Sdružení přátel dobré zábavy The association of people with good intention 12-Pp-GRU-047.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dutch Platform for Roma- municipalities Nieuwegein, October 2 nd 2012.
Advertisements

Digitální učební materiál
ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 03Číslo.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_37.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Anglický jazyk Ročník:1.-4.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Potential and aims of Interdepartmental body for repressing the illegal employment of foreigners Martina Kalinová, odb. referent 412, MPSV.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro místní rozvoj, ČR Odbor RPS, SROP a JPD 2 Evaluační aktivity 2008 Rámec podpory.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-1.PT-06-Rodina a přátelé Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Jana Hájková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání konverzační.
ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací.
Culture By Dagmar Machů Škola: SOU Valašské Klobouky Ročník: Nástavbové studium Podnikání 2 Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předmět:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-23-Počasí Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
CONTRACTS. a contract = a binding agreement between two or more parties that is enforceable by law.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-26-Londýn Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
Systémy pro zpřístupňování eVŠKP DSPACE CZ Speech about Czech DSpace User Group by Pavla Rygelová Central Library of VSB – Technical.
 Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum :  Název : VY_22_INOVACE_2.2.1.
Fund for Bilateral Relations at National Level IMPLEMENTATION OVERVIEW Eva Vavřínková BF Working Group – 9th September 2015, Praha.
Poverty and homelessness Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských.
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-20-Mezilidské vztahy Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
 No Competitor : other commercial bank provide loan only to SME, BAAC provide the loan directly to the farmer.  Utilize farmer social asset to form.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ54 Název školy SPŠ.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Think Tanks in the Czech Republic Martin Bajtler.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 03 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
My home town. Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa:Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE.
Easter in Great Britain NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_ Jazyk anglický TEMA:
SAFE Membership 2011/2012 The Stroke Association UK Different Strokes UK Aivoliitto Finland Fundacja Udaru Mózgu Poland Philanthropy International fund.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ICM Jindřichův Hradec z.s. NGO Jindřichův Hradec.
Czech Republic: overview of premier outsourcing hot‐spot Michal Zalesak Czech ICT Alliance Holubova 2527/ Praha 5
Las Vegas Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Angličtina: The USA Datum vytvoření Ročník 2. -
Každodenní život (Everyday Life) B2 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastAngličtina: Maturitní ústní zkouška.
Kliknutím lze upravit styl předlohy Volný čas, zábava (Free time) B1 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Společnost (Society) B1 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Angličtina: Maturitní ústní zkouška Datum vytvoření.
Název vzdělávacího materiálu
Czech Holidays and Traditions
A Rainbow of culture ( ) Projekt Comenius A Rainbow of culture ( )
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu) TOPIC: Do sports
The Czech Republic Region Vysocina (Highlands)
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Religion Tematická oblast Angličtina: The UK Datum vytvoření Ročník
Co se stane s mou vírou, až už si nebudu nic pamatovat
Autor: Mgr. Kateřina Suková
10. ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
Název vzdělávacího materiálu
Název vzdělávacího materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
EASTER AUTOR: Miroslava Jarkulišová
Téma hodiny: The Czech Republic – Prague II. present
Kalendář 2009.
ANJ - komunikační situace Ročník, obor: 4. ročník, ekonomické lyceum
Healthy municipality Zbyslavice – local Agenda 21 and sustainable development in practice in a small municipality Tuto šablonu lze použít jako počáteční.
Reálie anglicky mluvících zemí
Ministry of Labour and Social Affairs,
Inovativní řešení Microsoft pro školství
SDRUŽENÍ OBRANY SPOTŘEBITELŮ
Autor: Miroslava Sedlmajerová
Letní škola slovanských studií Poděbrady 1. –
The Seniors.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
Transkript prezentace:

Sdružení přátel dobré zábavy The association of people with good intention 12-Pp-GRU-047

18 members of committee – volunteers ▫Chairman: Oto Schlesinger Cooperate with LA and other org. f.e. house for elderly 190 active members ▫Avarage years 12-Pp-GRU-047

Not for profit association Established 2001 Mutual cooperation among adults and for the reason of organizing of valuable free time activities.  various meetings, discussions, lectures, tours; provides cultural and social activities for them, including mutual assistance. 12-Pp-GRU-047

Events St. OSLAVA k 15. VÝROČÍ DPS v 15,30 hod v DPS Miroslav 6.1.Pá. Setkání a zábava v Hostěradicích v 8.2.St. Beseda SMS v 15,30 hod. v DPS 8.3. Čt. Setkání a zábava k MDŽ v hod. v Restauraci Slávie 11.4.St. Beseda SMS v hod. v DPS Pá Setkání a zábava v Hostěradicích v 14,00 hod. KD Hostěradice St. Výlet v 8,00 hod St. Výlet Rájec Jestřebí v 8.00 hod Út. OSLAVA DNE SENIORŮ v 15,00 hod. v restauraci Slávie Po. Oslava dne seniorů v DPS v 15,30 hod Pá. OSLAVA DNE SENIORŮ v hod. v KD Hostěradice St Výlet do Prahy a návštěva Národního divadla 8.00 hod St. Beseda SMS v 15,30 hod. v DPS Miroslav St. Mikulášské setkání a zábava v 15,00 hod. v restauraci Slávie St. Předvánoční setkání v DPS v 15,30 hod. v DPS Miroslav 12-Pp-GRU-047