Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řádí věty ve správném pořadí podle smyslu. Druh učebního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příprava rostlin a živočichů na zimu
Advertisements

Seřaď obrazce podle velikosti
subjektivně zabarvený
Podmět a přísudek Český jazyk VY_32_INOVACE_ sada, ČJ
Předložky s, z Český jazyk, 5. ročník VY_32_INOVACE_131, 7. sada, ČJ2
Plody Přírodopis VY_32_INOVACE_179, 9. sada, Př3 ANOTACE
VY_32_INOVACE_437, 22. sada, Prvouka
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Násobilka 3 VY_32_INOVACE_086, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje příklady obrázků vytvořené v bitmapovém.
Násobilka 8 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele a případně zápisu v sešitě zopakují,
Věta jednoduchá- souvětí
Opakování 7. ročníku 2 Přírodopis VY_32_INOVACE_ sada, Př
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
ANOTACE PREZENTACE SEZNAMUJE S SESTROJENÍM GRAFU KVADRATICKÉ FUNKCE Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák sestrojí graf kvadratické funkce dle.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci přiřazují obrázky k hlásce ( písmenu ). Druh učebního.
Násobilka 2, 3, 4, 5 VY_32_INOVACE_085, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují druhy zájmen, žáci si pak.
VY_32_INOVACE_09_05 Základní vzdělávání – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují druhy číslovek, žáci si.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řadí slova podle abecedy. Kontrola – po kliknutí se přiřadí.
VY_32_INOVACE_ sada, Přírodověda
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Chudárková ANOTACE Materiál seznamuje žáky s typickými znaky jednoděložných.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy tvrdé souhlásky, tvrdé slabiky. Druh.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy měkké souhlásky, měkké slabiky. Druh.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Leona Jarošová Názvy částí těla – procvičování správných tvarů Český jazyk VY_32_INOVACE_478_24.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují podle učebnice, zápisů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Nejdříve si žáci zopakují s pomocí učitele a přehledu určování.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Smékalová ANOTACE Žáci si doplňováním jevu na interaktivní tabuli a následným.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného.
Růst a vývin rostlin.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy souvětí, spojka. Přiřazují spojky do.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci vymýšlejí a zapisují jména, která by podle abecedního.
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
PREPOSITIONS OF TIME IN, AT, ON Anglický jazyk VY_32_INOVACE_033 – 2
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
VY_32_INOVACE_432, 22. sada, Prvouka
Souvětí a jeho vzorce Český jazyk VY_32_INOVACE_ sada, ČJ
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s podstatnými jmény. Druh učebního materiáluDUM.
To be - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_374, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to be ve větách.
Násobilka 9 VY_32_INOVACE_093, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci říkají abecedu a hledají písmena na ploše. Určují, která.
Krytosemenné rostliny
Křížovky s VS po B III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Present continuous - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_370, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Počet nohou Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Clothes Anglický jazyk VY_32_INOVACE_363, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického.
Family Anglický jazyk VY_32_INOVACE_365, 19. sada, AJ2 ANOTACE
Sports Anglický jazyk VY_32_INOVACE_371, 19. sada, AJ2 ANOTACE
Present continuous Anglický jazyk VY_32_INOVACE_368, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Chudárková ANOTACE Materiál seznamuje žáky s výskytem, zástupci a typickými.
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
Anotace: Zelenina a houby na podzim, třídění přírodnin Autor: Mgr. Renata Hacaperková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Očekávaný výstup:
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Chudárková ANOTACE Materiál seznamuje žáky s typickými znaky čeledi miříkovitých,
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s charakteristikou, vzhledem a využitím lípy srdčité. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupyŽák se seznámí s lípou.
Present continuous - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_369, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k vyvození písmen Б, б, Д, д,З, з, И, и,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Fojtíková. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti.
05 Květiny a stromy na jaře
Název projektu: Moderní škola
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Růst a vývin rostlin.
Transkript prezentace:

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řádí věty ve správném pořadí podle smyslu. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci seřadí věty ve správném pořadí. Pro koho je materiál určen Žáci 2. ročníku ZŠ Autor Mgr. Hana Bednářová Datum vzniku Vzdělávací oblast Jazyk a jazyková komunikace Seřaď věty Český jazyk VY_32_INOVACE_125, 7. sada, ČJ2

SESTAV VĚTY VE SPRÁVNÉM POŘADÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Pepík přišel do školy. V šatně se přezul a převlékl. Ve třídě si nachystal na lavici potřeby na vyučování. Potom si povídal s kamarády. Po zvonění přišla paní učitelka a začalo vyučování. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Pepík přišel do školy. V šatně se přezul a převlékl. Ve třídě si nachystal na lavici potřeby na vyučování. Potom si povídal s kamarády. Po zvonění přišla paní učitelka a začalo vyučování. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Motýl nakladl vajíčka. Z vajíček se potom vylíhly housenky. Housenky jedly a jedly. Našly si větvičku a na ní se zakuklily. Za několik týdnů se z kukel vylíhli krásní motýli. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Motýl nakladl vajíčka. Z vajíček se potom vylíhly housenky. Housenky jedly a jedly. Našly si větvičku a na ní se zakuklily. Za několik týdnů se z kukel vylíhli krásní motýli. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Zasejeme semena hrachu na záhon a zaléváme je. Semena vyklíčí a vyrostou rostliny. Rostliny vykvetou. Včely květy opylují. Květy se změní v lusky, ve kterých se skrývají sladké hrášky. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Zasejeme semena hrachu na záhon a zaléváme je. Semena vyklíčí a vyrostou rostliny. Rostliny vykvetou. Včely květy opylují. Květy se změní v lusky, ve kterých se skrývají sladké hrášky. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana