1 Výměna Oil separator náklady : 632 Kč i s DPH, doba výměny cca něco přes hodinu i když se flákáte E46 320d 110 kW, r.v. 2004.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dýzové kolo protitlakové parní turbíny
Advertisements

POSTUP PŘI ZPRACOVÁNÍ AUTOVRAKU
OPEL AMPERA Brno Obsah prezentace OPEL AMPERA • Technické parametry • Jízdní parametry • Bezpečnost • Design • Výbava • Cena • Úspěchy • Velcí.
Dodatečná montáž Climatronicu
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
KOMPRESORY.
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Černé sportovní brýle s ukrytou kamerou a mikrofonem, 2GB, VGA (640x480), 39g, 170x160x40mm, FM tuner.
Vypracoval: VELČOVSKÝ Pavel Vedoucí práce: Bílek Ondřej.
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
Proč průmyslové svítidlo Acciaio ? Kvalitní materiál Rychlá instalace Energetická úspora Vysoká optická účinnost Nouzová verze s LED.
GEET Pantone CZ Realizace, postřehy Duben 2005.
Technické zhodnocení domu
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
STROJNÍK základy Jakub Vaculík.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Myčka kontejnerů Mo-Ro ve výměnném provedení. Výměnná nástavba.
Lineární rovnice s jednou neznámou Autor: Vladislava Hurajová.
Utěsňování spojů.
Tato prezentace byla vytvořena
PERA A KLÍNY - přehled Název školy
Následující sled vám ukáže, čeho všeho je schopen americký zákazník-koumák, když se rozhodne, že bude koumat. Fotky byly pořízeny v servisech, opravnách.
Sklopný držák dýchacích
© Původní pračka písku už neodpovídala potřebám a bylo ji třeba opravit. Rekonstrukce byla nutná.
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
FONDOVÁNÍ - STŘÍKÁNÍ.
Piston Compressors Vypracovala: Nikola Hejlová Třída: 3.A SPŠS Olomouc.
Digitální učební materiál
Řezání na kotoučových pilách
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Kreslení valivých ložisek, jejich TĚSNĚNÍ A ZAJIŠTĚNÍ
Frézování – tvarové Slouží k výrobě drážek, žlábků a profilů i pro zhotovování dřevěných spojů. Obrábějí přímé i zakřivené díly ze dřeva, dřevěných materiálů.
Digitální učební materiál
Pevné části motoru – kontrola, údržba
Lorch MicorMIG série / možnosti / cenník
MODERNIZACE AUTOBUSŮ FORST Štěpán, ŠÍMA Radim, VEDRAL Lukáš
Orientační osvětlení LED diodami
Tato prezentace byla vytvořena
Všestranně využitelný stroj
Průmyslové svítidlo BS 103 3G. BS103 barva RAL 7035 polykarbonátové těleso polykarbonátový difuzor vysoce leštěný polykarbonátový reflektor stupeň krytí.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
MOTORY Mgr. Martin Tichý MOTORY Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum.
Název: Měření kompresního tlaku Autor: Šnejda Karel Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast: Ročník: 3. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
VY_32_INOVACE_EP_11 SADA Elektrické systémy. Ventilátor topení : -má za úkol vhánět do kabiny vozidla požadovaný poměr studeného a teplého vzduchu, tok.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R17_ Procento TEMA: Matematika 7. ročník.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
BOZP Pravidla pro práci s ručními elektrickými dřevoobráběcími stroji.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
CP14_CP SÁČKOVÝ vysavač CAPTURE
Technické prostředky v požární ochraně
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
TUKOVÝ HLINÍKOVÝ FILTR PACHOVÝUHLÍKOVÝ FILTR
Název SŠ: VOŠ, SPŠ automobilní a technická
Následující sled vám ukáže, čeho všeho je schopen americký zákazník-koumák, když se rozhodne, že bude koumat. Fotky byly pořízeny v servisech, opravnách.
Název prezentace (DUMu): Seřízení zapalování
VÁNOČNÍ PŘÁNÍ SPECIÁL PRO VÁS.
Název: Nastavení rozvodů Autor: Šnejda Karel
Třída 3.A 8. hodina.
Mgr. Martin Krause, DiS. Mgr. Marie Froňková
Název SŠ: VOŠ, SPŠ automobilní a technická
Následující sled vám ukáže, čeho všeho je schopen americký zákazník-koumák, když se rozhodne, že bude koumat. Fotky byly pořízeny v servisech, opravnách.
Jméno autora Mgr. Vojtěch John Datum vytvoření Březen Ročník 6.
Transkript prezentace:

1 Výměna Oil separator náklady : 632 Kč i s DPH, doba výměny cca něco přes hodinu i když se flákáte E46 320d 110 kW, r.v. 2004

2 Povolit 3 šrouby na krytu kabinového filtru, filtr vyndatPovolit 3 šrouby na krytu kabinového filtru, filtr vyndat Povolit 5 šroubů (imbus) na krytu motoru, vyháknout hadičku, kryt sundatPovolit 5 šroubů (imbus) na krytu motoru, vyháknout hadičku, kryt sundat Povolit 4 šrouby (torx)Povolit 4 šrouby (torx) Držák kabelů se dá rozdělat a jeho jedna polovina se vyndá i s krytem, nebo se dá celý vyháknout a vyndat jen krytDržák kabelů se dá rozdělat a jeho jedna polovina se vyndá i s krytem, nebo se dá celý vyháknout a vyndat jen kryt

3 Povolit 1 šroub (imbus) na sáníPovolit 1 šroub (imbus) na sání Na nárazníku vytáhnout 2 cvočky a celý kryt se sáním vyndat (stačilo by sání jenom vyhnout, ale neměl jsem srdce to tak ohýbat )Na nárazníku vytáhnout 2 cvočky a celý kryt se sáním vyndat (stačilo by sání jenom vyhnout, ale neměl jsem srdce to tak ohýbat ) Povolit 4 šrouby (imbus). Jeden je zeazdu naspodu krytu filtru vzduchu. Po povolení kryt filtru sundat.Povolit 4 šrouby (imbus). Jeden je zeazdu naspodu krytu filtru vzduchu. Po povolení kryt filtru sundat. Pro lepší přístupnost jsem povolil i tenhle kryt (3 šrouby)Pro lepší přístupnost jsem povolil i tenhle kryt (3 šrouby)

4 Nad filtrem vzduchu je plastová schránka (tam se musíme dostat)Nad filtrem vzduchu je plastová schránka (tam se musíme dostat) Zbývá povolit 4 šrouby (imbus) a vytáhnout horní díl.Zbývá povolit 4 šrouby (imbus) a vytáhnout horní díl. Zadělaný oil separatorZadělaný oil separator Místo plastového válečku dáte nový díl.Místo plastového válečku dáte nový díl. Já ten kryt ještě vyčistil technickým benzínem – nezapomeňte na gumový těsnící kroužek (součást balení)Já ten kryt ještě vyčistil technickým benzínem – nezapomeňte na gumový těsnící kroužek (součást balení)

5 Součástí balení jsou i 2 nové těsnící gumičky. Pak nasadíte a přišroubujete kryt s novým oil separatorem.Součástí balení jsou i 2 nové těsnící gumičky. Pak nasadíte a přišroubujete kryt s novým oil separatorem. Opět našroubujete kryt filtru, došroubujete kryt, který jste předtím uvolnili pro lepší montáž.Opět našroubujete kryt filtru, došroubujete kryt, který jste předtím uvolnili pro lepší montáž. Přiděláte zpět sáníPřiděláte zpět sání Přiděláte zpět velký kryt motoru, přišroubujete kryt pro kabinový filtr a přiděláte pojistné šroubyPřiděláte zpět velký kryt motoru, přišroubujete kryt pro kabinový filtr a přiděláte pojistné šrouby