Pár vtípků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Malí andělé.
Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Aktualizace Samuelovy zkušenosti pro náš život. Jak na sebe lidé mluví? Var 1.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Máš rád humor pro dospělé ?.
Peníze.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Černý humor.
Přeji Ti sílu všech živlů
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Každé ráno začíná život....
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
VŠEHOCHUŤ.
Přátelství Mám tě rád….
Trochu legrace neuškodí :-)
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Dopis od Boha.
KDYŽ TĚ CHVÁLÍM, KDYŽ SE ZTIŠÍM, JÁ VÍM, TY SÁM JSI BŮH,
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Ten je….
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
Malí andělé.
Naučil jsem se....
Máš rád humor pro dospělé ?.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Malí andělé.
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
VŠEHOCHUŤ.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Trochu legrace neuškodí :-)
Každý den jsme trochu starší…
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Malí andělé.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
VŠEHOCHUŤ.
VŠEHOCHUŤ.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

pár vtípků

Policajti mají výplatu, nadporučík volá podle jména: Novák. Tady. 24 Policajti mají výplatu, nadporučík volá podle jména: Novák! Tady! 24.800 Kč a Novák si jde pro prachy. Mrkvička! Zde! 25.200 Kč a Mrkvička si jde pro prachy. Souhrn! Nikdo se neozývá. Souhrn!!! Zase ticho. To je blbec, má tady 183.400 Kč a nechce si to vybrat...

Manželka : koupil jsi chleba Manželka : koupil jsi chleba ? Manžel : nákupy, to není mužská práce, zlato. Tak se svlíkni a pojď dělat chlapskou práci. Ježíši, ty vůbec nerozumíš srandě . Dej mi tu tašku.

Seděl jsem s manželkou u stolu na jejím středoškolském srazu Seděl jsem s manželkou u stolu na jejím středoškolském srazu. Neustále sledovala opilce, který seděl sám u vedlejšího stolu a pohrával si se skleničkou. Zeptal jsem se jí . Znáš ho? Ano, vzdychla si. Je to moje stará láska. Pokud vím, tak se dal na pití hned po našem rozchodu před mnoha lety a slyšela jsem, že od té doby nevystřízlivěl. ….. Kdo by si pomyslel, že člověk může oslavovat tak dlouhou dobu?

Manželka stála v ložnici před zrcadlem a prohlížela se Manželka stála v ložnici před zrcadlem a prohlížela se. Nebyla spokojená s tím, co vidí a tak řekla svému muži: Cítím se příšerně. Jsem stará, tlustá a ošklivá. Opravdu potřebuji, abys mi řekl nějaký kompliment, něco pozitivního. Manžel odpověděl: Na svůj věk máš zrak jako orel.

Žena se svléká a ptá se manžela: Co tě víc vzrušuje - moje pěkná tvář nebo moje sexy tělo... ? On si ji prohlíží odshora až dolů a říká: Tvůj smysl pro humor !

Víte jaká je nejlepší antikoncepce? Zády k sobě a každý sám.

Baví se dvě přítelkyně. Dívala jsi se už někdy manželovi do tváře při sexu? Ano. A jak se tvářil ??? Stál ve dveřích a čuměl jak kretén..

Žena jede na rekonvalescenční pobyt a žárlivý manžel jí před odchodem kontroluje kufr. Vybere z něho společenské šaty a místo nich tam vloží tepláky. Po dvou týdnech se žena vrátí a manžel se ptá: Tak jak bylo? Žena odpoví: Dobře bylo, perfektně. Ty, co měly společenské šaty, tancovaly v sále a ty,co měly tepláky, souložily na pokojích.

Manželé se pomilují a když skončí, povídá manželka : S tebou je to jako s komárem, celý život mě piješ krev a když pícháš, to by tě člověk nejradši zabil.

Potkají se tři chlapi, 20, 40 a 60 let a baví se kolikrát kdo může. Dvacetiletý: Já klidně i pětkrát za noc. Čtyřicetiletý: No to já tak dvakrát za noc. A šedesátiletý, že to dělá, kdy chce. Ti dva užasle koukají a on říká: No fakt, třeba minulý rok jsem vůbec nechtěl.

A to je poslední kočka.

Ahoj A zase příště ! kovik