 již 4 tis. zaměstnanců - mnoho zakázek, hrozil bankrot a klesla cena na burze Založení firmy

Oracle opět v plusu Konkurence:Sybase Infomix Software Microsoft a IBM Nyní Oracle opět expanduje (18 tis. zaměstnanců) Po teroristických utocích nabídl pomoc úřadům v USA (databáze zdarma) Charita (Ellison Medical Foundation) „IBM je minulost, Microsoft současnost a Oracle budoucnost“

2. největší softwarová firma na světě Systém řízení báze dat: moderní multiplatformní databázový systém s pokročilými možnostmi zpracování dat vysokým výkonem snadnou škálovatelností

Nadšený jachtař Sbírka závodních automobilů Rád pilotuje „Život je příliš krátký. Nehodlám strávit každou minutu z něj v Oraclu.“ Co s tolika penězi?

Larry Ellison „Peníze jsou teď už jen metoda, jak si udržovat skóre.Rozhodně nepotřebuji víc peněz. Nikdo nepotřebuje tolik peněz.“