Využití Office 365 v prostředí start-up firmy Jiří Pavlík, výkonný ředitel Flashboard Media, s.r.o. www.flashboard.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Advertisements

Komplexní řešení metropolitních sítí
Podnikové informační systémy úvod
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Tomáš Baďura ARI.  Mnoho velkých společností dávno začalo prosazovat přesun výpočetního výkonu IT do velkých datových center.  Decentralizované systémy.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
Ruber, Saitz.  Customer Relationship Management  Systémy pro řízení vztahů se zákazníky  Zjednodušeně : ◦ shromažďování ◦ zpracování ◦ využití informací.
Případová studie Business Intelligence ve společnosti Mountfield, a.s.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Varianty řešení pro datové schránky Varianty řešení pro datové schránky 9. října 2009 Webkonference Petr Janda
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Postakviziční integrace Jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Pavel Seeman.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Stipendijní informační portál - Informační Strategie.
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
Databázové systémy Architektury DBS.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda, petr.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Výhody Cloud Computingu PLATBA ZA PŘÍSTUP – NE VLASTNICTVÍ – KE ZROJŮM SDÍLENÍ „DOČASNÉHO A NEHMOTNÉHO“ VÝPOČETNÍHO VÝKONU MEZI VÍCE PRONAJÍMATELY OPTIMALIZUJE.
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Předávání dat a komunikace s OTE
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Copyright © 2011, atlantis Leden Copyright © 2011, atlantis Aruba VPN NEW.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
Úkol 1 - řešení týmové komunikace Promovaní inženýři (tým A, s út 12.45)
Vítejte v čase služeb. Konference Office 365 Aleš Růžička Ředitel divize Information Worker, Microsoft ČR.
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
SOA = Architektura orientovaná na služby
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Drahoš Dvořák Solution Specialist – Office system Office není jen Word, Excel, Powerpoint.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Fenix II –IS na platformě.NET Michal Varga.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Office 365 Úvodní seznámení
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
2K PROJECT, spol. s r.o. Slavíčkova 1a Brno, CZ Tel Helpdesk: Informační systém pro podporu marketingových.
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Důvody sestavování podnikatelského piánu Struktura podnikatelského plánu poskytuje podnikateli užitečný kontrolní prostředek pro zpracování informací.
FONS GALEN Daniel Petričko PRACOVNĚ LÉKAŘSKÁ SLUŽBA Daniel Petričko.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
Dotkněte se inovací OP VK 51 CZ.1.07/1.3.00/
Integrační a migrační projekty KIVS. 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními.
Karel Mašát, RssToEvernote Karel Mašát,
Osobní prodej Osobní forma komunikace s 1 nebo více zákazníky
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Informační systémy podnikové systémy CRM
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Transkript prezentace:

Využití Office 365 v prostředí start-up firmy Jiří Pavlík, výkonný ředitel Flashboard Media, s.r.o.

| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Krátce o firmě, podnikatelském záměru Založena v říjnu 2010 Hlavní činností je prodej reklamy na velkoplošných digitálních LED stěnách, sekundární je využívání „digital signage“ technologií ve světě reklamy. Záměr & strategie vstoupit na regionální trh (města od 20 – 100tis obyvatel) Podřídit investice, organizaci a technologie ceně 2.999,- / měsíc kampaně Oslovit malé regionální podnikatele a získat dlouhodobé kontrakty (6 – 12 měs) Využít technologie jako základ konkurenční výhody: maximální automatizaci bez zásahu personálu (náklady) K nabídce služeb, které konkurence neumí a zákazník ocení V současnosti 3 kmenoví zaměstnanci, 4 „externisté“ na ŽL V „černých“ číslech od dubna 2011

| Copyright© 2010 Microsoft Corporation O projektu – potřeby komunikace, požadavky a preference Základní infrastruktura firmy Infrastruktura pro jednotlivce v různých lokalitách, bez centrálního pracoviště, bez firemní sítě bez spamu, s dostatečnou kapacitou a průchodností velkých souborů Sdílení souborů v distribuované organizaci Robustní, bezpečné prostředí připravené na růst firmy Business Critical Apps Řízení obsahu obrazovek, automatická distribuce digitálního obsahu Centrální správa digitálního obsahu, náhledy, schvalování, řazení Řízení vztahu se zákazníky, plánování, reporting, koordinace obchodními zástupců, fakturace Cloudová řešení jako ideální pro startup Minimalizování investic do infra, vše musí jít do služeb zákazníkům a konkurenční výhody Možnost minimalizovat finanční dopad, pokud se záměr nezdaří Standardní, integrovatelné technologie Bezpečnost, kterou si sami nemůžeme dovolit

| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Důvod pro volbu Office 365 Microsoft (Office 365) versus Google (Gmail+Google Apps) Lidé ve firmě Různá prostředí, místa, platformy (PC, iPad, stávající y na hostovaných službách) => nepovedlo by se externisty používat nové prostředí. MS Office na PC Sharepoint portál vs Google Cloud Connect for Office Jednodušší sdílení dokumentů (přímá vazba na OfficePro, průzkumník Windows, složitost při zadávání sdílení dokumentů bez vazby na adresáře kontaktů) Off-line funkcionalita napojená na outlook Řízení přístupových práv ke složkám a dokumentům Velmi složité sdílení dokumentů z nepodporovaných aplikací GCC Další funkcionalita (seznamy, odkazy apod.) – možnost „testu“ firemních procesů. Integrace Seznamy sharepoint -> Excel kontingenční tabulky generují reporty kampaní Veřejné dokumenty Sharepoint se replikují na veřejný web (aktuální dokumenty pro zákazníky a externisty) A další …

| Copyright© 2010 Microsoft Corporation -Velkoplošné obrazovky -Průmyslový počítač -Přístupový bod na Internet -Klientský software + přehrávač medií Zákazník Vrstva 1 – fyzická zařízení, venkovní umístění ProdejceReklamní Agentura Grafik, animátorManažer Flashboard Podpora Zákazníků, Hotline Administrace Internetová aplikace -Centrální uložiště médií pro všechny obrazovky -Tvorba a plánovaní playlistů (plán zobrazení médií) -Možnost základního reportingu -Náhledy před distribucí -Řízení distribuce obsahu -Podporuje proces schvalování obsahu před zobrazením Project Manager Vrstva 2 – Digital Signage Content server Internet/hostovaná aplikace Vrstva 3 – Flashboard InfoSystem  Zákazníkům Průběžné a závěrečné zprávy o kampaních za všechny obrazovky  Prodejci/agentury Stav jejich zákazníků, kampaní a provizí  Management Přehled plnění závazků, reporting obsazenosti, efektivty, forecast  Zákazníkům Průběžné a závěrečné zprávy o kampaních za všechny obrazovky  Prodejci/agentury Stav jejich zákazníků, kampaní a provizí  Management Přehled plnění závazků, reporting obsazenosti, efektivty, forecast Reporting -Řízení prodejního procesu a komunikace (rezervace, potvrzení, smlouva, platba, produkce, provedení, fakturace, průběžný report, závěrečná zpráva  obnovení smlouvy) Řízení zakázek Umožňuje zákazníkům - Správu a změnu kampaní a spotů Agenturám - Správu jejich spotů, upload obsahu, přehled o kampaních Prodejcům - Přehled jejich zákazníků, provizí, centrum potřebných akcí Umožňuje zákazníkům - Správu a změnu kampaní a spotů Agenturám - Správu jejich spotů, upload obsahu, přehled o kampaních Prodejcům - Přehled jejich zákazníků, provizí, centrum potřebných akcí Klientský portál -Navrhuje rozložení (playlisty) pro jednotlivé obrazovky na základě příchozích objednávek nebo rezervací -Spravuje ceník a navrhuje cenu kampaně na základě politik -Hlavní Synchro s vrstvou 2 -Navrhuje rozložení (playlisty) pro jednotlivé obrazovky na základě příchozích objednávek nebo rezervací -Spravuje ceník a navrhuje cenu kampaně na základě politik -Hlavní Synchro s vrstvou 2 Plánovač a cenotvorba Architektura Flashboard Cloud řešení – pokud zbude čas ….

Q&A Děkuji za pozornost Jiří Pavlík; ;