VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK UPROSTŘED MĚSTA od 10 hodin Pernštýnské náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice pořádá VELETRH VĚDY Univerzita Pardubice Brána.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zkušenosti s e-learningovými kurzy na FES Univerzity Pardubice
Advertisements

Moderní studijní obory SPŠ
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
Víte to? Kdy vznikla Fakulta ekonomicko-správní? 12. února 1990
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
CESKA REPUBLIKA Foto: Jaíra (Yair) Moreshet Procházka po České zemi a její památky:-) Hudba: WA. Mozart- klarinet Trio Es dur, K. 498, Allegro.
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
INTENSIVE PROGRAM 2010 THE HANZE UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Per Aspera ad Astra „Přes překážky ke hvězdám“ Letní škola mladých vědců, Říčky v Orlických horách – srpen 2010.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Mapa České republiky Univerzita Karlova / Charles University (Praha, Plzeň, Hradec Králové) Jazykové kurzy – 1 rok – placené (po nich vstup.
střední odborná škola služeb
„Svoz BIO odpadu ve Vysokém Mýtě“ Obhajoba bakalářské práce Autor práce:Jaroslav Novák Vedoucí práce:Ing. Jiří Čáp, Ph.D. 19. června 2012 Univerzita Pardubice.
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK uprostřed města 17. června 2014 od 9 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
P RAHA pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Místo, kde žijeme – Praha, hlavní město ČR Mgr. Hana Patschová listopad 2011 VY_32_INOVACE_167.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Analýza vstupních jazykových kompetencí studentů ZČU v Plzni Projekt INOVA CZ.1.07/2.2.00/
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Hradec Králové město+akvárium. Historie  Z archeologických průzkumů vyplývá, že lokalita na soutoku Labe a Orlice byla osídlena již v období pravěku.
Závislost na energiích a na vodě Ing.Kristýna Friedrischková, doc.Ing.Bohumil Horák, Ph.D. VŠB – Technická univerzita Ostrava Fakulta elektrotechniky.
Databázové systémy 2 Cvičení č. 5 Fakulta elektrotechniky a informatiky Univerzita Pardubice.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Možnosti seberealizace v odborných soutěžích Patrik Čermák.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
EMISE PROJEKT STUDENTŮ SLEZSKÉHO GYMNÁZIA, Opava, p. o.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Městská knihovna Sezemice Sezemice. Nejžádanější žánry v knihovně Romány historické Romance Detektivky Thrillery,horory, sci-fi Naučná literatura Dětská.
Projekt LOGO EAST. Pardubice - úvod  krajské město  centrum průmyslu, vzdělání, kultury a sportu Pardubického kraje  více než 700-letá historie  rozloha:
MÁME RÁDI PARDUBICE. Aneta Divišová, Klára Römerová 8. A Pernštýnské náměstí.
 Hlavní + největší město ČR  Zároveň kraj a statutární město  Rozloha: 496 km²  Obyvatel: 1,3 mil  Primátor: RNDr. Tomáš Hudeček  Nadmořská výška:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_DE05 Název školy Církevní střední odborná škola Bojkovice.
Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie, fyziky a chemie pro žáky ve věku 11 až 15 let Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu,
Státní symboly Vlastivěda 5.ročník Zpracovala: Mgr.Dana Kučerová.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Jan Staník NÁZEV:Jihomoravský kraj – obyvatelstvo a hospodářství.
Jan Palach Václav Švec.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Mgr. Michal Oblouk.
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Exkurze na ZČU 23.5.
Jan Amos Komenský VY_32_Inovace_9SJ-4
PLZEN Plzeň je statutární město na západě Čech a metropole Plzeňského kraje. Leží na soutoku řek Mže, Radbuza, Úhlava a Úslava, z nichž vzniká řeka Berounka.
HOMOCYSTEIN - KLÍČ KE ZDRAVÍ
Česká republika - Pardubice
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Den otevřených dveří na Patnáctce Pracovnice pečovatelské služby
„Sněhová diskotéka“ s ohňostrojem na závěr
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Přírodovědecká fakulta UJEP
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Výukové a výzkumné centrum v dopravě
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Název projektu Cesta k vědě poznáním všemi smysly II
Možnosti studia techniky a technických projektů na fakultách ZČU
Podpora technického nadání na Základní škole Ostrava, Matiční 5, přísp
Sdružení dopravních podniků ČR Odborná skupina TRAMVAJE
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Při technické univerzitě v Liberci
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
PROJEKT PŘÍPRAVY A REALIZACE POLYFUNKČNÍHO DOMU
DEN ZEMĚ 20. dubna 2018.
Den Země 2019 Na Dni Země se pod širým nebem na Pernštýnském náměstí otevřel bohatý kulturní program s tradičním jarmarkem a soutěžemi. Pro školáky.
Transkript prezentace:

VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK UPROSTŘED MĚSTA od 10 hodin Pernštýnské náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice pořádá VELETRH VĚDY Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená – BRAVO CZ.1.07/2.3.00/ června 2013

Bohatý program plný zajímavostí a zábavy ze světa moderní vědy! VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK Přijďte si užít a dozvědět se! Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená – BRAVO CZ.1.07/2.3.00/ CHEMIE VŠUDE KOLEM NÁS ZDRAVÉ ZUBY SOLÁRNÍ ELEKTRÁRNA HISTORICKÉ NÁPISY A PUZZLE OBŘÍ BUBLINY ROBOTI

hra s prvočísly a fraktály ukázky prací restaurátorů porodníci a zdravotníci v akci procházky historickou částí města pevnost materiálů a měření vzdáleností VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK Přijďte si užít a dozvědět se! Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená – BRAVO CZ.1.07/2.3.00/ DEN PLNÝ ZAJÍMAVOSTÍ A ZÁBAVY!

aneb Vyprávění o historii města, domů a domovních znamení ● Začátek: v 10:00, 11:30, 13:00, 14:30 ● Procházka začíná v ústí Pernštýnské ulice na náměstí VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK Přijďte si užít a dozvědět se! Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená – BRAVO CZ.1.07/2.3.00/ PROCHÁZKY HISTORICKOU ČÁSTÍ MĚSTA

Dopravní fakulta Jana Pernera Fakulta ekonomicko-správní Fakulta elektrotechniky a informatiky Fakulta filozofická Fakulta chemicko-technologická Fakulta restaurování Fakulta zdravotnických studií VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK 18. června 2013 od 10 hodin Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená – BRAVO CZ.1.07/2.3.00/ Program připravují:

VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK 18. června 2013 od 10 hodin Univerzita Pardubice Přijďte si užít a dozvědět se! TĚŠÍME SE NA VÁS!