O.C California. Něco o Seriálu.. O.C. California (v originálu The OC) je americký dramatický seriál. O.C. v názvu je zkratka americké oblasti Orange County.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Chtěl bych Vás pozvat na menší party.
Advertisements

Stmívání .
2. Abrahám uslyšel, jak k němu mluví Hospodin
Angelina Jolie Cedidlová Martina OBSAH.
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE _16_CJL_3 Ročník: I. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
D A V I D DUCHOVNYDUCHOVNY.  David se narodil jako druhé dítě Amramovi Ducovnému, spisovateli a novináři, a Margaret, skotsko-americké učitelce. Zbytek.
Číslo: VY_32_INOVACE_15_12 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Past simple.
Michael Jackson Heal The World Originál obal alba 1982 to Thriller.
PŘÍBUZENSKÉ VZTAHY Vypracovala: Mgr. Miloslava Tremlová.
napsala Stephenie Meyerová
Nikola Šimůnková.  Americký animovaný seriál  Vytvořen režisérem Mattem Groeningem  První snímek byl vytvořen během 15 minut.
Digitalizace výuky Příjemce
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Pohádkové postavy vs. Postavy v reálu
Americká velkoměsta a jejich vliv na životní prostředí
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
MY FAMILY (slovní zásoba) THIS x THAT, ZÁJMENA
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/17/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvořeníLeden.
Anglické nametones MicroMedia s.r.o. uvádí Anglické nametones - ženy MicroMedia content Ashley, Ashley's calling, pick up the phone, she wants talk to.
ATHÉNY A SPARTA.
Charlie Chaplin klik.
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA). Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty…
Média a my v dnešním světě Tony Duong, 8.B Projektový den 8. dubna 2009.
SOS dětské vesničky.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Ladislav Fuks životopis, romány,
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/18/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvořeníLeden.
Paul Jackson Pollock
Název školyZákladní škola a Mateřská škola Tatenice Číslo projektuCZ Název šablony klíčové aktivity Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti ICT Vzdělávací.
SEVERNÍ AMERIKA - SÍDLA
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_05
Práva dětí Petr Machala.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Hlavní postavou je zde Veronika Millerová, která si říká Ronnie. Její rodiče se rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku do malého městečka na pláži.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Přeložte zájmena: Translate the Pronouns In each of the following sentences, translate the English pronouns into Czech. Possible variants will be displayed.
The twilight saga.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Česká soukromá televizní stanice Janoštíková Tereza IV.E.
Procedurální (klasické) programování Popisuje algoritmus – postup, jak vyřešit úlohu.
T. G. Masaryk Tereza Fojtíková.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Josef Škvorecký životopis Josefa.
Německo.  stal se nepohodlným z politických důvodů  emigroval spolu se svým bratrem do USA  obdržel Nobelovu cenu za literaturu Buddenbrookovi – rozpad.
-Vznik ve 20. letech minulého století
Paní Radka Životní p ř íb ě h. Fakta  Narozena 1959 (49 let)  Vystudovaná inženýrka, tak se i živí  Žije na chat ě  Má dobrou finanční situaci  V.
Kazuistiky Problém Nejslabší místo Prvotní Intervence.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum : Název : VY_22_INOVACE_2.2.2.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_09_ PL Rodinné vztahy Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Futurama. Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen (autoři seriálu Simpsonovi). První čtyři produkční série.
Gender a (sociální) bydlení Linda Sokačová Platforma pro sociální bydlení Alternativa 50+, o.p.s.
FAMILY = RODINA. pes kočka sestra bratr maminka dcera tatínek syn.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_Výchova k občanství TEMA: VZTAHY V RODINĚ ČÍSLO.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 Autor: Eva Valentová NÁZEV: VY_32_INOVACE_213_Spojené státy americké Téma: Anglický.
Název prezentace (DUMu): Česká próza po roce 1945: Jan Otčenášek
VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU-2
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Rodina, příbuzenství.
Angelina Jolie.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
P.
Jennifer Aniston.
Erich Maria Remarque Eva Švančarová
Název školy: Základní škola T. G
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Marie Rottrová
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_ 18_42_The USA Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Město duchů Bodie Ghost City Gary.
Transkript prezentace:

O.C California

Něco o Seriálu.. O.C. California (v originálu The OC) je americký dramatický seriál. O.C. v názvu je zkratka americké oblasti Orange County v Kalifornii. Seriál se začal vysílat v roku 2003 na stanici FOX Network. Na Slovensku ho vysilat TV Markíza. Seriál má po čtyř sérii avizovaný konec na 22. unora Důvodem je snížená sledovanost.

N ě co z Díl ů Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá

Herci

Adam Brody (Steh cohen ) Místo: Californie

Mischa Barton (Marissa Cooper) Místo :London

Rachel Bilson (Summer Roberts) Místo: Los Angeles

Peter Gallagher (Sandy Cohen) Místo: New York

Kelly Rowan (Kristen Cohen ) Místo:Canada

Benjamin McKenzie (Ryan Atwood) Místo: Texas

Willa Holland (Caitlin Cooper) Místo: Los Angeles

Autumn Reeser (Taylor Townsend) Místo: California

Konec